Wymarzona wielkość |
Autor | Wiadomość |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| nawet z fotką nie uwierze, | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| az taki nadgorliwy nie badz | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | az taki nadgorliwy nie badz |
on moze dac fotke ale nie koniecznie swoją, fakty są takie ze gosciowi w rok czasu urosl o 3 cm w dlugosci i chyba o 2 w obwodzie, nie wierze w takie fakty | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| no w sumie .. moze uzywal hormonow wtedy jest mozliwe | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| wracajac do tematu moja wymarzoną wielkościa jest:
Długość: 15,5 - 16 cm
Obwód: 14-14,5 cm
Mysle, ze to Optymalna wielkosc, | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
|
| wracajac do tematu moja wymarzoną wielkościa jest:
Długość: 15,5 - 16 cm
Obwód: 14-14,5 cm
Mysle, ze to Optymalna wielkosc, | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
harold mckee 
|
| jest maxymalnie prawidlowa - to moje wymiary .. tylko dl mam 16,5 | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| ja mam tylko rowne 14cm dl od kosci 15cm, obw 15 cm i jest ok ale nawet jakbym mial 10 cm dl to bym sie nie przejmowal bo jestem przystojny prawie jak delag, wiec nic w naturze nie ginie^^ i prawda jest taka, ze panny na przystojnych kolesi leca ostro i wtedy jakos nie patrza na wala | |
| |
 |
harold mckee 
|
| Krykietos napisał/a: | ja mam tylko rowne 14cm dl od kosci 15cm, obw 15 cm i jest ok ale nawet jakbym mial 10 cm dl to bym sie nie przejmowal bo jestem przystojny prawie jak delag, wiec nic w naturze nie ginie^^ i prawda jest taka, ze panny na przystojnych kolesi leca ostro i wtedy jakos nie patrza na wala |
hahaha akurat delaga nie nawidze hehe oczywiscie nie chce Cie urazic hmm .. nie wiesz czy bys nie przejmowal nie byles w takiej sytuacji | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| harold mckee napisał/a: | Krykietos napisał/a: | ja mam tylko rowne 14cm dl od kosci 15cm, obw 15 cm i jest ok ale nawet jakbym mial 10 cm dl to bym sie nie przejmowal bo jestem przystojny prawie jak delag, wiec nic w naturze nie ginie^^ i prawda jest taka, ze panny na przystojnych kolesi leca ostro i wtedy jakos nie patrza na wala |
hahaha akurat delaga nie nawidze hehe oczywiscie nie chce Cie urazic hmm .. nie wiesz czy bys nie przejmowal nie byles w takiej sytuacji |
hehe spoko nie urazliles mnie^^ wiesz, ja tez nie uwazalem nigdy, ze morda u kolesia miec takie znaczenie ale jednak w moim przypadku jakos na dziewczyny dziala...no wiesz 10 cm to fakt chyba bym sie przejmowal, ale wiesz nalezy pamietac o tym, ze jest spora grupa diewczyn, ktore NAPRAWDE nie patrza rozmiar penisa | |
| |
 |
harold mckee 
|
| niestety to chyba mniejszosc .. bynajmniej w moim towarzystwie .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| tak ma znaczenie ale tak samo jak np. ze wzrostem generalnie 90% dziewczyn sika w majty jak koles ma np 185-190 cm wzrostu i podobnie jest z penisem powinien byc odpowiedznio duzy, nic kolesiowi jak ma np 2 metry wzrostu albo ponad 20 cm fujare^^ to bardziej odstrasza
aha nalezy pamietac o innych walorach kolesia, ktore sie podobaja pannom:wzrost,budowa, klatka, plecki fajne, nogi proste i dobrze zbudowane, twarz, sposob bycia i akceptacja, wiesz gdyby mi panna powiedziala, ze 14 cm dl to malo co dodatkowo przy raczej sporym obwodzie 15cm nie powinno sprawiac takiego wrazenia to bym ja wykopal na zbity ryj i krzyzk na droge niech szuka 20 cm-trowego kolesia | |
| |
 |
harold mckee 
|
| i masz racje ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|
| Krykietos napisał/a: | ja mam tylko rowne 14cm dl od kosci 15cm, obw 15 cm i jest ok ale nawet jakbym mial 10 cm dl to bym sie nie przejmowal bo jestem przystojny prawie jak delag, wiec nic w naturze nie ginie^^ i prawda jest taka, ze panny na przystojnych kolesi leca ostro i wtedy jakos nie patrza na wala |
Nie ma to jak odrobina samokrytyki <LOL> <LOL> ...No coz, 10 cm nie czesto sie zdarza, ale 12-14 to juz są calkiem normalne wymiary, nie przesadzajmy... | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
harold mckee 
|
| masz racje nie popadajmy w absurdy | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|