Nie do konca wyksztalcony.... |
Autor | Wiadomość |
danielo Dołączył: 30 Lip 2007 Posty: 20 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| cos tak jakby po miedzy CI-9 a CI-10, z tym ze nie moge sobie nawet sciagnac zeby widziec http://img522.imageshack....fa8amed2qc8.jpg
jak wy mieliscie 16-17 lat to jak u was bylo ?
moze po prostu musze jeszcze poczekac... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| No.. czyli masz stulejkę... Możesz spróbować ponaciągać napletek w ciepłej wodzie a jak to nie pomoże to tylko na zabieg chirurgiczny | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
kropek Dołączył: 26 Gru 2005 Posty: 23 | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| Jak nie wiesz co to jest stulejka to nie mów że jej nie masz!
[ Dodano: Wto 31 Lip, 2007 ]
Czekanie nic nie da. Jeśli narządu o którym rozmawiamy na razie nie planujesz aktywnie wykorzystywać to możesz sobie poczekać do pełnoletności żeby ew. było mniej kłopotu z rodzicami. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| danielo, może najlepiej cyknij fotkę to Ci powiemy czy masz problemy ze stulejką czy nie | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
danielo Dołączył: 30 Lip 2007 Posty: 20 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| kurde, zalamalem sie... w wannie sprobowalem sciagnac... jescze tak nie robilem no i jednak wydaje mi sie ze mam stulejke... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| nie ma co sie załamywać... Na stulejkę sie nie umiera Powiedz ojcu że masz a on będzie wiedział gdzie z tym iść | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
danielo Dołączył: 30 Lip 2007 Posty: 20 Skąd: Rzeszów | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 01 Sie, 2007 |
|
| To co pokazałeś na zdjęciu to twój penis w stanie spoczynku Stulejka jest na fotce którą załączam...
4.jpeg
|
 |
Plik ściągnięto 9248 raz(y) 38,03 KB |
3.jpeg
|
 |
Plik ściągnięto 9248 raz(y) 37,01 KB |
| _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
danielo Dołączył: 30 Lip 2007 Posty: 20 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Sro 01 Sie, 2007 |
|
| ja mam podobnie jak na tej fotce co dalem...ale tak samo wyglada w wzwodzie | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 01 Sie, 2007 |
|
| No to zastanów sie czy możesz ściągnąć napletek podczas wzwodu czy nie? Jeśli możesz to nie masz stulejki a jedynie dłuższy napletek. natomiast jeśli nie możesz ściągnąć napletka podczas wzwodu bo blokuje ci zbyt ciasny "otworek" i tworzy sie pierścień jak na zdjęciu to masz stulejkę. Więc którą opcje masz? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
danielo Dołączył: 30 Lip 2007 Posty: 20 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Sro 01 Sie, 2007 |
|
| ta ostatnia opcje, tzn mam tak jak na zdjeciu ktore ja dalem, nie Ty...wogole mi zoladz nie wychodzi... | |
| |
 |
skywalker 
|
| Sam nie wychodzi podczas wzwodu czy nie wychodzi jak ty go ściągasz?
Dodano: Sro 01 Sie, 2007
Widziałeś wogóle kiedyś swoją żołądź? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
|
| nie widzialem dopiero wczoraj jak poczytalem na forum to sprobowalem odslonic w wannie i bylo ciezko ale sie udalo... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
|
| A teraz schodzi gładko? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
|
| nie... | |
| |
 |
|