Czy ktoś z was uprawiał seks z przedstawicielem innej rasy? |
Autor | Wiadomość |
one_hour Wiek: 28 Dołączył: 08 Mar 2018 Posty: 192 Skąd: Wielkopolska - Kn | Wysłany: Nie 01 Lis, 2020 |
|
| W tamtym roku chyba to było, umówiłem się na seks z azjatką. Chyba taka zeuropeizowana azjatka, bo wysoka, ale nie narzekałem. Seks był taki sam, jak z "białą" kobietą. Cipka nie pachniała, ani nie smakowała Vifonem . Jedyna różnica to uroda i nic więcej.
Chciałbym w przyszłości spróbować seksu analnego z murzynką. Domyślam się, że w niczym innym nie będzie się różnił od anala z europejką.. po prostu fantazja seksualna. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 02 Lis, 2020 |
|
| W zasadzie to nigdy, nie z uwagi na uprzedzenia ale po prostu nigdy nie umawiałam się z przedstawicielem innej rasy. Mieszkam w Polsce a tutaj jednak nie ma aż takiej imigracji.
podejrzewam, ze inna sytuacja mogłaby być jakbym mieszkała w takim Londynie.
Wydaje mi się, ze seks niewiele się rózni. Wszystko zalezy od charakteru danej osoby a nie od tego jakiej jest rasy. | |
| |
 |
one_hour Wiek: 28 Dołączył: 08 Mar 2018 Posty: 192 Skąd: Wielkopolska - Kn | Wysłany: Pon 09 Lis, 2020 |
|
| To, jaki będzie seks, zależy tylko i wyłącznie od naszej wyobraźni/fantazji, tego co nam siedzi w głowie. Biorąc siebie dla przykładu. Seks analny z murzynką będzie dla mnie dużo lepszy, niż z europejką, ponieważ to moja fantazja erotyczna. Sama czynność/zdarzenie/fakt, niczym nie będzie się różnić. Penis włożony do odbytu. Każda kobieta ma taki sam, z tą różnicą, że u jednej wślizgnie się łatwiej, a u drugiej trudniej. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 10 Lis, 2020 |
|
| one_hour napisał/a: | To, jaki będzie seks, zależy tylko i wyłącznie od naszej wyobraźni/fantazji, tego co nam siedzi w głowie. Biorąc siebie dla przykładu. Seks analny z murzynką będzie dla mnie dużo lepszy, niż z europejką, ponieważ to moja fantazja erotyczna. Sama czynność/zdarzenie/fakt, niczym nie będzie się różnić. Penis włożony do odbytu. Każda kobieta ma taki sam, z tą różnicą, że u jednej wślizgnie się łatwiej, a u drugiej trudniej. |
A nie jest tak, ze azjatki są bardziej ciasne od murzynek? | |
| |
 |
one_hour Wiek: 28 Dołączył: 08 Mar 2018 Posty: 192 Skąd: Wielkopolska - Kn | Wysłany: Sro 11 Lis, 2020 |
|
| Głupota jakaś. Każda kobieta jest inna. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Czw 12 Lis, 2020 |
|
| one_hour napisał/a: | Głupota jakaś. Każda kobieta jest inna. |
Ponoć anatomicznie tak jest. Azjatki są ciaśniejsze, murzynki już mniej. Jest to warunkowane tym,ze wielkość penisów równiez jest wieksza w róznych krajach. Taki Hindus ma mniejszego niż jakiś wysoki murzyn. | |
| |
 |
|