Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Spotkania w Wawie
Autor Wiadomość
Per Rectum 

Wysłany: Pon 15 Cze, 2015   

mike1995 napisał/a:
ostatnio jestem bez kasy. Ostatnie pieniądze poszły na nagą, grupową imprezę w codered XD

Zaraz, zaraz - moment! Wstrzymaj konie!
Przecież nie planujemy spotkania jutro ani pojutrze, ani nawet za tydzień. Myślałem o lipcu, jak już wakacje się na dobre zaczną.
Poza tym impreza nie ma być droga. Teraz oczywiście trudno to ocenić, nie znając liczby zainteresowanych.
Zresztą jeśli zajdzie potrzeba, to myślę, że za jedną-dwie osoby będzie można kaskę założyć do późniejszego rozliczenia.
Oczywiście rozumiem to, że są wśród nas osoby, które jeszcze zawodowo nie pracują i mogą mieć kłopoty z "płynnością".

[ Dodano: Pon 15 Cze, 2015 ]
Kochani, proponuję zdjąć dyskusję z forum (przecież nie będziemy się publicznie umawiać).
Piszcie do mnie na maila, podanego w moim profilu, lub na pw. Każdy zainteresowany niech poda jakiś termin, który by mu pasował - najlepiej lipcowy (i ew. niech napisze jak by widział takie spotkanie - może np. któraś z moich wcześniejszych propozycji będzie OK). Zobaczymy ilu się nas uzbiera i jaki najdogodniejszy termin spotkania nam z tego wyjdzie.
Ja jestem gotów spotkać się z każdym, nawet w cztery oczy - w razie gdyby się okazało, że jest tylko jeden chętny. :-) A to dlatego, że wizja tego, że możemy miło spędzić czas jest kusząca. Znamy przecież główny krąg naszych zainteresowań, dla którego właśnie komunikujemy się poprzez to forum, więc na pewno tematów do rozmowy nam nie zabraknie. Poza tym nie jesteśmy raczej pruderyjni, więc powinien być pełny luz - przynajmniej w kwestii ubioru. :-)
Skrzynkę pocztową sprawdzam codziennie, nawet po kilka razy. Jeśli bym komuś nie odpisał, to znaczy że wystąpił jakiś problem. Proszę wtedy się upominać na pw.
Pozdrawiam i czekam na odzew

PS. Proponuję, któryś z lipcowych wieczorów w piątek lub sobotę (myślę tu o tych, którzy pracują i w tygodniu ciężko im się wyrwać). Piątki i soboty w lipcu wg kalendarza to: 3 i 4, 10 i 11, 17 i 18 oraz 25 i 26.

Odpowiedz do tematu