Zaczerwienienie żołędzia | Autor | Wiadomość | Ancymon Wiek: 40 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 753 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Wto 08 Lip, 2025 |
|
| Rodzynek33 napisał/a: | Nie wiem, czy iść jeszcze do innego dermatologa, bo już mi trochę ręce opadają 🤦🏼 |
Albo wrócić albo poszukać innego (np. na ZnanyLekarz). | | | |  | michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 675 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 10 Lip, 2025 |
|
| No dobra ale wyleczyłeś tą opryszczkę co Ci wyszła?
Robiłęś powtórzenie badania czy nadal to masz? | | | |  | Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 345 Skąd: Zabrze | Wysłany: Pią 11 Lip, 2025 |
|
| Ancymon napisał/a: | Rodzynek33 napisał/a: | Nie wiem, czy iść jeszcze do innego dermatologa, bo już mi trochę ręce opadają 🤦🏼 |
Albo wrócić albo poszukać innego (np. na ZnanyLekarz). |
Jestem za | | | |  | penis.com.pl | |  | Rodzynek33 Dołączył: 02 Maj 2023 Posty: 10 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Pon 21 Lip, 2025 |
|
| michalza napisał/a: | No dobra ale wyleczyłeś tą opryszczkę co Ci wyszła?
Robiłęś powtórzenie badania czy nadal to masz? |
Opryszczkę ma się całe życie, zawsze będzie wychodzić w badaniu, ale miałem taką na ustach i stąd niby była w badaniu, bo 2 dermatologów powiedziało mi, że to co mam na penisie to nie jest opryszczka, tylko bardziej coś grzybiczego...
Ostatnio to chyba zauważyłem jakieś połączenie, że gdy się stresuję, to się to pojawia albo np po masturbacji, jakieś zaczerwienienie, czasem lekkie pieczenie i wystarczy maść z witaminą A i już przestaje piec... U mnie nie ma naturalnego nawilżenia, to może to podrażnienia "mechaniczne"... Tylko to irytujące jest... | | | |  | czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 148 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 21 Lip, 2025 |
|
| Rodzynek33 napisał/a: | michalza napisał/a: | No dobra ale wyleczyłeś tą opryszczkę co Ci wyszła?
Robiłęś powtórzenie badania czy nadal to masz? |
Opryszczkę ma się całe życie, zawsze będzie wychodzić w badaniu, ale miałem taką na ustach i stąd niby była w badaniu, bo 2 dermatologów powiedziało mi, że to co mam na penisie to nie jest opryszczka, tylko bardziej coś grzybiczego...
Ostatnio to chyba zauważyłem jakieś połączenie, że gdy się stresuję, to się to pojawia albo np po masturbacji, jakieś zaczerwienienie, czasem lekkie pieczenie i wystarczy maść z witaminą A i już przestaje piec... U mnie nie ma naturalnego nawilżenia, to może to podrażnienia "mechaniczne"... Tylko to irytujące jest... |
No to widocznie wychodzi na to, ze podczas zabawy samemu musisz używać dużej ilosci żelu czy jakiejś oliwki .Ale w Twoim przypadku polecałbym jednak jakiś dermatologiczny żel. | | | |  | nexttt92 [Usunięty] | Wysłany: Czw 25 Wrz, 2025 |
|
| Rodzynek33
I jak tam? Lepiej? | | | |  | czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 148 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 03 Paź, 2025 |
|
| Rodzynek33 napisał/a: | Wracam do tematu, bo niestety, ale wciąż się z tym zmagam... Przez jakiś czas było dobrze, od grudnia do marca... W marcu miałem seks oralny i znów po nim pojawiło się zaczerwienie i jakieś swędzenie i takie czerwone plamki, posmarowałem Clotrimazolem I przez kilka dni i dosłownie chwilę po odstawieniu znów to wraca... W maju smarowałem ponad 2 tygodnie i trzy dni po przestaniu znów jakieś lekkie pieczenie, szczególnie po masturbacji... Mam dość duży napletek i zdarza mi się, żeby nie zachlapać się za mocno "łapać" wytrysk i potem oczywiście zawsze się myję, ale już zacząłem myśleć, że może jestem uczulony na własną spermę 😅 bo jak gdzieś mi poleci na brzuch i chwilę jej nie ścieram to mi się skóra czerwona robi 😅
Nie wiem, czy iść jeszcze do innego dermatologa, bo już mi trochę ręce opadają 🤦🏼
A może znacie jakiegoś dobrego dermatologa albo urologa z Łodzi albo okolic?
[ Dodano: Pon 16 Cze, 2025 ]
Dodaję zdjęcie
https://postimg.cc/cKbv2pQ4 |
jak sytuacja? | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|