Przezroczysta Sperma |
Autor | Wiadomość |
oleczka Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 25 Skąd: z domu ;> | Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 |
|
| mariobos6 napisał/a: | Rozumiem oleczka ze jestes jeszcze bardzo młodziutka i nie wiesz co to jest penis!!! dlatego tu jestes! A Ty Kafel moze tez cipe masz ze Ci ona tu nie przeszkadza!!! Pozdrawiam! |
Oj żal mi Ciebie.. to że jestem dziewczyną to nie znaczy że nie wiem co to jest penis nie rozmyślaj skąd tu jestem bo i tak nigdy na to nie wpadniesz. Kończe napinke bo to forum nie jest od tego | |
| |
 |
oleczka Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 25 Skąd: z domu ;> | Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 |
|
| kafel napisał/a: | a mmnie Aleksandra nie przeszkadza , po co robic z forum TABU ?
pozdrawiam |
Dzięki za poparcie | |
| |
 |
kafel Gość | Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 |
|
| nie nie mam "cipy" ani pochwy ani takich tam .
rowniez pozdrawiam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
qraq Dołączył: 23 Gru 2006 Posty: 21 | Wysłany: Nie 24 Gru, 2006 |
|
| A ja szczerze mówiąc ciesze sie ze kobiety są na tym forum a to daltego ze mozemy poznac ich opinie na różne tematy typu co lubią, jak to przyjmują i JAKICH FACETÓW LUBIĄ (może i ty jesteś jej ideałem) | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 25 Gru, 2006 |
|
| jaki pajac normalnie aż mi go szkoda!!!!!
zakompleksiony pajac siedzacy przy kapie ktury chyba nie wpadl na to że jeżeli interesuje kogos penis to kobietki mogą znac sie na tym lepiej chociaż jeżeli on nie miał kobiety toi może na to nie wpadl normalnie sie zbulwersowalam jak przeczytal;am co ten pajac wypisuje !!!!szok!!!!
ale jak dobrze że nie może on nam zakazac zagladac tutaj bo chociaż możemy sobie poogladac jakie panienki lubicie jakich nie i poznac co lubicie przez co meskie życie może stac sie jeszcze piekniejsze :P:P | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
tores Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 3 | Wysłany: Czw 15 Mar, 2007 |
|
| Zauważyłem u siebie że w przypadku częstych wytrysków (powiedzmy raz dziennie) sperma jest przezroczysta, może lekko mleczna, zaś bo dłuższej absencji jest prawie żółta - czy wszystko jest w porządku ??
Ostatnio zacząłem zastanawiać się czy jestem płodny... | |
| |
 |
doni 
Wiek: 38 Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 41 Skąd: Zabrze | Wysłany: Nie 18 Mar, 2007 |
|
| tores - tym razem wypowiem sie krotko.. tak wszystko jest w porzadku | |
| |
 |
|