Ile masz cm? |
Autor | Wiadomość |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 321 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 19 Sty, 2022 |
|
| dragonpp napisał/a: | toton napisał/a: | dragonpp napisał/a: | U mnie, o ile dobrze mierzę, jak dobrze stanie to 21cm jest To pewnie zasługa, że wysoki jestem i poszło w parze
Moja dawna dziewczyna była zadowolona choć mam wrażenie, że czasem za duży dla niej był...
Kumpel kiedyś na saunach skomentował, że mi zazdrości rozmiaru |
Serio tyle? No nie powiem, niespotykana długość w Polsce |
Nie chce być inaczej... wrzucę niedługo do galerii to będzie można ocenić |
No coż, czekamy. Bo aż trudno jest w taką długośc uwierzyć | |
| |
 |
Kamil_ke96 Wiek: 26 Dołączył: 09 Sie 2015 Posty: 73 Skąd: Poznań | Wysłany: Sob 29 Sty, 2022 |
|
| Czerwikss napisał/a: | dragonpp napisał/a: | toton napisał/a: | dragonpp napisał/a: | U mnie, o ile dobrze mierzę, jak dobrze stanie to 21cm jest To pewnie zasługa, że wysoki jestem i poszło w parze
Moja dawna dziewczyna była zadowolona choć mam wrażenie, że czasem za duży dla niej był...
No coż, czekamy. Bo aż trudno jest w taką długośc uwierzyć |
nie no taki rozmiar zdarza się. sam widziałem u kumpla 23 | |
| |
 |
jacquage Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 14 Skąd: Wawa | Wysłany: Sob 29 Sty, 2022 |
|
| Kamil_ke96 napisał/a: | Czerwikss napisał/a: | dragonpp napisał/a: | toton napisał/a: | dragonpp napisał/a: | U mnie, o ile dobrze mierzę, jak dobrze stanie to 21cm jest To pewnie zasługa, że wysoki jestem i poszło w parze
nie no taki rozmiar zdarza się. sam widziałem u kumpla 23 |
W jakich okolicznościach widziałeś? I skąd wiesz, że akurat 23? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Logner Wiek: 34 Dołączył: 28 Paź 2015 Posty: 7 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 01 Lut, 2022 |
|
| Po zrzuceniu wagi wychodzi 15 cm a po lekkim dociśnięciu linijki xD 16 cm
Co do grubości nie mierzyłem miarą krawiecką, bo takiej nie posiadam ale po przyłożeniu wychodzi 4,2 cm czyli 13 cm? xD | |
| |
 |
Kamil_ke96 Wiek: 26 Dołączył: 09 Sie 2015 Posty: 73 Skąd: Poznań | Wysłany: Sob 12 Lut, 2022 |
|
| jacquage napisał/a: | Kamil_ke96 napisał/a: | Czerwikss napisał/a: | dragonpp napisał/a: | toton napisał/a: | dragonpp napisał/a: | U mnie, o ile dobrze mierzę, jak dobrze stanie to 21cm jest To pewnie zasługa, że wysoki jestem i poszło w parze
nie no taki rozmiar zdarza się. sam widziałem u kumpla 23 |
W jakich okolicznościach widziałeś? I skąd wiesz, że akurat 23? |
no po prostu porownywalismy kto jakiego ma to bylo na obozie w wtzwania gralismy | |
| |
 |
siusiorek@waw Wiek: 46 Dołączył: 19 Gru 2009 Posty: 8 Skąd: warszawa | Wysłany: Sob 29 Paź, 2022 |
|
| raptem 13 cm | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 31 Paź, 2022 |
|
| siusiorek@waw napisał/a: | raptem 13 cm |
Średnia krajowa. Wiekszośc tyle ma tak wieć moim zdaniem spoko | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 31 Paź, 2022 |
|
| Większość stron opisujących badanie długości przez lekarzy pisze o metodzie BP, czyli Bone Pressed, czyli z linijką dociśniętą do kości nad penisem. Wyjdzie w ten sposób 1 czy 2 cm więcej | |
| |
 |
dragonpp Wiek: 42 Dołączył: 13 Sty 2022 Posty: 18 Skąd: polska | |
| |
 |
qwerty882 Wiek: 26 Dołączył: 28 Gru 2016 Posty: 129 Skąd: Mazowsze | Wysłany: Sob 31 Gru, 2022 |
|
| dragonpp, ładna i smukła sylwetka a zam sprzęt imponujący i bardzo dobrze się prezentuje | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Sro 04 Sty, 2023 |
|
|
Normalnie jakby sięgał do kolan. | |
| |
 |
qwertu121266 Dołączył: 27 Gru 2015 Posty: 15 Skąd: tam | Wysłany: Pon 09 Sty, 2023 |
|
| 19 cm długość 14 obwód | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 321 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 10 Sty, 2023 |
|
|
Imponujaca palka, naprawde fajne! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
qwerty882 Wiek: 26 Dołączył: 28 Gru 2016 Posty: 129 Skąd: Mazowsze | Wysłany: Sob 14 Sty, 2023 |
|
| qwertu121266, bardzo porządny kawałek sprzętu kolego a i sylwetkę masz całkiem zadbaną także dobrze to wygląda | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 17 Sty, 2023 |
|
|
No no, długośc godna podziwu. | |
| |
 |
|