Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Nauczycielka
Autor Wiadomość
morfeuses 

Wysłany: Sro 18 Lip, 2007   

Cytat:
Bleee, nauczycielka? Nigdy w życiu ;/

Masz na myśli nauczycielki ogólnie, czy tylko w Twojej szkole:>?
Ja muszę przyznać, że mam świetne nauczycielki... mieszkam w Anglii i mam nauczycielke od angielskiego, nazywa się Niki i jest greczynka (tak się odmienia?). Z twarzy dla większości nie jest urodziwa, ale takie mi się podobają i jej tyłeczek.. + jest zgrabna i delikatna - marzenie. A czy w Polsce miałem jakieś nauczycielki? Hmm, raczej nie, wszystkie takie brzydule, oprócz jednej, w której uśmiech mi się podobał, ale wiek... 40 lat :u

blablabla55 

Wysłany: Pon 06 Sie, 2007   

No u mnie w szkole była taka jedna że nie raz się myślało o niej... Wysportowana, (nauczycielka od w-f) :) piersi akurat, pupcia krągła i w sam raz, codziennie nosi stringi, raz czarne raz białe akurat babka do zwalenia sobie, ile razy ją sobie wyobrażałem nago mmm... :) Raz czy dwa mi się śniła nawet, a druga to taka od polaka była, ale to troche gorsza. :)

buble-buble 

Wysłany: Pon 06 Sie, 2007   

u mnie nie ma takich nauczycielek, o których możnaby śnić i marzyć ;pp

penis.com.pl
orgasm contol
Halius 

Wysłany: Sob 29 Mar, 2008   

Kiedys jak byłem na obozie harcerskim (bylem maly i podobalo mi sie to:P) to jak poszedłem walnac 100lca to zaczalem sobie kasac malca. A tu nagle wchodzi moja druzynowa (nawet niezła po 30-tce, jedrna pupa, nieco male cycuszki) i wielkie oczy zrobiła, usmiechnela sie poblazliwie (mialem jakies 13 lat) przeprosiła i wyszła.

adonius 

Wysłany: Wto 01 Kwi, 2008   

Ja to tylko w podstawówce, pamiętam, miałem naprawdę piękną panią od niemca. Nie tylko ciało ale twarz naprawdę, naprawdę piękna. Miała długie ciemne włosy trochę jak w tych reklamach szamponów ;p
Kilku chłopaków się w niej zabujało no i można było się z nich pośmiać jak się za nią ślinili. Ja osobiście nie miałem o niej żadnych myśli lecz miło było sobie popatrzeć :mrgreen: Uważam ,że nie powinna być nauczycielką tylko aktorką albo modelką...

nonie 

Wysłany: Nie 04 Maj, 2008   

Ja mam naprawdę seksowne nauczycielki w moim LO :) Muszę przyznać, że są to tylko marzenia, które można sobie spełnić na "ręcznym".

Popieram przedmówczynię, bo nauczycielka to "owoc zakazany" i ona szczerze mówiąc ma gdzieś jakiegoś małego gnoja co się nie uczy. To jest jej praca, nic więcej. Zdarzają się przypadki seksu - uczeń i nauczycielka - ale rzadko.

zola 

nonie napisał/a:
J Zdarzają się przypadki seksu - uczeń i nauczycielka - ale rzadko.

wiem, bo sam byłem w tego typu wziązku.

Pozdrawiam

nonie 

To napisz jakich "tajnych" manewrów użyłeś do poderwania nauczycielki :)

zola 

Wysłany: Pon 05 Maj, 2008   

heh, znam ja od dziecka, to jest taka"przyjaciółka rodziny" po prostu tak wyszło ze się w niej zakochałem a ona we mnie i byliśmy ze sobą ponad cztery miesiące, ale potem ja sie przeprowadziłem i musieliśmy sie rozstać, bo ja nie jestem zwolennikiem zwiazkow na odległość

Pozdrawiam

nonie 

Wysłany: Wto 06 Maj, 2008   

No dobra, zakochałeś się i wszystko spoko. Interesuje mnie jedna rzecz. W jaki sposób dałeś jej do zrozumienia, że ją kochasz i Cię pociąga...

zola 

Wysłany: Wto 06 Maj, 2008   

nonie napisał/a:
No dobra, zakochałeś się i wszystko spoko. Interesuje mnie jedna rzecz. W jaki sposób dałeś jej do zrozumienia, że ją kochasz i Cię pociąga...

heh, to jakoś samo z siebie wyszło, po prostu zaczelismy sie całować a potem wyladowalismy razem w łóżku...to był piękny związek ale...

Pozdrawiam

Pinoki0 

Wysłany: Pon 18 Maj, 2015   Re: Nauczycielka

Luca10 napisał/a:
Czy gdy się masturbujecie myślicie o jakiejś nauczycielce? :?:

Tak, bardzo mnie podniecają te klimaty.

ScumbagChris 

Wysłany: Pią 03 Lip, 2015   

Proste, że tak. Nauczycielki to czasami ostre sucze. :P Pamiętam taką jedną jak w gimnazjum byłem. Szczupła jak osa. Wielkie, okrągłe poślady (trzęsły się kiedy przechodziła, a ona szybko się poruszała po korytarzach). Nosiła takie obcisłe jeansy, odrobinę za kolana. Nie była zbyt wysoka, więc zawsze zakładała koturny, dzięki którym jeszcze lepiej się prezentowała. 8)

penis.com.pl
viamax
Odpowiedz do tematu