Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Naga sauna
Autor Wiadomość
potrzebny 

Wysłany: Wto 05 Mar, 2024   

Mam pytanie zbliżone do tego tematu. Zdarzyło Wam się kiedyś że na zwykłej saunie, np. przy siłowni ktoś zaczynał się przy Was masturbować? Jak to wyglądalo i jak zareagowaliście?

Ja przyznam że obserwowałem takie sytuacje w Warszawie, np. w Zdrificie przy Politechnice i w Warsaw Spire, zwłaszcza wieczorami przed zamknięciem siłowni.

Dekarion 

Wysłany: Sro 06 Mar, 2024   

Na siłowni nigdy.

Na saunie podobnie. Faceci tylko świecili jajcami, niektórzy wywalili się tak że wszystko było widać.

penol260 

W aquaparku Fala na saunach w Łodzi jest strefa nagości tak jak powinno się saunować. Atmosfera jest kameralna i bardzo sympatycznie można spędzić czas i się zrelaksować, ogólnie polecam sauny na Fali w Łodzi. Wiadomo jak się idzie pomiędzy saunami trzeba zakryć intymne części ciała, a będąc już w samej saunie można być w ręczniku okrytym albo siedzieć lub leżeć na ręczniku, pamiętając o tym, aby wszystkie części ciała były na ręczniku. Jak bywam w saunie to nie widzę zachowań mężczyzn masturbujących się, ja osobiście siedzę na ręczniku odkryty, a jak jest mniej osób w saunie to leżę odkryty na ręczniku. Sauna to jest czas na relaks i nagie osoby nie powinny dziwić w poprawnym saunowaniu.

penis.com.pl
andropenis
Woytex 

nie zdarzyło mi się,
Tak jak u kolegi wyżej, klejnoty prezentują ale bez zabawy nimi, zreszta to chyba niezbyt odpowiednie miejsce :)

mmm22 

potrzebny napisał/a:
Mam pytanie zbliżone do tego tematu. Zdarzyło Wam się kiedyś że na zwykłej saunie, np. przy siłowni ktoś zaczynał się przy Was masturbować? Jak to wyglądalo i jak zareagowaliście?

Ja przyznam że obserwowałem takie sytuacje w Warszawie, np. w Zdrificie przy Politechnice i w Warsaw Spire, zwłaszcza wieczorami przed zamknięciem siłowni.

Mi się zdarzyło raz w Poznaniu że typ wszedł do sauny, usiadł i zaczął walić. Było nas wtedy 6 chłopa w środku i jakoś tak wyszło że wszyscy do niego dolaczyli

michalza 

Wysłany: Czw 07 Mar, 2024   

mmm22 napisał/a:
potrzebny napisał/a:

Mi się zdarzyło raz w Poznaniu że typ wszedł do sauny, usiadł i zaczął walić. Było nas wtedy 6 chłopa w środku i jakoś tak wyszło że wszyscy do niego dolaczyli

NO powiem szczerze, żę dość ryzykown. Bo co jeśli ktoś by w tym czasie wszedł do sauny?

kasix
[Usunięty]

Wysłany: Czw 09 Maj, 2024   

"jakoś tak wyszło"

potrzebny 

Wysłany: Wto 06 Sie, 2024   

A ktoś pojawia się w Termy Krakowskie Błonia? Ja ostatnio byłem tam świadkiem wspólnego walenia około 6 panów w parowej

michalza 

Wysłany: Sro 07 Sie, 2024   

Jakiś czas temu się wybrałem ale nie widziałem nigdy takiej sytuacji.
Powiem szczerze, że jestem zaskoczony bo jest to sauna koedukacyjna tak więc było to dość ryzykowne.

Piotrekkol 

Wysłany: Sro 07 Sie, 2024   

Nie byłem, ale wiem, że chłopaki spotykają się tam na podobne zabawy. Kolega z Krakowa opowiadał mi o tym miejscu :wink:

Dekarion 

Wysłany: Pon 12 Sie, 2024   

I nie zostali przyłapani?

Ancymon 

Wysłany: Pon 19 Sie, 2024   

Cytat:
I nie zostali przyłapani?

Może przez tych, którzy dołączyli :twisted:

onesa 
onesa

Wysłany: Wto 20 Sie, 2024   

Jak dla mnie jednak jest to ryzykowne działanie. Powiem szczerze, ze sama czułabym się bardzo zmieszana jakbym weszła do takiego miejsca. A raz na jakiś czas korzystam z sauny

penis.com.pl
viamax
ciepelko30
[Usunięty]

Wysłany: Pon 26 Sie, 2024   

Też zdarzyło mi się kilka razy widzieć takie akcje na saunach

betor 

Wysłany: Pon 26 Sie, 2024   

zwykle przykrywam sie po prostu recznikiem i siadam na górnych pólkach bo zdarza mi się ale ostatnio nie tak czesto

Odpowiedz do tematu