Depilacja stref intymnych |
Autor | Wiadomość |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 19 Maj, 2021 |
|
| toton napisał/a: | Do dłubania w zębach mam nić dentystyczną, cipka musi być na 0, ewentualnie lekki odrost.
Swój osprzęt golę pod prysznicem porządną jednorazowką. Najlepiej delikatnie naciągnąć skórę i wykonywać krótkie ruchy ostrzem. Konieczna jest kratka w spływie, inaczej zatkasz brodzik/wannę/co tam masz.
Nie raz się zaciąłem, ale to tylko draśnięcie naskórka. Nie bój się, nic sobie nie obetniesz. Może swędzieć jak włosy będą odrastać, ale wtedy maszyneria w ruch i po kłopocie. Po wielu depilacjach nie czuję żadnego swędzenia, kwestia przyzwyczajenia skóry. |
1. Zamykasz wodę jak się golisz? Jakoś mnie to zaskoczyło bo wyobrwziłem sobie te dzisiątki litrów wody puszczanej w kanał ("pozdrowienia" dla fanów wanny)
2. Golenie do zera, ostatnio czytałem, istotnie zwiększa ryzko przenoszenia STD. Lepiej przycinać. | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 325 Skąd: Zabrze | Wysłany: Czw 20 Maj, 2021 |
|
| Ja tam też lubię jak moja dama ma więcej niż zero. A jak nie ma to zwyczajnie proszę by nie goliła.
Albo żeby zaczekala na mnie, to sam ogóle tak, jak chce. Wtedy przyjemność jest podwójna | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Pią 21 Maj, 2021 |
|
| Co do tematu cipek, to tylko ogolone, a obecnie w związku Pani nie zawsze jest ogolona, to wtedy też mi nie przeszkadza, a nawet traktuje to jako urozmaicenie.
A co do golenia się, to zarówno odbyt jak i ptaka golę na 0 maszynką jednorazówką. Niektórzy bracia sie na mnię zdenerwują ale golę się gillette, ale nie osądzajcie pochopnie, bo według mnie idealnie nadają się do dupy i do fiuta. A twarz oczywsice wilkinson klasycznie.
Dodam, że zaciąłem sie dosłownie kilka razu, a nawet jak sie zaciąłem to nie szukałem żadnej pomocy lekarza, trochę krwi, bólu i po kilku dniach nie ma śladu. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 22 Maj, 2021 |
|
| Jajka na zero, resztę mocno przycinam. Używam do tego trymera. | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 02 Cze, 2021 |
|
| Oleg_1981 napisał/a: | toton napisał/a: | Do dłubania w zębach mam nić dentystyczną, cipka musi być na 0, ewentualnie lekki odrost.
Swój osprzęt golę pod prysznicem porządną jednorazowką. Najlepiej delikatnie naciągnąć skórę i wykonywać krótkie ruchy ostrzem. Konieczna jest kratka w spływie, inaczej zatkasz brodzik/wannę/co tam masz.
Nie raz się zaciąłem, ale to tylko draśnięcie naskórka. Nie bój się, nic sobie nie obetniesz. Może swędzieć jak włosy będą odrastać, ale wtedy maszyneria w ruch i po kłopocie. Po wielu depilacjach nie czuję żadnego swędzenia, kwestia przyzwyczajenia skóry. |
1. Zamykasz wodę jak się golisz? Jakoś mnie to zaskoczyło bo wyobrwziłem sobie te dzisiątki litrów wody puszczanej w kanał ("pozdrowienia" dla fanów wanny)
2. Golenie do zera, ostatnio czytałem, istotnie zwiększa ryzko przenoszenia STD. Lepiej przycinać. |
W ostatnim czasie zakrecam wodę. Kiedyś nie zakręcałem. Co do std to mam obecnie jedną partnerkę | |
| |
 |
Mateusz2609 Wiek: 32 Dołączył: 02 Lut 2012 Posty: 79 Skąd: kuj pom | Wysłany: Pią 25 Cze, 2021 |
|
| Gole się maszynką z wymiennymi ostrzami Gillette na zero, staram się żeby było jak najbardziej gładko. I moszna i okolice penisa, od czasu do czasu między pośladkami. Lubię jak jest tam gładko. Moja żona też tak lubi i również się goli. Czasem nawet po goleniu peeling. | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 161 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 31 Mar, 2023 |
|
| Używam żelu do golenia Gillette + maszynka która najlepiej się sprawdza goli idealnie Gillette Fusion5 . Jeśli chodzi o golenie to zaczynam na wysokości pępka goląc wszystko w dół aż do samego penisa , następnie gole okolice pachwin i całą mosznę. Natomiast w okresie letnim co trzy tygodnie chodzę do kosmetyczki na depilację woskiem | |
| |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 361 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 06 Kwi, 2023 |
|
| Siwy1945 napisał/a: | Używam żelu do golenia Gillette + maszynka która najlepiej się sprawdza goli idealnie Gillette Fusion5 . Jeśli chodzi o golenie to zaczynam na wysokości pępka goląc wszystko w dół aż do samego penisa , następnie gole okolice pachwin i całą mosznę. Natomiast w okresie letnim co trzy tygodnie chodzę do kosmetyczki na depilację woskiem |
Myślisz, ze każda wykonuje depilację męską czy trzeba się pytać o taką możliwość? Ile placisz za taką ,,przyjemność" jeśli mogę się dopytać? | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 161 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 07 Kwi, 2023 |
|
| betor napisał/a: | Siwy1945 napisał/a: | Używam żelu do golenia Gillette + maszynka która najlepiej się sprawdza goli idealnie Gillette Fusion5 . Jeśli chodzi o golenie to zaczynam na wysokości pępka goląc wszystko w dół aż do samego penisa , następnie gole okolice pachwin i całą mosznę. Natomiast w okresie letnim co trzy tygodnie chodzę do kosmetyczki na depilację woskiem |
Myślisz, ze każda wykonuje depilację męską czy trzeba się pytać o taką możliwość? Ile placisz za taką ,,przyjemność" jeśli mogę się dopytać? | to
Betor nie każda wykonuje taki zabieg . A co do ceny depilacji woskiem jest to 200 zł ale warto wydać te PLN . W moim przypadku depilacja którą wykonuje mi kosmetyczka jest depilacją brazylijska która obejmuje wszystko. Zaczynając od wysokości pępka przez pachwiny mosznę jeśli chodzi o tył to całe pośladki + do tego włosy między pośladkami | |
| |
 |
|