| za długi napletek?? | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | Szymon7   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 |   
 |                                              | 
 |                                              | Mi tez sam nie schodzi podczas wzwodu. Musze mu pomoc. Stulejki nie mam, ale po co to operowac? Mi jest z tym dobrze   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | pawkaras 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 01 Wrz, 2007 |   
 |                                              | A Twojej dziewczynie ?? :> No moja jakoś nie jest tym zachwycona
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | juicy7   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007 |   
 |                                              | Słyszałem, że dla dziewczyn jest uciążliwe, a nawet sprawiające ból podczas stosunku seksulanego kiedy męszczyzna nie jest obrzeznany. Pamiętam, że czytałem to gdzieś na blogu o tematyce seksu z męszczyzną obrzeznanym i nie obrzeznanym na portalu Onet.pl . Jeżeli znajde to podam tutaj nie długo adres internetowy tego bloga. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                        |  |