Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Najlepsze przyrosty
Autor Wiadomość
mirass 

Wysłany: Pią 10 Sie, 2007   

acha no rozumie, a ile czasu dziennie ćwiczysz, wogóle posiadzsz czas na te cwiczenia?
Bo ja cioś nie bardzo mam czas...:(

ss75 

Wysłany: Pon 13 Sie, 2007   

ćwiczę gdzieś między 30 min a 1 h prawie co dzień nie trzymam się regól troche jelq potem sciskam

mirass 

Wysłany: Pon 20 Sie, 2007   

witam:)
jak Panowie organizujecie czas...no nie wiem czy sie chowacie gdzieś, czy raczej robicie to wieczorkiem w towarzystwie swojej kobiety....:) hehe, mnej więcej ile czasu wam to zajmuje dziennie?
Pozdro:)

penis.com.pl
tabletki penilarge
ss75 

ja mam sytuację komfortową bo mieszkam sam. ale pod koniec roku się żenie a moja przyszła żona nie wie o tych ćwiczeniach ale je odczuwa. po ślubie nie wiem jak będę ćwiczył ale coś wymyślę.

marcin060685 

ja stosuje krem largo ( w niebieskiej tubce) dwa razy dziennie (chociaz nei zawsze si eudaje - praca) stosowanie kremu wiaze sie z masazem penisa wiec rowniez masaz.. dop tego gumka na penisie (zwykla taka jak kobiety nosza na wlosach) ktora zatrzymuje krew w wacku i jak jets erekcja to na maxa - wacek twardy jak skala i do tego uciskanie i masowanie... przyrozty sa - nei wiem jakie bo nei mierze sobie wacka ale na oko wice poprawe ;) na dlugosci i grubosci pozdro

ss75 

Wysłany: Wto 21 Sie, 2007   

ciekawe jak działa taki krem?

juicy7 

Wysłany: Pon 27 Sie, 2007   Answer for Mirass

Ja z powodu iż mam wiele czasu, dzienne moje treningi zajmują mi ok. jednej godziny. Czyli tak długo jak biorę prysznic. Jeżeli chcesz poznać moją wymówkę(dla niektórych mogłaby być całkiem głupia, ale w moim przypadku zadziałało) to wejć w ten rozdział- "Ogólnie o powiększaniu » Jak organizować sobie czas na ćwiczenia?"

harcerz86 

Wysłany: Pon 10 Wrz, 2007   

ĆWICZENIA JELQ ? co to za cwiczneia gdzie mozna je przeczytac

muchomorek 

Wysłany: Wto 11 Wrz, 2007   

harcerz86, rejestrowałeś się na forum i nie zauważyłeś e-booka do ściągnięcia? :)

harcerz86 

Wysłany: Sro 12 Wrz, 2007   

juz widze ;D juz mam ;D hehe

Stawros 

Wysłany: Czw 04 Paź, 2007   

Ja stosuje pompke i powiem że rezultat nie jest natychmiatowy ale jest. Po 6 miesiącach stosowania przyrost na długości 0,8mm a grubość 1cm i 2 mm. Przyzwyczaiłem sie do pompowania i nie zrezygnuje tak szybko bo efekty są. Pomijając wielkość zwiększyło się odczówanie orgazmu i mocniejszy wytrysk.

Rihard17 

Wysłany: Sro 17 Paź, 2007   

przez 3 tygodnie gorace okłady i zsuwanie pierścienia w zwodzie przyszło z 13cm równo do 14cm grubosć w zwodzie przyszła z 11cm do 14cm hehe szkoda ze tyle sie nie wydłużył:P
bede ćwiczył dalej moim mazeniem to 16cm:) i starczy hehe

ss75 

Wysłany: Sro 24 Paź, 2007   

ten przyrost obwodu to na 100% bujda nie po 3 tygodniach

penis.com.pl
orgasm contol
koziolxpk 

Wysłany: Czw 08 Lis, 2007   

ja se chce powiekszyc...ale jak widze ze macie vacki po 12-14 cm to ja mam dosyc duzego w porównaniu z waszymi...18,5cm...marzy mi sie 21cm...chyba se kupie pompkę...

BASF 

Wysłany: Czw 08 Lis, 2007   

koziolxpk napisał/a:
ja se chce powiekszyc...ale jak widze ze macie vacki po 12-14 cm to ja mam dosyc duzego w porównaniu z waszymi...18,5cm...marzy mi sie 21cm...chyba se kupie pompkę...

A po co Ci 21 cm?? Ma służyć jako zapasowa noga??
W moim odczuciu powienieś sobie lepiej zoragnizować czas wolny, bo z nudów przychodzą Ci głupoty do głowy.

Odpowiedz do tematu