Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Narośl na odbycie
Autor Wiadomość
Ahojprzygodo 

Wysłany: Pią 18 Lut, 2022   

Hmmm. Jeśli problem Cię niepokoi to może warto udać się do specjalisty.Lekarz rodzinny, a następnie proktolog, aby wykluczyć HPV.

HornyBoy93 

Hmm... a nie jest to czasem fałd wartowniczy? Taka zmiana pojawia się z tego co pamiętam przy szczelinach odbytu jako reakcja organizmu. Naczytałem się kiedyś o tym jak sam zauważyłem coś u siebie (na szczęście to w moim przypadku nie było to nic grożnego i po prostu po mocnym wysiłku pojawiło się i zniknęło po dwóch dniach). Może to być też początek hemoroidów tak jak wpomniano o tym wcześniej.
Tak czy siak- jeżeli jest to jakakolwiek zmiana i wcześniej tego nie miałeś- warto "na wszelki wypadek" sprawdzić to u proktologa. Pamiętaj, lepiej wcześniej to sprawdzić i nie pozwolić żeby coś tam się zrobiło- trzeba o siebie dbać ;) nawet w takich miejschach o których mówi się rzadko.

PS. Ja przy swoim przypadku następnego dnia byłem już na wizycie u proktologa i ten po wywiadzie, że dzień wcześniej po prostu za dużo sobie podźwigałem ciężarów, powiedział, że niektórzy, szczególnie o osłabionych naczyniach krwionośnych tak mają... Dał mi jakąś maść, której nawet nie użyłem i zalecił rutozyz i wit. C brać regularnie (uszczelnia naczynia krwionośne, usprawnia nieco krążenie). A jeśli się to miałoby powtarzać, to brać diosmina (Diosminex itd).

seb-4 

U mnie nie ma w okolicy lekarza z tą specjalizacją (proktologa) ostatnio kupiłem sobie maść na zmiany bakteryjne smarowałem i troszkę jak by ulżyło ale też dziś kupiłem maść na hemoroidy i będę smarował przez np tydzień i zobaczymy zaszkodzić raczej nie zaszkodzi a może pomoże (chodź i tak już mam wrażenie że trochę pomogło po tej maści na bakterie-zmiany grzybicze)

penis.com.pl
penilarge krem
Ancymon 

Wysłany: Sob 26 Lut, 2022   

Mam wrażenie, że umyka nam tu jedna ważna sprawa: idź do rodzinnego najpierw. Nie trać czasu na samodzielne próby leczenia! On(a) Cię albo uspokoi albo przynajmniej podpowie coś na "już".
Jak pisze onesa, lekarze nie takie rzeczy już widzieli, serio - nie ma się czego wstydzić.

Odpowiedz do tematu