Jak pozbyć się owłosienia na klacie pomuście plissss |
Autor | Wiadomość |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 11 Sty, 2007 |
|
| Szypciutki napisał/a: | aarti ty jesteś trohe rypnię ty pomyliłem się z cyferkami raz i ty piszesz jakieś bzdury poprostu jesteś głombem... |
Wiesz to zabawne że mówisz o nim że jest głąbem gdy sam nim jesteś... No chyba że Twoja wybitna znajomość polskiej pisowni tego nie zdradza... (trohe , głombem , szypciutki)
Kopara , ręce i co tylko sie da.... opada... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
cocaine Dołączył: 17 Wrz 2005 Posty: 49 | Wysłany: Czw 11 Sty, 2007 |
|
| Pyta się o to jak usunąć włosy, no to odpowiedzcie, bez zważania na wiek. Szybciutki też nie buldocz się, bo twoja pisowania zostawia wiele do życzenia i nie wrzucaj od razu na ludzi którzy tutaj już troche są jeżeli chcesz się zadomowić. Jak chcesz się pozbyć to golarka i tyle, chyba, że jesteś sadmo-maso to na plasrty z woskiem | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 11 Sty, 2007 |
|
| Chłopak ma bujną wyobraźnię i tyle... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 14 Sty, 2007 |
|
| odpowiem jako znawca męskiego ciała - mężczyzna na zdjęciu nie ma 16 lat. Wskazuje na to silnie rozwinięte umięśnienie i owłosienie.
A twórca tematu to najzwyklejszy kłamca.
p.s. na dodatek obraża (nieudolną polszczyzną) innych użytkowników.
wniosek - proszę o usunięcie jego profilu z Forum (chociaż z drugiej strony jego posty i tematy trochę mnie bawią ) | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 14 Sty, 2007 odp |
|
| Też tak myślę | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 14 Sty, 2007 |
|
| Zgadzam sie w 100% z Bruno Pelletier
Ps. przynajmiej mozemy sie z kogoś posmiać | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 |
|
| 13 czy 16.. jakie to ma znaczenie. Chłopie - bierzesz maszynke i wio! co to w ogóle za wątpliwości z tym goleniem? nie widziałeś w życiu maszynki do golenia? nie słyszałeś o depilujących kremach?? omg i tyle | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 odp |
|
| A swoją drogą jest ktoś kto chciałby być tak owłośiony?Mi np się to nie podoba... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
|