| Ciacho |
| Autor | Wiadomość |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Hehe przy piwku to sie szybko chce | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| | no dlatego nie pije piwa tzn nie lubie piwa tego smaku jeszcze jedynie carlsberga moge wypic dobry smak mai zajebista butelka xD...zeby nachlac sie piwem to trzeba duzo pic i predzje sie pozygam niz nachlam xD a wodka to szybko wchodzi a spiryt z sokiem czy cos to bardzo szybko xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Sikać czy sex uprawiać/masturbować się. Bo u mnie jedno i drugie | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| | no ze widzialem ich penisy jak szcali i ja tez i pozniej jak 3 kolegow uprawialo sex z 3 dziewczynami kazdy sam to ubrani tego nie robili i chodzili pozniej nago z piwem po domku i podworku xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| | Eeee, to super było. Fajna impra!!! | |
| |
 |
Alex-sex 
|
| | jo tak to jest jak sie jest z takiej okolicy co ja xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Czemu ja tam nie mieszkam | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Alex-sex 
|
| | no nie mow ze w Zasiedmiogórogród nie jest fajnie?? | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
|
| pewnie.. jest Burdel królewny śnieżki Chodzę co 2 dzień | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Alex-sex 
|
| :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:DD:D nie moge :D:D:D:D:D burdel krolewny sniezki xD...moze pojdz do klubu dla geji na nagie party tam sie pierdola tylko cala impre napewno wiesz io co chodzi wszyscy sa nadzy i podchodzisz do kogo chcesz i sie z nim jebiesz czytalem w necie o tym, ale ja raczej tam bym nie poszedl moja d.... by powiekszyla dwukrotnie wymiary xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
|
| Sam na pewno nie pójdę bo mnie zgwałcą przy bramce a karate nie znam | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Alex-sex 
|
| | xD ja chodzilem kiedys na shaoulin kempo czy cos takiego xD ale bylem maly wtedy xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
|
| Więc niewiele by ci to pomogło Przy bramkach pewnie stoją goryle z kutasami metrowej długości i przepuszcza wybrańców resztę rzuca na wyjebanie "szakalom" stojącym przed klubem | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Alex-sex 
|
| | lol a hieny zjedza resztki xD ale chociaz z czystej ciekawosci moze bym poszedl xD z ochraniaczem na dupe xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
|
| Ja bym nie poszedł nawet w zbroi Ale małą pokazówkę z kumplami bym chętnie zrobił | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
| |