Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Plaza nudystow
Autor Wiadomość
Siwy1945 

Wysłany: Sob 15 Lut, 2025   Re: Plaza nudystow

maurito napisał/a:
Siemano czy był ktoś na plaży nudystów.Jesli tak to w jakich nadmorskich plażach byliscie.I jakie wrażenia.

Byłem w Grecji i Bułgarii na takich plażach w tym roku mam w planie zawitać nad nasze morze na taką plażę. Nie mam problemu z nagością i tym jak wyglądam jak prezentuje się na takiej plaży w trakcie odpalania pływania z tego względu że mam bardzo małego penisa w spoczynku ale to mnie nie krępuje nie wstydzę się tego każdy rozmiar jest inny tak jak też jest w moim przypadku i w momencie kiedy dłużej się opalam zdąża się że penis jest w częściowym wzwodzie i jest trochę większy ale też potrafi osiągnąć pełną erekcję i jest naprawdę duży tak jak pisałem nie mam problemu z nagością , a po za tym idąc na taką plaże idziesz jak na każdą inną z tym że nic nie masz na sobie i musisz pamiętać żeby uszanować innych plażowiczów nie gapić się nie obserwować ich
to jest nie do zaakceptowania a wiem z własnego doświadczenia że są osoby które przychodzą tylko po to żeby się bezczelnie gapić na intymne miejsca tak jak i kobiet tak mężczyzn i z ukrycia telefonem robić zdjęcia czy filmy to jest nie do przyjęcia i tego się nie akceptuje. Pamiętaj szanuj osoby które korzystają z takich plaż , i najważniejsze sam musisz zdecydować czy jesteś gotowy żeby wybrać się na taką plaże bo jeśli masz jakieś wątpliwości czy zdołasz się rozebrać pokazać nago to na siłę nie masz co próbować z tego względu że nic z tego nie wyjdzie. Musisz być w pełni gotowy na pokazanie się nago wiedzieć że nie będzie cię to krępować zawstydzać żeby tak korzystać właśnie z takiej plaży , jeśli masz problem z nagością w nawet najmniejszym stopniu to taka plaża nie jest dla ciebie, ja nie mam problemu z nagością z tym że ktoś mnie widzi w tym momencie dlatego na taką plaże idę i korzystam z niej jak z każdej innej plaży

Odpowiedz do tematu