Czy komisja wojskowa bada odbyt? |
Autor | Wiadomość |
men1995 Wiek: 29 Dołączył: 08 Maj 2013 Posty: 74 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sob 11 Paź, 2014 |
|
| 1killr napisał/a: | Pic na wodę u mnie nawet jaj nie sprawdzali nikomu. Już nie wspominam o odbycie |
To miałeś szczęście, bo ja musiałem stać przed lekarzem z pół uniesionym zaganiaczem a lekarz macał mi jajca | |
| |
 |
maciejko82 Wiek: 42 Dołączył: 15 Wrz 2008 Posty: 9 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pon 13 Paź, 2014 |
|
| Tak bada. By sprawdzic, jak gleboko w dupie, masz sluzbe wojskowa.... | |
| |
 |
kutas1995 Wiek: 29 Dołączyła: 29 Wrz 2014 Posty: 77 Skąd: sad | Wysłany: Pią 31 Paź, 2014 |
|
| men1995 napisał/a: | 1killr napisał/a: | Pic na wodę u mnie nawet jaj nie sprawdzali nikomu. Już nie wspominam o odbycie |
To miałeś szczęście, bo ja musiałem stać przed lekarzem z pół uniesionym zaganiaczem a lekarz macał mi jajca |
co wariat mi kazal sie tylko wypiac by sprawdzic czy nikt mnie nie ruchal no i na jajka tylko popatrzyl widzial ze sa niezle i po klopocie :d | _________________ dxd | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
sikor17 Wiek: 34 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 149 Skąd: katowice/gliwice | Wysłany: Sob 08 Lis, 2014 |
|
| kutas1995 napisał/a: | men1995 napisał/a: | 1killr napisał/a: | Pic na wodę u mnie nawet jaj nie sprawdzali nikomu. Już nie wspominam o odbycie |
To miałeś szczęście, bo ja musiałem stać przed lekarzem z pół uniesionym zaganiaczem a lekarz macał mi jajca |
co wariat mi kazal sie tylko wypiac by sprawdzic czy nikt mnie nie ruchal no i na jajka tylko popatrzyl widzial ze sa niezle i po klopocie :d |
U mnie na komisji miałem tak samo XD | |
| |
 |
arkan Wiek: 29 Dołączył: 04 Maj 2010 Posty: 82 Skąd: town | Wysłany: Pon 10 Lis, 2014 |
|
| A widać to po odbycie jak był penetrowany? | |
| |
 |
xxxy [Usunięty] | Wysłany: Pon 10 Lis, 2014 |
|
| to pytanie na serio czy żartujesz sobie hahahaha ? ;D | |
| |
 |
redman32 
Dołączył: 08 Lis 2014 Posty: 691 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 10 Lis, 2014 |
|
| Gówno prawda! U mnie najbardziej "zaawansowane" badanie to było badanie wzroku. Zaglądali w gardło, osłuchiwali płuca, zmierzyli wzrost, wagę, jakieś testy neurologiczne na odruchy, parę innych rzeczy, ale nikt nie mierzył kutasa i nie zaglądał w dupe. I tak kategorię A dostałem | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Pon 10 Lis, 2014 |
|
| Widocznie niektórzy lekarze mają już dość oglądania męskich tyłków i zwisających fiutów. | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
nikosex Dołączył: 30 Lis 2014 Posty: 11 Skąd: Rzeszów | |
| |
 |
lubelsky 
Dołączył: 30 Paź 2007 Posty: 33 Skąd: warszawa | Wysłany: Pią 02 Sty, 2015 |
|
| ja musialem sie pochylić za parawanem w przod, ale nic wiecej. podniesc czlonka do gory, zeby sprawdzil czy mam jajka nikt mnie nie dotykal. | _________________ Chłopaki nie golcie penisów!
Ktoś chętny się poznać? | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 26 Kwi, 2020 |
|
| U mnie nic nie sprawdzali. Bardziej byli zainteresowani czy czegoś nie zażywam niż stanem mojego nabiału | |
| |
 |
Anima2626 Dołączył: 22 Mar 2020 Posty: 112 Skąd: Szczecin | Wysłany: Nie 26 Kwi, 2020 |
|
| Ja na komisji też musiałem pokazać penisa, ale bardziej chodziło o to jak wyglądają jądra niż samego zaganiacza. Trwało to może 2 sekundy. Ale i tak go pobudziło, bo przeważnie nikomu obcemu się nie pokazuje | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 27 Kwi, 2020 |
|
| Właśnie zapytałam sie faceta, który siedzi obok mnie i twierdził, ze niczego mu na komisji wojskowej nie sprawdzali. Po prostu sprawdzali penisa, czy nie ma żadnej przepukliny ( kazali odkaszlnąć).
Jeśli chodzi o komisję wojskowa dziewczyn, to niczego nie sprawdzają. Trzeba się rozebrać do biustonosza i z daleka patrza czy nie ma widocznych zmian na kręgosłupie. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 28 Kwi, 2020 |
|
| U mnie również niczego nie sprawdzali. Pamiętam że jedynie odpowiedziałem na ileś tam pytań, już nie pamiętam ile. No i sprawdzali jajka i penisa i tyle. Ogolnie wszytko było szybkie bo sporo nas tam było i chcieli to szybko ogarnąć
Kumpel z kolei mówił, że na innej komisji sprawdzali odbyt. I w sumie nie wiem czy mówił prawdę czy bujał. | |
| |
 |
dziuniox Wiek: 32 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 82 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Nie 31 Lip, 2022 |
|
| U mnie sprawdzali jajka, chyba też kazali kaszlnąć ze ściągniętymi majtkami a poza tym standardowe badanie - wzrost, waga, obwód klatki piersiowej na wdechu i wydechu, chyba odruch - stukanie w kolano... podobne do bilansu 18-latka | |
| |
 |
|