wspólne mieszkanie | Autor | Wiadomość | Malvolio Dołączył: 20 Lis 2008 Posty: 26 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 19 Lis, 2010 |
|
| MultiMrKiwi napisał/a: | Opowiadaj. |
No to opowiadam (sorry, że z takim opóźnieniem ale...)
Tego dnia miałem wrócić późno ale wcześniej skończyłem zajęcia. Na portierni nie było klucza wiedziałem więc, że kumpel jest na górze. Ku mojemu zaskoczeniu drzwi były jednak zamknięte (ale słyszałem, że jest w środku). Po chwili otwarł mi, lekko zaczerwieniony stojąc w samych slipach. Od słowa do słowa wyszło, że myślał, iż wrócę później i ...postanowił wykorzystać ten fakt. Zaproponowałem, że wyjdę w takim razie, ale bąknął, że "jakoś wytrzyma". Powiedziałem mu, że nie widzę sensu żeby to odkładał a jeśli chodzi o mnie to mnie to nie krępuje. Kumpel oblał się tylko jeszcze bardziej rumieńcem i nic nie powiedział tak więc sądziłem, że sprawa jest zamknięta i zacząłem się przebierać.
W pewnej chwili rzuciłem na niego okiem i... zobaczyłem oto, że kumpel siedzi na łóżku z przymkniętymi oczami, rękę włożył w majty i pieści nią swojego wacka. Robił to cicho i dość dyskretnie niemniej nie krył się specjalnie.
I wtedy coś mnie popchnęło do działania, na które chyba inaczej bym się nie zdobył - wstałem, podszedłem do drzwi i przekręciłem klucz w zamku. "Żeby nam nikt nie przeszkadzał.." powiedziałem akcentując słowo "nam". Następnie usiadłem na swoim łóżku, rozpiąłem spodnie, wyciągnąłem swoją już nieco nabrzmiałą parówę i zacząłem ją jakby nigdy nic posuwać. Tak otwarcie, na jego oczach... Na to kumpel bez słowa ściągnął majty wyciągając z nich swojego sterczącego fiuta...
W sumie to do dziś żałuję, że nie spróbowaliśmy wtedy "pomóc" sobie wzajemnie, ale nie znałem go aż tak dobrze i nie starczyło mi na to odwagi. Do dziś nie wiem jakby na to zareagował. Skończyło się więc na ty, że po prostu tak waliliśmy siedząc jeden naprzeciwko drugiego. Doszliśmy prawie równocześnie i każdy "na własną rękę" (również w dosłownym znaczeniu bo spuściliśmy się po prostu każdy w swoją dłoń).
Najśmieszniejsze, patrząc z dzisiejszej perspektywy, wydaje mi się to, że żaden z nas słowem tego wszystkiego nie skomentował (może zabrakło nam odwagi, a może po fakcie poczuliśmy się trochę zawstydzeni tym co zrobiliśmy...). Bez słowa wytarliśmy ręce i krocze ręcznikami i ubraliśmy się jakby nigdy nic...
Dwa dni później praktyka się skończyła. Spotykałem go później jeszcze czasem na uczelni, ale tylko uśmiechaliśmy się do siebie i mówili "cześć" (byliśmy w innych grupach). Teraz myślę, że może i szkoda, że nie było dalszego ciągu... | | | |  | harry_22 Dołączył: 28 Cze 2010 Posty: 174 Skąd: Gliwice | Wysłany: Nie 28 Lis, 2010 |
|
| Fajne | | | |  | Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Pon 29 Lis, 2010 |
|
| To dopiero chlopaki musieli sie nakombinować | | | |  | penis.com.pl | |  | Gorryl [Usunięty] | Wysłany: Sro 17 Kwi, 2013 |
|
| Gdybym miał mieszkać z kimś, raczej nie kepowałbym się chodzić przy nim nago, oczywiście tylko wtedy gdy drugiej osobie by to nie przeszkadzało, a sama tez by to robiła. Nie jestem gejem, ale nawet walenie konia przy facecie nie uważałbym za coś dziwnego, co innego natomiast ruchanie z dziewczyną, wtedy bym wymagał prywatności | | | |  | jacierpiedole93 [Usunięty] | Wysłany: Nie 28 Kwi, 2013 |
|
| Aż nie mogę się doczekaj kiedy wyniosę się ze stancji i kupie sobie kawalerke czy jakieś mieszkanie gdzie będę mógł tak chodzić swobodnie | | | |  | Gorryl [Usunięty] | Wysłany: Pon 29 Kwi, 2013 |
|
| Nic nadzwyczajnego, przyzwyczaisz się | | | |  | Damian2006 Wiek: 26 Dołączył: 28 Sie 2021 Posty: 53 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 16 Paź, 2021 |
|
| ja mam pokój z bratem więc widok jego pały nie jest jakiś nadzwyczajny. często śpimy w samych bokserkach lub jeśli nie ma rodziców w domu to bez bokserek. czasami też wspólnie walimy | | | |  | michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 18 Paź, 2021 |
|
| W jakim wieku jesteście? | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|