Obciągnąć czy nie? |
Autor | Wiadomość |
walikonik Wiek: 59 Dołączył: 10 Kwi 2024 Posty: 5 Skąd: warszawa | Wysłany: Sro 10 Kwi, 2024 Re: Obciągnąć czy nie? |
|
| toton napisał/a: | Na wstepie zaznaczam, ze nie mam doswiadczenia m+m ale mysle o tym i ciekawi mnie to. Ostatnio poznalem w necie jednego kolesia, ktory rowniez chcialby sprobowac a dokladniej dac innemu do obciagniecia. Dobrze nam sie gada, wydaje sie byc spoko, dyskretny, nic na sile i w ogole ale na sama mysl przed takim spotkaniem czuje ogromny strach i najnormalniej w swiecie sie boje, nie wiem czy podolam. Warto sie przelamac czy unikac takich znajomosci? Slyszalem rozne opinie, niektore zeby sobie darowac bo to moze wciagac itp, uwazac na choroby, co o tym sadzicie? Raz sie zyje i isc na zywiol czy pozostawic w sferze fantazji?? | A Ty jak sądzisz? fantazje należy spełniać, ale należy to robić z głową a nie koniecznie z kutasem. Jeżeli chcesz pogadać to zapraszam na priv lub 77451836 | _________________ wali konik | |
| |
 |
ciepelko30 [Usunięty] | Wysłany: Wto 27 Sie, 2024 |
|
| Też uważam, że fantazje należy spełnić. Jednak przywtóruje walikonikowi. Wszystko należy robić z głową. Najlepiej próbować fantazji z zaufanymini bliskimi ludźmi, z którymi jesteśmy emocjonalnie bezpieczni. Ważne również jest to, aby przegadać przed taką akcją możliwe scenariusze | |
| |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Pon 02 Wrz, 2024 |
|
| Jak jest ktoś wart zaufania i się spodoba to można utrzymać dłuższą relacje. Sam kogoś takiego bym poznał na spotkania co jakiś czas | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 03 Wrz, 2024 |
|
| A czy ktoś inny miał takie doświadczenia? Czy może załowaliście? | |
| |
 |
ciepelko30 [Usunięty] | Wysłany: Sro 04 Wrz, 2024 |
|
| Ja mam doświadczenie z moim najbliższym kumplem. Nigdy nie żałujemy, że zabawiamy się wspólnie na różne sposoby. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Czw 05 Wrz, 2024 |
|
| ciepelko30 napisał/a: | Ja mam doświadczenie z moim najbliższym kumplem. Nigdy nie żałujemy, że zabawiamy się wspólnie na różne sposoby. |
Czyli nadal kontynujecie spotkania? | |
| |
 |
ciepelko30 [Usunięty] | Wysłany: Pią 06 Wrz, 2024 |
|
| Tak, kontynuujemy oraz mamy bardzo bliską przyjaźń | |
| |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Pon 09 Wrz, 2024 |
|
| Przy takich przyjemnościach to bardzo bliska 🙂 | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 325 Skąd: Zabrze | Wysłany: Pon 16 Wrz, 2024 |
|
| ciepelko30 napisał/a: | Tak, kontynuujemy oraz mamy bardzo bliską przyjaźń |
A tak z ciekawości to czy obydwoje macie jakieś związki poza tym? | |
| |
 |
ciepelko30 [Usunięty] | Wysłany: Pon 16 Wrz, 2024 |
|
| Aktualnie nie, ale mamy różne okresy w życiu. Zdarza się, że któryś jest w związku | |
| |
 |
|