zbiornik.com i inne portale erotyczne |
Autor | Wiadomość |
drescode Dołączył: 06 Lut 2017 Posty: 10 Skąd: Polska | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Pią 17 Lut, 2017 |
|
| i czego tam szukacie na tych portalach? | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 19 Lut, 2017 |
|
| zbychwawawa, a czego szukają tutaj co poniektórzy panowie? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Wto 28 Lut, 2017 |
|
| onesa, Na pewno swojej wymarzonej drugiej połówki !:) | |
| |
 |
aarss Dołączył: 28 Lut 2015 Posty: 19 Skąd: ślask | Wysłany: Sob 05 Maj, 2018 |
|
| Hej, czy znacie jakieś strony z kamerkami live? | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Sob 05 Maj, 2018 |
|
| omegle, xhamster, chaturbate, showup, coś jeszcze? | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
redman32 
Dołączył: 08 Lis 2014 Posty: 691 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 05 Maj, 2018 |
|
| Datezone, ale ten portal to dno wklęsłe internetu. Same zjeby. Już raz tam skasowałem konto, teraz założyłem na nowo ale chyba znowu skasuje, bo nikogo nie ma ciekawego.
https://www.datezone.com/users/redman32/ | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 06 Maj, 2018 |
|
| redman32, nie wiem co to za serwis ale czemu dno? | |
| |
 |
aarss Dołączył: 28 Lut 2015 Posty: 19 Skąd: ślask | Wysłany: Wto 08 Maj, 2018 |
|
| właśnie chodziło mi o strony typu omegle to ostatnie się też sypie... | |
| |
 |
User66 Dołączył: 21 Lip 2016 Posty: 29 Skąd: Sląsk | Wysłany: Wto 08 Maj, 2018 |
|
| Miałem konto na datezone. Jedynie można wychaczyć kobiety na zwykły godzinny sponsoring (po prostu sporo tam div). Na zwykłe sex spotkania lepszej jakości nie ma się szans z penisem poniżej średniej. Konkurencja jest potężna i jeżeli przypada kilku facetów na jedną laskę to aby się wybić z tłumu trzeba mieć przynajmniej solidną dużą pytę.
Pań jest mniej i mogą grymasić. Z tego co można zauważyć to Panie lubią duże sprzęty i pragną ich. | |
| |
 |
redman32 
Dołączył: 08 Lis 2014 Posty: 691 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 08 Maj, 2018 |
|
| onesa napisał/a: | redman32, nie wiem co to za serwis ale czemu dno? |
- pełno idiotów
- pełno pedalstwa w najgorszym znaczeniu
- ludzie z zaburzeniami psychicznymi (gdy ktoś pokazuje swojego penisa prawie fioletowego od tortur to normalny nie jest)
- dużo ludzi chce ode mnie adres, telefon, zdjęcia z twarzą, inne prywatne dane, a jak im odmawiam to wyzywają, że moje foty są ściągnięte z neta
- brzydkie kobiety
- ludzie bez fotek
- ludzie z fotkami ściągniętymi z neta
Ogólnie trzeba być mocno zdesperowanym, by szukać kogokolwiek na datezone. | |
| |
 |
User66 Dołączył: 21 Lip 2016 Posty: 29 Skąd: Sląsk | Wysłany: Sro 09 Maj, 2018 |
|
| redman32 napisał/a: | onesa napisał/a: | redman32, nie wiem co to za serwis ale czemu dno? |
- pełno idiotów
- ludzie z zaburzeniami psychicznymi (gdy ktoś pokazuje swojego penisa prawie fioletowego od tortur to normalny nie jest)
- dużo ludzi chce ode mnie adres, telefon, zdjęcia z twarzą, inne prywatne dane, a jak im odmawiam to wyzywają, że moje foty są ściągnięte z neta
- brzydkie kobiety
- ludzie bez fotek
Ogólnie trzeba być mocno zdesperowanym, by szukać kogokolwiek na datezone. |
Brzmi fatalnie. Moze zbiornik lepszy? Ale na 1 rzut oka wydaje się taki sam. | |
| |
 |
misiek9216 Dołączył: 29 Sty 2015 Posty: 45 Skąd: Toruń | Wysłany: Sro 09 Maj, 2018 |
|
| redman32 napisał/a: | onesa napisał/a: | redman32, nie wiem co to za serwis ale czemu dno? |
- pełno idiotów
- brzydkie kobiety
- ludzie bez fotek
Ogólnie trzeba być mocno zdesperowanym, by szukać kogokolwiek na datezone. |
Zgodze się, ze to dno i metr mułu. Jednak albo głupi ma zawsze szczęście albo jestem ślepą kura i trafiłem złote ziarno. Właśnie na datezone znalazłem 2 fajne osoby, z którymi mam do dziś kontakt i to regularny i bardzo dobry
Przypadek w tym szambie, ale jednak
Nie wiem czy jest gdzieś lepiej. Na fellow szukają modeli i sponsorów, na zborniku dawno nie byłem, na dz też tylko $$$$$$ | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 10 Maj, 2018 |
|
| redman32, dałeś wyczerpującą odpowiedź | |
| |
 |
Bi23chem Dołączył: 18 Sie 2018 Posty: 2 Skąd: Radom | Wysłany: Sob 18 Sie, 2018 |
|
| Zapraszam na datezone, nick: MlodyBi22B | |
| |
 |
|