| I Did It Again With Man ! | | Autor | Wiadomość | adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 10 Sie, 2007 |
|
| | love508 napisał/a: | | luter napisał/a: | | love508 napisał/a: | | ciekawy dzis dzień był, zjechałem tylko 1 kilo ale to i tak dużo, prawda tygrysku ? |
pomyśl, ze to dobre na kondycje, mnie by nie przeszkadzało zjechac wiecej niz 1 kg |
eee tam ty pewnie masz fajna forme cialka wiec na pewno nikt by do bciebie nie powiedział np "misiu" |
luter, love508 i lukier w kilku tematach | | | |  | love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pią 10 Sie, 2007 |
|
| | adadverts napisał/a: | | love508 napisał/a: | | luter napisał/a: | | love508 napisał/a: | | ciekawy dzis dzień był, zjechałem tylko 1 kilo ale to i tak dużo, prawda tygrysku ? |
pomyśl, ze to dobre na kondycje, mnie by nie przeszkadzało zjechac wiecej niz 1 kg |
eee tam ty pewnie masz fajna forme cialka wiec na pewno nikt by do bciebie nie powiedział np "misiu" |
luter, love508 i lukier w kilku tematach |
what u want ?
[ Dodano: Sro 23 Sty, 2008 ]
upsss i did it again hihihih
[ Dodano: Sro 23 Sty, 2008 ]
| adadverts napisał/a: | Hmm... a tak zapytam z ciekawości (bom też zielony)...
Czy to potem nie wpływa jakoś negatywnie na trzymanie wiecie-czego? Ani innych problemów potem nie ma? |
hihihi
[ Dodano: Nie 27 Sty, 2013 ]
tych upsow przez tyle lat sie troche nagromadzilo | | | |  | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|