Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Sex z ta sama płcią ?
Autor Wiadomość
love508 

Wysłany: Sob 18 Mar, 2006   

hipopotam napisał/a:
ja to chyba jestem bi
tylko jeszczenie miałem okazji wypróbować jakiegoś kolesia anie samemu zostać wyprubowanym ale pupcie dziewczyn są mniam.
czekam aż nadaży się okazja......

z kad jestes ?

hipopotam

Wysłany: Sob 18 Mar, 2006   

zadupie gdzieś w świętokrzyskim....

cobi79

Wysłany: Nie 19 Mar, 2006   

jetem gejem i wile osob Bi lub heteroseksualnych spotykalme ktore chcialy z eman sprobwoac sexu, wuazam to za normlanosc, kazdy powien robci to na co ma ochote jelsi to nie sprawia innym przyktosi bolu, czy nie gwalci innych.

penis.com.pl
tabletki penilarge
patrycja_mary

Wysłany: Sob 24 Lut, 2007   

Bruno Pelletier napisał/a:
Bruner napisał/a:
No więc orientacja seksualna wykształca się tak na ogół do 21 roku życia więc jeżeli jesteś przed tym wiekiem to całkiem możliwe że zmienisz swoją orientację, więc nawet jeżeli od małego podobają Ci się kobiety to nie znaczy że będą musiały całe życie, więc możliwe, iż wszystko masz jeszcze przed sobą.

Bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura!!!!

no ja znam pewnego pana ktory ma 43 lata i przez przypadek mi wyznal,ze jest bi od nuiedawna....

cytat...
[ Dodano: Sob 24 Lut, 2007 ]
Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi z tą bzdurą. Ale to prawda 21 rok jest mniej więcej tą granicą w wykształcaniu się orientacji seksualnej, możesz się dowiedzieć u źródeł jeżeli nie dowierzasz. Oczywiście znam przypadki i to nawet taki jeden śmieszny (bądź nie):

Rodzina mąż lat 40 żona 37 i dwie córki w wieku 18 i 16 lat. Po córka wraca ze szkoły do domu i patrzy mama zapłakana a siostry nie ma. Ojca również nie ma. Córka się pyta "co się stało?" a mama odpowiada "że nasz ojciec uciekł z innym facetem" :/ no trudno się mówi woli facetów, tylko że tyle lat po małżeństwie trochę późno.[/quote]

wszystko sie moze zdarzyc...

Ace23
[Usunięty]

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008   

za mna od jakiegos czasu chodzilo jak to jest wziac do ust komus i postanowilem sprobowac. umowilem sie na numerek w samochodzie i nie zaluje zaczelismy reka po czym pochylilem sie i wzielem do buzi i tak co chwile sie zmienialismy

krakowiaczek,ja 

Wysłany: Pon 12 Sty, 2009   

jaki problem sprobowac ja tez bym chciał zeby mi ktos wyssał hu... a co tam zawsze czeba probowac :)

joker81 

Wysłany: Wto 31 Mar, 2009   

:mrgreen: coz jak cos to zapraszam 8)

Mario1981 

Wysłany: Sro 29 Kwi, 2009   

czytam watek i widze ze wiekszośc pisze ze chcialoby sprobowac raz jedyny z facetem; dla wielu bedzie to dopiero poczatek -zapewniam was. Więc jak ktos nie jest przekonany to radze nie probowac. Ja sprobowalem i do dzis lepszego sexu nie widze. Nie ubolewam z tego tytulu wrecz przeciwnie. :mrgreen:

Boss 

Wysłany: Pią 15 Maj, 2009   

A a bym chciał spróbować z facetem i koniec. Często o tym myśle ostatnio. ;] Zastanawiam się jak to jest robić komuś loda i jak ktoś robi Tobie loda( jestem prawiczkiem). A może posunąłbym się dalej... Kto wie. ;p Ogólnie rzecz biorąc nie miałbym zachamowań. ;]

hallam 

Wysłany: Pią 15 Maj, 2009   

Też chciałbym spróbować z facetem, ale nie ma z kim...

Banderas 

Wysłany: Nie 17 Maj, 2009   

Większość, ma ten sam problem, nawet ja hehehe. Chciałby spróbować a nie ma okazji:P

Boss 

Wysłany: Nie 17 Maj, 2009   

No ja prawie miałem okazje zwalić sobie z kolega pod wpływem %%% ale on powiedział, że ma za małego i nie chciał. A z tego co wiem ma większego odemnie... ;|

Luks 

Wysłany: Wto 19 Maj, 2009   

Bardzo fajna rzecz , naprawde , mimo pierwszych bolesnych momentów po chwil jest naprawde super , zwłaszcza jak ten który Cię ... ma czym sie pochwalić :oops:

penis.com.pl
andropenis
Agares 

Wysłany: Pią 22 Maj, 2009   

Hmm...
Sam nie wiem, choc ostatnio przezywam "burze hormonow" i mysle nad tym duzo :P

joker81 

Wysłany: Pią 22 Maj, 2009   

8) jak juz wspomnialem w innym temacie,rozwiarz swoj problem ,dorosnij jeszcze troche a pozniej pomyslisz ,masz czas na takie cos.Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu