Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Mam dość
Autor Wiadomość
juansto 

Wysłany: Sro 29 Maj, 2024   

Ale czy tutaj naprawdę chodzi Ci o wielkosć penisa? Przecież wielkość jest zupełnie normalna.

Tom96 

Od urodzenia mam same problemy nie jestem fajnym chłopakiem mój penis może medycznie jest w normie ale mam małego brzydkiego takie sobie spusty

Przeciętny 30 

Myślę że twoje kompleksy i problemy są tylko w twojej głowie

penis.com.pl
orgasm contol
Tom96 

Nie znasz mnie ja jestem do niczego urodziłem się bez możliwości żeby mieć normalne życie

onesa 
onesa

Wysłany: Pią 31 Maj, 2024   

Każdy ma taką możliwość.

czy chodzi tutaj o rodzinę w jakiej się urodziłeś?

Tom96 

Wysłany: Pią 31 Maj, 2024   

Ja niestety nie mam i nie tylko chodzi o rodzinę nie jestem fajnym normalnym chłopakiem

toton 

Wysłany: Pon 03 Cze, 2024   

Ale kontaktowałes się do tej pory z psychologiem? Co mówił? Byłeś na psychoterapii?

Tom96 

Wysłany: Pon 03 Cze, 2024   

Chodzę tylko do psychiatry

juansto 

Wysłany: Wto 04 Cze, 2024   

No to proponuje powiedzieć mu po prostu co Ci siedzi na duszy. W większości przypadków da się to leczyć.

Tom96 

Wysłany: Wto 04 Cze, 2024   

Ja od 18 lat chodzę do lekarzy byłem 3 razy w szpitalu cały czas nie mogę fajnie normalnie żyć jestem okropny w środku i na zewnątrz mam już naprawdę tego dość

krisu2908 

Wysłany: Czw 06 Cze, 2024   

Moim zdaniem trochę sobie wmówiłeś ,że jesteś okropny .
Patrzysz na świat tylko w negatywnym świetle , nie zwracając uwagi na pozytywy.

Miałem kiedyś podobnie, ale od jakiegoś czasu biorę udział w sesjach z kodu emocji .
I naprawdę też miewałem ciężkie momenty w moim życiu , ale na tych sesjach nauczyłem się patrzeć na pozytywne momenty i pozytywne myślenie przede wszystkim o sobie . I pierwszy raz w życiu mogę powiedzieć , że jestem szczęsliwy i zadowolony z tego jakie jest moje życie.
Wiem , że ten kod emocji może być postrzegany jako "szamaństwo" , ale na mnie działa .
Chociaż na początku nie chciało nic ruszyć , to po jakichś 2-3 miesiacach zauważyłem dużą różnicę na plus.

https://www.atmaia.pl/ ja korzystam z usług Martyny , bardzo pozytywna osoba , już przebywanie w jej towarzystwie bardzo poprawia nastrój.
Sesje odbywają się stacjonarnie w Warszawie lub przez whatsapp.

Spróbuj , może się uda

[ Dodano: Czw 06 Cze, 2024 ]
w razie jakichś pytań , możesz do mnie napisać , to opowiem Ci wiecej

Tom96 

Nie znasz mnie nie jesteś mną Ja urodziłem się bez możliwości żeby fajnie normalnie żyć nie mam pracy przyjaciół wykształcenia nic nie robię poza leżeniem w łóżku codziennie źle się czuję mam już naprawdę dość

krisu2908 

to prawda , nie jestem Tobą , ale nikt Ci na siłę nie pomoże , jeśli Ty nie będzisz chciał sobie pomóc

penis.com.pl
bathmate
Tom96 

18lat chodzę do lekarzy byłem 3 razy w szpitalu i nikt mnie nie wyleczył w dalszym ciągu nie mogę fajnie normalnie żyć

Mnie się pomóc nie da nie mogę nic robić dostałem bardzo złe geny jestem cały wstrętny mam uszkodzony organizm jestem okropny z charakteru i jestem cały wstrętny na zewnątrz

onesa 
onesa

Wysłany: Sob 08 Cze, 2024   

Tom96 napisał/a:
18lat chodzę do lekarzy byłem 3 razy w szpitalu i nikt mnie nie wyleczył w dalszym ciągu nie mogę fajnie normalnie żyć

Mnie się pomóc nie da nie mogę nic robić dostałem bardzo złe geny jestem cały wstrętny mam uszkodzony organizm jestem okropny z charakteru i jestem cały wstrętny na zewnątrz

Z tego co czytam, odpowiadasz dość elokwentnie i jesteś kulturalną osobą. Tak więc myślę, ze nie powinieneś pisać, ze jesteś okropny z charakteru

Odpowiedz do tematu