Jak młodzi zabawiają się w szkole - film |
Autor | Wiadomość |
addam Dołączył: 31 Gru 2005 Posty: 131 | Wysłany: Pon 03 Gru, 2007 |
|
| hehehe, niezłe:) | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 35 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Sro 05 Gru, 2007 |
|
| czy ja wiem, czy chore? czy Wy jesteście obiektywni, czy po prostu zazdrość Was bierze? może źle zrobili, ze to nagrali/puścili w obieg (może chcieli być sławni? dopięli swego), ale na pewno taka zabawa jest przyjemna i byłaby dla każdego z Was!
obiektywnie pozdrawiam | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
ame Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 74 | Wysłany: Sro 05 Gru, 2007 |
|
| obiektywnie nie zgadzam się! to raczej nie sława a głupota chociaż i tutaj jest wiele do powiedzenia.... jest jeszcze coś takiego jak dewiacja seksualna może to agorafilia??, dla mnie normalnym nie jest jak panienka na lekcji robi kolesiowi hand job | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
m4g1k_ Wiek: 35 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Sob 08 Gru, 2007 |
|
| oczywiście - dla mnie też nie. widziałem to jedynie na powyższym filmiku. Normalne nienormalne - fajne | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
Aste 
Dołączył: 01 Gru 2007 Posty: 29 Skąd: Ruda Śląska | Wysłany: Czw 17 Sty, 2008 |
|
| Haha Ja na tej lekcji chyba bym nie wyrobił ale to dziwne jakieś...tak przy wszystkich ? Na miejscu tej dziewczyny bym się wstydził.... | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 26 Sty, 2008 |
|
| a później dziwimy się, że młodzi ludzie wyrastają na debili - mogła sie pouczyć a "rączkę" zrobić na ławce w parku (że niby tak romantycznie)... | |
| |
 |
PinkRose Dołączyła: 24 Sty 2008 Posty: 52 Skąd: buch | Wysłany: Sob 26 Sty, 2008 |
|
| Eh .. i po co to komu było? Naprawdę, zachowanie cholernie głupawe i prowadzące jedynie do wywołania szumu wśród kolegów:/ | |
| |
 |
rutin83 
Wiek: 41 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 32 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 28 Sty, 2008 |
|
| a mi ten link niewchodzi :(:( | |
| |
 |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Czw 31 Sty, 2008 |
|
| Oczywiście, zabawa przednia, każdy chciałby, by koleżanka zwaliła mu konia. Problemem nie jest samo zabawianie, bo przecież my wszyscy, lub chociaż większość uprawiała już seks lub tylko się masturbowała. Problemem jest tu miejsce. Gdyby zrobili to w kościele, pewnie wszyscy forumowicze byliby oburzeni. Co do szkoły już takiego zmieszania nie ma, bo szkoła kojarzy się z uczennicami a one z zabawą erotyczną. Według mnie, to co robią jest spoko, jednak niech to robią w domu a nie w szkole. Nie chciałbym gdybym to ja był nauczycielem, by taka sytuacja się u mnie wydarzyła, bo to jest po prostu brak szacunku dla prowadzącego zajęcia. A to jest po prostu jego praca !!! | |
| |
 |
jeff400 Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 25 | Wysłany: Pią 01 Lut, 2008 |
|
| Zgadzam sie z przedmówća do tego typu miejsc jest dom itd a nie szkoła . Zastanawiam sie czemu miało słuzyc. Jako reklama tylko czeg o ??? | |
| |
 |
someone892 Dołączył: 24 Kwi 2007 Posty: 15 Skąd: Daleka | Wysłany: Pią 21 Mar, 2008 |
|
| troche przegieli:P ale inni musieli miec z nich radoche:P no i ta "slawa" ;/ | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 21 Mar, 2008 |
|
| czemu nie chodziłem do takiej fajnej szkoły?
Jaka to? pośle tam dzieci | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
Radek123 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 5 Skąd: J-bie Zdroj | Wysłany: Wto 22 Kwi, 2008 |
|
| Ej noi co ze gimnazjalisci , ja mam 16 lat i bym podupczyl ale w domu , nie w miejscu publicznym | _________________ Rado =] | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|