| plaza nudystow |
| Autor | Wiadomość |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Czw 14 Cze, 2007 |
|
| | archee napisał/a: | vic, nie napisałem ani jednej rzeczy z tych które mi przypisujesz... (z wyjątkiem tej o maturze - ale już nie mogłem wytrzymać, być może mnie poniosło)...
Po prostu dziecinne wydaje mi się pisanie: "dziś robiłem(am) to czy tamto z tym czy owym człowiekiem takiej a takiej płci" jak ktoś ma dojrzałe życie płciowe (niezależnie w jakiej konfiguracji i jak urozmaicone) i jest w miarę dojrzałym człowiekiem nie potrzebuje potwierdzenia i chwalenia się jak dziecko, któremu udało się pierwszy albo któryś z kolei raz zawiązać poprawnie bucik. Stąd wniosek o niedojrzałości a błędy go tylko potwierdzają. |
idiota | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Czw 14 Cze, 2007 |
|
| lubom zle zrozumiales wypowiedz VIC'a , on broni homoseksualistow a nei na nich najezdza:
zdanie "g... to pedofil i zbok" odzwierciedla myslenie sporej czesci Polakow(w jego mniemaniu) | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Czw 14 Cze, 2007 |
|
| troche mniej emocji!! i rada do wszystkich_ czytamy ze zrozumieniem tekstu, a następnie zastanawiamy się co autor miał na myśli!!
Fantom17 słuszna uwaga | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
jakubkuba Dołączył: 19 Maj 2007 Posty: 10 Skąd: ym | Wysłany: Pią 15 Cze, 2007 |
|
| | archee napisał/a: | | Jasno, ale nie po polsku... pisałeś już maturę? | arche nie czepiaj sie! love508 ma prawo pisać wszytsko co mu sie podoba! wiec albo sie wogóle nie odzywaj jak masz pieprzyc dla pieprzenia i sie z wzzytskimi kłócić albo wywalaj z tego forum! amen | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pią 15 Cze, 2007 |
|
| | jakubkuba napisał/a: | | archee napisał/a: | | Jasno, ale nie po polsku... pisałeś już maturę? | arche nie czepiaj sie! love508 ma prawo pisać wszytsko co mu sie podoba! wiec albo sie wogóle nie odzywaj jak masz pieprzyc dla pieprzenia i sie z wzzytskimi kłócić albo wywalaj z tego forum! amen | | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Nie 17 Cze, 2007 |
|
| bylem osttanio na plaży nudystów "Chałupy Welcome to...", a tak naprawde w okolicach Lublina (nie pamietam nazwy ^^) hmm...powiem ze bylo fajnie wszyscy nago powiem wam ze na pocaztku mi stanął ale pozniej to już looz, a mojemu jednemu koledze tak sie spodobalo ze wracal nawet w samochodzie nago
w wakacje chyba tam bede kilka razy w tygodniu z dziewczyna (dostaje autko) | _________________ The One That Got Away. | | | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Nie 17 Cze, 2007 |
|
| | ANO WIDZISZ | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 17 Cze, 2007 |
|
| | Alex-sex napisał/a: | | bylem osttanio na plaży nudystów "Chałupy Welcome to...", a tak naprawde w okolicach Lublina |
A można wiedzieć gdzie?? mam działkę w Lublinie chętnie bym się tam wybrał | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Nie 17 Cze, 2007 |
|
| | ojjj chlopaki, rozkrecacie sie !!!!! | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 17 Cze, 2007 |
|
| Mi się plaże nudystów nie podobają, bo tam jest towarzystwo mieszane, tzn kobiety i mężczyźni A przed obcymi babami się obnażać nie lubię
Jak już mam być nago, to tylko wśród samych facetów, np. pod prysznicem na basenie, w saunie, w łaźni itp. | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 |
|
| | adadverts napisał/a: | Mi się plaże nudystów nie podobają, bo tam jest towarzystwo mieszane, tzn kobiety i mężczyźni A przed obcymi babami się obnażać nie lubię
Jak już mam być nago, to tylko wśród samych facetów, np. pod prysznicem na basenie, w saunie, w łaźni itp. |
hhehehehheheh hhahahhahaha dlaczego ? | |
| |
 |
micnow Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2007 Posty: 35 Skąd: polska | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 |
|
| | love a mozesz powiedziec na jakiej plazy ty byles, bo ja mam sie zamiar wybrac ale niewiem gdzie dokładnie | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 |
|
| | micnow napisał/a: | | love a mozesz powiedziec na jakiej plazy ty byles, bo ja mam sie zamiar wybrac ale niewiem gdzie dokładnie |
kociak ja bylem na plzy w Budapeszcie, jak mi sie uda to dam lpare fotek tej plazy, jak mi sie uda. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 |
|
| | love508 napisał/a: | | adadverts napisał/a: | Mi się plaże nudystów nie podobają, bo tam jest towarzystwo mieszane, tzn kobiety i mężczyźni A przed obcymi babami się obnażać nie lubię
Jak już mam być nago, to tylko wśród samych facetów, np. pod prysznicem na basenie, w saunie, w łaźni itp. |
hhehehehheheh hhahahhahaha dlaczego ? |
A jakoś tak nie lubię przed babami nago paradować. Z jakichś powodów wymyślono podział szatni, łaźni itp. na męskie i żeńskie. Ja te powody rozumiem, choć trudno mi je nazwać | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 |
|
| | adadverts napisał/a: | | love508 napisał/a: | | adadverts napisał/a: | Mi się plaże nudystów nie podobają, bo tam jest towarzystwo mieszane, tzn kobiety i mężczyźni A przed obcymi babami się obnażać nie lubię
hhehehehheheh hhahahhahaha dlaczego ? |
A jakoś tak nie lubię przed babami nago paradować. Z jakichś powodów wymyślono podział szatni, łaźni itp. na męskie i żeńskie. Ja te powody rozumiem, choć trudno mi je nazwać |
troszke masz racji | |
| |
 |
| |