| hormony... |
| Autor | Wiadomość |
Jarecki'ss 
Dołączył: 24 Lis 2006 Posty: 20 Skąd: Wrocek | Wysłany: Sob 24 Mar, 2007 |
|
| prawde mowiac jestem podobnego wzrostu co ty a nawet troche nizszy i jakos nie zauwazylem zeby to kiedys bylo przeszkoda i niewiem skad masz takie poczucie
to ze sa dziewczyny wyzsze to przeciez nie swiadczy ze od razu jestes skreslony moge przytoczyc nawet kilka przykladow z wlasnego doswiadczenia dlatego moim zdaniem masz mniejszy problem nie myslisz i raczej sam go sobie wyolbrzymiles
jesli chodzi o jakies klopoty to niewiem dlaczego ale zdaza sie ze jacys tam kumple zartuja z tego powodu sam niewiem co im przeszkadza skoro mi nie przeszkadza moim dziewczynom nigdy nie przeszkadzalo to dlaczego oni wlasnie maja z tym jakis problem ale coz ludzie juz tacy sa i ty napewno tego nie zmienisz ale napewno nie mozesz sie tym przejmowac | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 24 Mar, 2007 Re: odp |
|
| | adadverts napisał/a: | | Strikerx napisał/a: | po prostu głupio sie czuje nawet w kl wszyscy są wyżsi ode mnie :( co moge zrobic? |
Dziękować Bogu za to, że jesteś zdrowy. Pomyśl o ludziach, którzy nie mieli tyle szczęścia co ty. |
Skąd wiesz że jestem? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
krysik Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 6 | Wysłany: Sob 24 Mar, 2007 |
|
| Pij mleko będziesz wielki
Tez mam takich kumpli i nikt nie mowi ze jest za niski. No moze jeden chcialby byc wyzszy bo lubi siatkówke. Luz kiedys też byłem niski ale podroslem troche. Przez podstawówke i 2 klasy gim byłem niski aż wkoncu zaczelo sie zmieniać (moze przez mleko ) i tyle co mam styknie ja juz w sumie nie chce rosnąć | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
| |