| czy mozna gdzies sie kiedys spotkac? |
| Autor | Wiadomość |
tomek4545 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 57 Skąd: okolice leszna w wielkopolsce | Wysłany: Czw 23 Lis, 2006 |
|
| | najlepszym terminem sa wakacje | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 23 Lis, 2006 |
|
| | Iksiński napisał/a: | No to już wiemy, skąd jest Harold Mckee |
niestety moj drogi .. Twoja dedukcja jest bledna hehehe panie Iksiński | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
lusak Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 45 Skąd: krakow | Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 |
|
| | a co bedziemy robic?? ja chetnie:) wawka | _________________ lusak5@wp.pl | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 |
|
| jak to co ?? rozmawiac hehe a pozniej ... zalezy co wymyslimy | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 |
|
| ja bym mogla hehe (ale nie wiem czy ejstem proszonym gosciem wkoncu nie mam penisa:P) ale proponuje WRoclaw kazdy bedzie mial inna propocyje w zaleznosci w ktorej czesci Polski mieszka. a jednak ta Polska wcale nie taka mala | |
| |
 |
lusak Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 45 Skąd: krakow | Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 |
|
| | hmm dziewczyna?? a co bys tam z nami robiła? a gdybysmy sobie chcieli porównać to co byś pokazała... chyba że moze ...no nie wiem | _________________ lusak5@wp.pl | |
| |
 |
chlopak84 Wiek: 39 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 44 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 |
|
| | No jasne, ze tez musialaby pokazac. Wszyscy jestesmy na tych samych prawach. Ja proponuje Warszawe, fakt, jestem Z tego miasta, ale mysle ze do Wawki jest najlepszy dojazd z kazdej czesci Polski. | |
| |
 |
Iksiński Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 9 | Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 |
|
| Popieram, choć nie jestem z Warszawy (ani z województwa Mazowieckiego ).
Jakie macie pomysły na punkty naszego spotkania? Włączamy w nie basen albo saunę? | |
| |
 |
chlopak84 Wiek: 39 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 44 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 |
|
| | Nie wiem ile osob z tych ktore chca sie spotkac jest gejami/bi a ile hetero. Jesli to nikomu by nie przeszkadzalo, to mozna sie wybrac do sauny gejowskiej. Tam bez skrepowania bedzie mozna porownywac i takie tam. Dziewczyny tez wpuszczaja. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 |
|
| ja jestem hetero .. hmmm a moze BI ? hehe nie no joke, i tez sie moge spotkac , nie przeszkadza mi to .. zaden g.. ani nic takiego .. jestem tolarancyjny, tylko nie zniese jak sie przy mnie przeliza | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 27 Lis, 2006 |
|
| | chlopak84 napisał/a: | | No jasne, ze tez musialaby pokazac. Wszyscy jestesmy na tych samych prawach. Ja proponuje Warszawe, fakt, jestem Z tego miasta, ale mysle ze do Wawki jest najlepszy dojazd z kazdej czesci Polski. |
nie no ja nie mam penisa to nie pokazuje:P rzecz jasna:P ale i tak nie auktualne bo cos mi sie zdaje ze to spotkanie sie nigdy nieodbedzie. | |
| |
 |
lusak Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 45 Skąd: krakow | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 |
|
| | moze byc w wawce ale moze spotkamy sie nad morzem w wakacje:) albo na weekend | _________________ lusak5@wp.pl | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 |
|
| a te łaźnie w WWA?..ktos tam kiedys pisal ze tam trzeba chodzic nago...wiec moze to by bylo dobre miejsce
jestem z podkarpacia dlatego nie dziwcie sie ze malo wiem o stolicy. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
lusak Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 45 Skąd: krakow | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 |
|
| | jakie łaźnie wwa?? czy takie jeszcze istnieją? | _________________ lusak5@wp.pl | |
| |
 |
chlopak84 Wiek: 39 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 44 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 |
|
| Ja kiedys napisalem o saunie gejowskiej w Warszawie, ale z tego co wiem, to sa takie sauny tez w innych miastach. A chodzic tam nago nie trzeba, a nawet nie w kazdym miejscu jest to mile widziane. Po calym pomieszczeniu chodzi sie w reczniku, pozbywasz sie go tylko wtedy jak idziesz sie grzac, pod prysznicem lub w dark roomie | |
| |
 |
| |