| Marzenia |
| Autor | Wiadomość |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 |
|
| mogą być dwie kobiety, ale również mogło być dwóch facetów | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 |
|
| a ja jeszcze w trojkata nie probowalem, ale chyba nawet o tym nie mysle. Mialem kiedys propozycje aby sprobowac trojkata z dwoma dziewczynami ale nie skorzystalem. | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 |
|
| Czyś ty rozum postradał??? taka propozycja i nie skorzystać z niej to grzech!! | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 |
|
| no coz, mlody bylem i glupi (a moze akurat z tymi dziewczynami to dobrze zrobilem), teraz to juz i tak sie tego nie zmieni, to bylo jakies z 8 latek temu chyba | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 |
|
| | adadverts napisał/a: | Eee... całowanie to pikuś |
ale nigdy na żywo nie widziałam żeby faceci coś do siebie mieli choćby sie pomacali pocałowali a jakoś mnie to kreci liczę że jeszcze sporo życia przede mną w końcu młodziutka jestem i zobacze to co chce | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 |
|
| | paulinka napisał/a: | | ale nigdy na żywo nie widziałam żeby faceci coś do siebie mieli choćby sie pomacali pocałowali |
Bo my, faceci, robimy to w ukryciu, jak nikt nie widzi | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 |
|
| | adadverts napisał/a: | Bo my, faceci, robimy to w ukryciu, jak nikt nie widzi |
a jak namówić by sie pokazali??? zresztą nawet nie wiem kogo namawiać bo wszyscy znajomi twierdza że geje to coś ohydnego i żaden sie nie przyzna że ma pociągi... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 |
|
| | paulinka napisał/a: | | a jak namówić by sie pokazali??? zresztą nawet nie wiem kogo namawiać bo wszyscy znajomi twierdza że geje to coś ohydnego i żaden sie nie przyzna że ma pociągi... |
Jeśli masz chłopaka, to możesz z nim pogadać, powiedzieć że chciałabyś coś takiego zobaczyć i żeby się dla ciebie poświęcił Można też pójść na sposób z "American Pie 2" - pokażcie nam jak się całujecie, a my (laski ) pokażemy wam to samo
Ale faktycznie - pewnie trudno ci będzie kogoś namówić, bo nikt nie lubi robić z siebie przedstawienia (i to jeszcze takiego...). | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 |
|
| ja lubię całować sie z dziewczynami wiec dla mnie byłaby to podwójna przyjemność
kiedyś tak kilka razy próbowałam ale nic z tego
obecnie nie mam faceta ostatnio sie zostaliśmy ale nie byłoby szans on nienawidzi gejów i sam nigdy by tego nie zrobił | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 |
|
| To skoro jesteś wolna i do wzięcia, to teraz sobie poszukaj bisexa | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 |
|
| chciałabym ale narazie nie mogę znaleźć jak narazie znalazłam sobie prawiczka bo takiego tez chciałam i bawiłam sie z dziewczynka bo tego było mi trzeba ale z tym bi to trudno ale liczę że sie uda | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 |
|
| | paulinka napisał/a: | chciałabym ale narazie nie mogę znaleźć jak narazie znalazłam sobie prawiczka bo takiego tez chciałam i bawiłam sie z dziewczynka bo tego było mi trzeba ale z tym bi to trudno ale liczę że sie uda |
Napewno znajdziesz, kwestia czasu, wydaje mi sie ze baaaardzo wielu facetow jest bi, kwestia znalesc odpowiedniego dla ciebie. | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
|
| ja nie chce takiego żeby z nim być jestem ciekawa sexu ze trojkę z 2 facetami | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
DECA Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 32 Skąd: wrocław | Wysłany: Sro 27 Cze, 2007 |
|
| heheheheehe i znów Cię spotykam paulinko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja chętnie pobawie się w trójkąty ale z 2-oma kobietami he he he a jeżeli zanjdziesz takich 2 gości to daj mi namiary ....................... chętnie się ich pozbendę przynajmniej 2 zboczeńców mniej na świecie he he he wyobraź sobie że kiedyś stanie się to na tyle normalne że benda się całować publicznie a co gdy zostaniesz mamą i twoje dziecko się naogląda i takrze będzie chciało spróbować ??????????????? do czego ten świat zmieża ????? w sumie to się ciesze że za jakieś 50 może 60 lat umre ze starości bo nie bendę musiał oglądać tego zepsucia do którego dąży nasz świat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 27 Cze, 2007 |
|
| | sprawdz pw | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
| |