seks analny |
Autor | Wiadomość |
m4g1k_ Wiek: 35 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 |
|
| kocurek, Bruno Pelletier, co macie na myśli mówiąc - przygotować się?
ostatnio dużo było różnorakich wypowiedzi na temat seksu analnego po rozpowszechnienieniu się "ogłoszenia" na stronach ze śmiesznymi rzeczami... pewnie kojarzycie - chłopak kochał się z panną od tyłu i trochę jej się popuściło kału wraz z jego spermą na łóżko i pościel rodziców hehe, słyszałem, że dziewczcyny teraz ostrożniej do tego podchodzą :] czyżby uwierzyły? | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 |
|
| Słyszałem że trzeba zrobić sobie lewatywę... to prawda?
Dodano: Pon 16 Lip, 2007
Tzn nie mi tylko partnerce ,a raczej ona sobie | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
przemeq Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 32 | Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 |
|
| Ja tam wole "zwykły" sex. Anal mnie nie kręci ;D | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 17 Lip, 2007 |
|
| jak sie załatwisz wcześniej i dobrze umyjesz mydło na palce i w pupkę i przepłukać prysznicem to nie powinno być żadnych brudów przynajmniej u mnie nie ma ot i takie przygotowanie:) | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
tomas13 Dołączył: 14 Kwi 2007 Posty: 68 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Sro 18 Lip, 2007 |
|
| Może byłoby lepiej, żeby osoby która posiadają swoją wiedzę jedynie z 'dobrych' zasłyszanych źródeł nie wypisywały głupot. Opowieści o skutkach seksu analnego są wyssane z palca. Równie dobrze ja, na podstawie sprawdzonych źródeł dobrych znajomych mogę napisać, że częsty seks oralny wydłuża penisa, zwłaszcza po kilku latach takich praktyk. Ponoć nawet 4 krotnie. | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sro 18 Lip, 2007 |
|
| tomas13, i myślisz że ci uwierzymy? | |
| |
 |
tomas13 Dołączył: 14 Kwi 2007 Posty: 68 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 |
|
| A jak sądzisz? Wierzycie w jedne bajki, a w inne już nie? Co to za selekcja? | |
| |
 |
stefek11 
Wiek: 38 Dołączył: 27 Lut 2007 Posty: 47 Skąd: polska | Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 |
|
| 4 krotnie ??Mało prawdopodobne i dlatego. | _________________ be good
Ile jest dróg do jednego celu?? | |
| |
 |
CheshireCat 
Wiek: 39 Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 49 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 |
|
| ogólnie seks analny jest bomba choć ja akurat jestem tylko aktywny w nim, próbowałem raz w drugą stronę ale jakoś mnie ton nie kręci i sama myśl o tym też nie.
Wszystko zależy od partnerów, ich doświadczenia, dogadania i umiejętności. | _________________
 | |
| |
 |
x-men16 [Usunięty] | Wysłany: Pią 28 Gru, 2007 |
|
| http://www.sztukakochania.fora.pl/
Ciekawostki,informacje,porady udzielane przez seks eksperta i wiele innych rzeczy o tematyce erotycznej!!!
Polecam!!!! | |
| |
 |
mirek18 Wiek: 36 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| anal nie dla mnie kochalem si ejuz wiele razy ale nigdy mnie nei ciaglo do analu .. jezeli kobieta moja sie tego domaga w jakis sposub to tak pare razy sie zdarzylo ale nie zeby przy kazdym uprawianiu sexu ... | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
mapet_k Wiek: 35 Dołączył: 03 Lut 2008 Posty: 9 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 09 Kwi, 2008 |
|
| hm.. a czy seks analny bez zabezpieczenia niesie ze soba jakieś konsekswencje? | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Sro 09 Kwi, 2008 |
|
| tak, mozesz dostać owsikow do penisa. | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 10 Kwi, 2008 |
|
| mapet_k, choroby weneryczne- hiv itp | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Pią 11 Kwi, 2008 |
|
| d | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
|