Problem z erekcją |
Autor | Wiadomość |
markotropo Dołączył: 19 Gru 2016 Posty: 1 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 19 Gru, 2016 |
|
| Witam
przede wszystkim musisz zmienic styl życia. Odstawic wszelekie uzywki i zadbac o diete. | |
| |
 |
markopolo9900 Dołączył: 19 Gru 2016 Posty: 1 Skąd: kutno | Wysłany: Pon 19 Gru, 2016 |
|
| trzeba dbac o dobra kondycje, musisz zaczac uprawiac jakis sport. | |
| |
 |
redman32 
Dołączył: 08 Lis 2014 Posty: 691 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 19 Gru, 2016 |
|
| 1) Więcej owoców, mniej tłustego mięcha
2) Rzuć fajki
3) Przestań walić gruche
4) Pobiegaj trochę, jedź na rowerze, siłownia, itp.
5) Zmień kobietę na bardziej podniecającą | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 20 Gru, 2016 |
|
| redman32, 5 punkt najlepszy a tak poważnie to najważniejsze są te cztery pierwsze wymienione:) | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 05 Maj, 2017 |
|
| Kilka ziól na erekcję, które mogę polecić:
Lubczyk (Levisticum officinale) – Wiadomo, stary dobry lubczyk jest znany wszystkim, a jego działanie i wpływ na potencję ukonstytuowała nawet literatura piękna, znajdziesz w sklepach spożywczych i … niektórych aptekach.
Liść pokrzywy (Urticae folium) – Tak bardzo narzekamy na chwasty. Jak widać niektóre z nich mogą nam przynieść pożytek znajdziesz w herbatkach i tabletkach np. w aptekach.
Pestki z dyni (Cururbitae peponis) – Można je jeść bezpośrednio lub w postaci oleju. Znakomicie podwyższają poziom testosteronu, szukaj w aptekach.
Owoc palmy sabalowej (Serenoae repens fructus) – To już bardziej egzotyczna roślina, której nie znajdziemy na naszych polach, szukaj jej w suplementach.
Liść milorzębu dwuklapowego (Ginko bilobae folium) – egzotyczny składnik, w połączeniu z l-argininą i żeń szeniem może zdziałać cuda.
Owoce cytryńca chińskiego (Schisandrae fructus) – jak wyżej, rzadki dodatek do suplementów, w czystej postaci (kapsułki).
Kora i korzenie Muira puama (Ptychopealii lignum) – ciekawe zioło, które działa i na kobiety i na mężczyzn.
Kora śliwy afrykańskiej (Pruni africanae cortex) – składnik środków na prostatę.
Korzeń żeń-szeń (Eleutherococoi radix) – jedno z ziół, co do działania których nie ma praktycznie żadnych wątpliwości.
Guarana (Guaranae paulini cupana) – popularny środek odchudzający (pobudzający) świetnie wpływający też na męską potencję.
Na tej stronie jest zresztą większy opis:
https://www.doz.pl/ziola | |
| |
 |
arma118 Wiek: 30 Dołączył: 24 Sty 2015 Posty: 9 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 14 Sie, 2017 |
|
| Cześć! Nie chciałem zakładać nowego
Tematu, bo mam tylko jedne pytanie. Mam 23 lata i od pewnego czesumam problem z utrzymaniem wzwodu, penis niby twardnieje i robi się większy, ale niekiedy jest niewystarczająco twardy, aby uprawiać sex, w dodatku bez jakiejkolwiek stymulacji opada dosłownie po chwili. Byłem u lekarza przepisał mi tabletki (sildenafil) pod jakaś inna nazwa oczywiście, ale substancja czynna ta sama. Moje pytanie, czy jeżeli lekarz bez zbytniego zainteresowania zapisał mi te tabletki to mogę brać je bez obaw tak jak on powiedział godzine przed? Mam nadzieje, ze dorzuciłem swoj wątek do w miarę odpowiedniego tematu, jeżeli nie z góry przepraszam. Pozdrawiam. | |
| |
 |
Nunak Dołączył: 29 Sie 2016 Posty: 154 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 16 Sie, 2017 |
|
| arma118, odpowiedz sobie na pytanie, czy już zawsze chcesz brać te tabletki. Jeśli nie, to poszukaj przyczyny problemów z erekcją i je wyeliminuj. Idź do innego lekarza. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 17 Sie, 2017 |
|
| Nunak napisał/a: | poszukaj przyczyny problemów z erekcją i je wyeliminuj. Idź do innego lekarza |
posłuchaj rady kolegi | |
| |
 |
|