| Bilans |
| Autor | Wiadomość |
Barret Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 19 Skąd: Heh... | Wysłany: Pon 30 Kwi, 2007 |
|
| U mnie kazdy ściągał gacie, ale to nie było jakieś "sprawdzanie". Nie wiem czemu to niby służylo, ale wymóg to wymóg... | |
| |
 |
grzesiek_19 Wiek: 38 Dołączył: 12 Wrz 2006 Posty: 49 Skąd: wawa | Wysłany: Pon 30 Kwi, 2007 |
|
| | ściągnać to ok ale jak ci lekarka "bawi się twoim sprzętem to co innego" ale nie powiem nawet przyjemne to było | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| ja pamietam jak mailem bilans do gimnazjum 5 lat temu to musialem pokazac penisa bo mailem w dziecinstwie stulejke i mailem jakis tam zabieg nawet nie pamietam ale pamietam ze jak po zabiegu wrcocielm do domu to jak szczalem to tak mnie bolalo ze nie wiem co a wracajac do tematu to pokazalem i ona tylko spojarzala i looz xD...jeszcze troche do WKU :/ to bedzie smiesznie | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Jak ja byłem na WKU no to wchodziło się do przebieralni i rozbierało do majtek. A jeden gościu zdjął też majtki i wyszedł z szatni razem z nami (5 osób) i paradował tak nago przy wszystkich w poczekalni (głównie faceci, ale były też panie w rejestracji). A nakońcu u lekarza mu stanął, a lekarz na to "ooo..., widać, że zdrowy". A nam tylko kazał z gatki lekko spóścić (staliśmy w rzędzie), spojrzał i powiedział "OK". No i tyle.
Kiedyś tylko jak miałem 16 lat to mi pani doktur kazała zdjąć gacie i pomacała sobie To była jakaś lekarka od rozwoju cy coś takiego | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| pytałam sie chłopaka to muwił że na komisji kazali sciagnac gadki i smyrneli po jajku i tyle
a bilansu nie pamieta | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
budnis 
Wiek: 46 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 100 Skąd: z domu | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| Przypomniało mi się jak ja byłem na WKU. Akurat tak się złożyło że na jedną godzinę ja dostałem wezwanie i jeszcze trzech kumpli z klasy. Weszliśmy razem jeden do okulisty, drugi neurolog, ja gadałem z psychologiem. Ostatni z naszej czwórki był za parawanem a tam: "Proszę ściągnąć slipki do kostek i zakasłać" koleś kaszlną, na to pielęgniarka na cały głos "Ma Pan tylko jedno jajko?" Myślałem że spadnę z krzesła, tak śmiech nas opanował że aż łzy mi poleciały. Jak nam trochę przeszło to on dopiero odpowiedział cichym piskliwym głosem:"Nie tu jest drugie" . I to był gwoźdź - wyprosili nas wszystkich. Nie wiem co nas tak bawiło. może to że wszyscy się znaliśmy. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| Ja bym chyba nie wyrobił ze śmiechu i by mnie musieli wynościć, tym bardziej jak by to był mój kolega. HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
| |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| o kur...a Jak to czytam to leje pod siebie ze śmiechu a co dopiero jakbym tam był | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| wlasnie przeczytalem ja bym wyskoczyl przez okno | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 05 Maj, 2007 |
|
| bo jesteście niedojrzali....
a taka pielęgniarkę momentalnie wywaliłbym z pracy!! | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 05 Maj, 2007 |
|
| Bruno ile masz lat?
Poza tym o co Ci chodzi? Co jakiś czas masz jakieś "ale" do wszystkich... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
|
| 1) jestem już zramolałym dziadem....
2) "ale" mam czasem do wszystkich bo - patrz pkt1
a tak na poważnie - nie mam "ale" tylko irytuje mnie to, że :
primo - niektóre posty są chyba nieprzemyślane, a jeśli się mylę, to znaczy, żę jednak jesteście niedojrzali
secundo - off topy są tutaj na porządku dziennym (vide - brak moda)
a tak ogólnie to jesteście super
p.s. wracając do tematu - mam znajomego - posiadacza jednego jądra - i nie uważam, żey to było powodem do smiechu..... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 05 Maj, 2007 |
|
| A jeżeli tak to przepraszam Nie wiedziałem że znasz kogoś takiego i teraz wiem skąd ta irytacja | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
|
| po pierwsze - skąd mogłeś wiedzieć
po drugie - nie o to chodzi - poprostu naśmiewanie się z jakiejkolwiek dolegliwości lub ułomności jest domeną ludzi niedojrzałych lub źle wychowanych
amen | |
| |
 |
skywalker 
|
| Nie chodziło mi o dolegliwość tylko o reakcję pielęgniarki | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
| |