Czy golicie miejsca intymne? |
Autor | Wiadomość |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 574 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 13 Gru, 2021 |
|
| Nie mam ale właśnie się na niego czaję. Zastanawiam się tylko czy sprawdzi się do mocniejszego zarostu | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 753 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 18 Gru, 2021 |
|
| legolas1, dzięki za info! | |
| |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 382 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 20 Gru, 2021 |
|
| legolas1 napisał/a: | Ancymon, ja mam oneblade i jestem z niego całkiem zadowolony. Golę nim zarówno twarz jak i klatę i dół. Jedynie do worka średnio się nadaje. |
Też mam ale ostatnio to nawet do worka się sprawdza. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Marian Nowak Wiek: 25 Dołączył: 01 Cze 2018 Posty: 36 Skąd: Mazowsze | Wysłany: Pon 20 Gru, 2021 |
|
| Do golenia używacie nakładki do ciała? | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 25 Gru, 2021 |
|
| Marian Nowak napisał/a: | Do golenia używacie nakładki do ciała? |
ja nie. Nie wychodzi mi skracanie włosów na określoną długość przy użyciu tych nakładek
Ścinam samą maszynką na bardzo krótko. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 181 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 10 Cze, 2022 |
|
| Jeśli chodzi o golenie miejsc intymnych gole się często i regularnie. Zawszę gole się dokładnie i na zero zaczynając od wysokości pępka idąc w dół, aż do jąder w okolicach pachwin gole się na szerokość około 5 cm . Przy każdym goleni nie pomijam oczywiście też pośladków i włosów między nimi zawsze też gole wszystko idealnie na zero
[ Dodano: Czw 16 Cze, 2022 ]
Właśnie idę się golić bo delikatnie zarośnięty | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 338 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 17 Cze, 2022 |
|
| A jakk golisz pośladki? Sam zawsze mam problem z tym żeby było równo. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5639 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 23 Cze, 2022 |
|
| Czerwikss napisał/a: | A jakk golisz pośladki? Sam zawsze mam problem z tym żeby było równo. |
W takim razie polecam lusterko w ruch
Ewentualnie kupienie sobie depilatora laserowego - kilka użyć i włosy powinny zniknąć. A mam wrażenie, ze z nim jest o wiele łatwiej i wygodniej niż maszynką. | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 181 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 07 Kwi, 2023 |
|
| Czerwikss napisał/a: | A jakk golisz pośladki? Sam zawsze mam problem z tym żeby było równo. |
Siema powiem ci tak nie jest łatwo trzeba się trochę kombinować musisz sam dojść do tego mi to zajęło trochę czasu ale teraz gole się bez problemu jeśli chodzi o pośladki i między pośladkami. Doszedłem po pewnym czasie do takiej wyprawy że golenie z tyłu jest tak samo proste i łatwe jak z przodu | |
| |
 |
Maciej890 Wiek: 32 Dołączył: 25 Wrz 2024 Posty: 16 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 25 Wrz, 2024 |
|
| Kiedyś nie goliłem wokół penisa i jajek. Od paru lat regularnie się tam golę oraz pachy. | |
| |
 |
Kacap90x Wiek: 35 Dołączył: 07 Wrz 2024 Posty: 15 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 25 Wrz, 2024 |
|
| Gole regularnie na 0 wszystko dookoła | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 476 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 26 Wrz, 2024 |
|
| Maciej890 napisał/a: | Kiedyś nie goliłem wokół penisa i jajek. Od paru lat regularnie się tam golę oraz pachy. |
Ja podobnie, zauważyłem,ze mniej się dzięki temu pocę | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 777 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Paź, 2024 |
|
| Ja odradzam krem do depilacji. To tylko śmierdzi a efektów żadnych nie daje. Włosy w tym miejscu są za grube, zbyt silne. I to nie ważne, czy trzymałem krem 10 minut (zalecane) czy 20. Mi to nawet na włosy pod pachami nie pomogło, znaczy większość usunąłem spod pach ale kosztem ogromnego zaczerwienienia od tej łopatki.
Niektórzy mówią, że krem do depilacji im się sprawdza "na dole", ale to są wyjątki i pewnie jeszcze blondyni ("słabsze" włosy). | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 248 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 20 Paź, 2024 |
|
| Ja od wielu lat golę "dół" zwykłą golarką jednorazową co kilka dni. Skóra się przyzwyczailła, podrażnień nie ma, zostawiam kępkę włosów, czasami na zero.
Efekty do pooglądania w galerii: http://www.penis.com.pl/f...pic.php?t=20078 | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 777 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 21 Paź, 2024 |
|
| gotb napisał/a: | Ja od wielu lat golę "dół" zwykłą golarką jednorazową co kilka dni. Skóra się przyzwyczailła, podrażnień nie ma, zostawiam kępkę włosów, czasami na zero.
Efekty do pooglądania w galerii: http://www.penis.com.pl/f...pic.php?t=20078 |
Ja próbowałem ale wiecznie zostają mi swędzące czerwone kropki. No nie jestem w stanie się przemóc. Ponoć skóra się przyzwyczaja
Nie moja | |
| |
 |
|