Co robicie ze sperma> |
Autor | Wiadomość |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 641 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 24 Paź, 2022 |
|
| No to chyba trzeba mieć do tego specjalną skarpetkę | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 753 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 29 Paź, 2022 |
|
| toton napisał/a: | No bez przesady, za dużo sprzątania nie ma |
Pisz za siebie | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 574 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 31 Paź, 2022 |
|
| Ancymon napisał/a: | toton napisał/a: | No bez przesady, za dużo sprzątania nie ma |
Pisz za siebie |
Haha serio tak dużo?
U mnie generalnie rownież sporo nie ma. Możę dlatego że często walę | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 753 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 05 Lis, 2022 |
|
| dkbb napisał/a: | Haha serio tak dużo? |
Jak zrobię kilka dni przerwy i potem pobawię się w edging, to na posprzątanie musiałbym użyć 3-4 chusteczki takie "normalne", a takie z pudełka to spokojnie 4-5. Dlatego wtedy najchętniej spuszczam się w prezerwatywę. | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 641 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 07 Lis, 2022 |
|
| Ancymon napisał/a: | dkbb napisał/a: | Haha serio tak dużo? |
Jak zrobię kilka dni przerwy i potem pobawię się w edging, to na posprzątanie musiałbym użyć 3-4 chusteczki takie "normalne", a takie z pudełka to spokojnie 4-5. Dlatego wtedy najchętniej spuszczam się w prezerwatywę. |
I bawisz się w prezerwatywie? Osobisćie nie mam takich dobrych doznań w gumie. Aczkolwiek przyznaję,sprzątanie nie jest o wiele łatwiejsze. | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 782 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 08 Lis, 2022 |
|
| Niedawno próbowałem pierwszy raz w chusteczke się spuścić i myślałem że wystarczy tylko jedna, ale jak już trysnąłem to hohohoho............musiałem użyć dwóch dodatkowo. :D | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 753 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Pon 14 Lis, 2022 |
|
| juansto napisał/a: | I bawisz się w prezerwatywie? |
Zakładam na krótko przed finałem. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 574 Skąd: Toruń | Wysłany: Sro 16 Lis, 2022 |
|
| Ancymon napisał/a: | juansto napisał/a: | I bawisz się w prezerwatywie? |
Zakładam na krótko przed finałem. |
no to podziwiam za opanowanie, sam jestem w takim momencie tak podniecony, ze raczej nie pamiętam o zalozeniu | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 25 Lis, 2022 |
|
| Ja nie mam nic przeciwko waleniu w kondomie, nawet lepsze niż na sucho, ale koszty za duże 😉 | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 753 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 26 Lis, 2022 |
|
| DTTPO napisał/a: | Ja nie mam nic przeciwko waleniu w kondomie, nawet lepsze niż na sucho, ale koszty za duże 😉 |
Dlatego zostawiam to na specjalne okazje | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5639 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 27 Lis, 2022 |
|
| DTTPO napisał/a: | Ja nie mam nic przeciwko waleniu w kondomie, nawet lepsze niż na sucho, ale koszty za duże 😉 |
E tam, można kupić najtańsze gumy z marketu
No chyba, że zużyjesz ich z 10 dziennie | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 753 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Pon 12 Gru, 2022 |
|
| onesa napisał/a: | No chyba, że zużyjesz ich z 10 dziennie |
To już nie w moim wieku | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 782 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 15 Gru, 2022 |
|
| No to w takim razie koszt niewielki | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
JanekVW Dołączył: 30 Wrz 2016 Posty: 32 Skąd: Pomorze | Wysłany: Nie 22 Sty, 2023 |
|
| Cześć,
ja z mojego już długiego doświadczenia w masturbacji, którą uwielbiam, podam używane swoje sposoby wraz z komentarzem (wiem, że są inne, próbowałem, nie stosuję z różnych powodów, więc nie podaję) :
- na ręcznik papierowy (ZALETY: szybko usuwamy dowody; WADY: trzeba celować szukać kąta wystrzału, więc niepotrzebny stres)
- w prezerwatywie (ZALETY: totalna swoboda i brak konieczności myślenia w trakcie wytrysku WADY: inne odczucia w ręku) ale warto to rozważyć stosując flashlight do zabawy
- flashlight (ZALETY: doznania, można się ułożyć tak by nie używać rąk WADY: trzeba czyścić a czasem nie ma jak albo się nie chce; jest drogi)
- przed siebie/na ciało/podłogę (ZALETY: fajne uczucie i dźwięk wytrysku WADY: sprzątanie)
- do umywalki (ZALETY: łatwość czyszczenia, fajne napięcie jak za nastolatka WADY: ograniczenie przestrzeni i pozycji)
Osobiście najczęściej dla wygody wybieram prezerwatywę. Pozdrawiam
Jak ktoś chętny zapraszam do kontaktu na priv lubię rozmowy o masturbacji, chętnie pogadam o doświadczeniach | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 664 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 26 Sty, 2023 |
|
| Spuszczajcie się na podłogę do rana wyschnie, nie trzeba się będzie bawić z chusteczkami:yawn:
Jak byłem kiedyś bardzo zmęczony i nie chciało mi się wstawać z łóżka to spuściłem się prosto na podłogę:P, rano pozostały "białe pierścienie":P które ładnie wytarłem i było OK.
Stosuję tą metodę kiedy jestem bardzo zmęczony;), nie ma takiego zmęczenia które nie pozwoliło by mi się pobawić moim małym | |
| |
 |
|