WIEK - cm |
Autor | Wiadomość |
marcinus1991 Gość | Wysłany: Sro 19 Kwi, 2006 WIEK - cm |
|
| Mam problem... 14 lat i wielkosc przy staniu 13 cm. przy zwisie nie da rady zmierzyc, bo stoi za chwile po zdjeciu gaci (z tego nie wiem czy mam sie cieszyc czy plakac..., na oko to jest 5, max 6,5 cm). Na basenie wstydze sie, widac od razu ze to cos malego :/ To srednia wielkosc, nie wstydzic sie na basenize nastepnym razem? Podrawiam - Marcin | |
| |
 |
Home Dołączył: 01 Kwi 2006 Posty: 32 Skąd: z nienacka | Wysłany: Sro 19 Kwi, 2006 |
|
| Nie masz sie czym martwic jestes mlody i jeszcze napewno urosnie, a to ze zaraz Ci staje to znaczy ze dojrzewasz to normalne w Twoim wieku | |
| |
 |
marcinus1991 Gość | Wysłany: Pią 21 Kwi, 2006 |
|
| A wlasnie.. zmierzylem przy zwisie jest 8 cm Jest proporcjonalny co do wieku? Waze 60 kg... 14 lat | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
question1 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 61 | Wysłany: Pią 21 Kwi, 2006 |
|
| a nie wiem co ma waga do wielkosci... | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Sob 22 Kwi, 2006 |
|
| question1 napisał/a: | a nie wiem co ma waga do wielkosci... | otóż ma... sam mam troche nadwagi (183cm 89kg) to pare centymetrów na długości trace
juz daje przykałdowe źrodło
Kod: | Niektórzy ludzie dyskutują o tym, czy powinno się maksymalnie przyciskać linijkę do kości łonowej, czy po prostu umieścić w miejscu, gdzie penis łączy się z ciałem. Dyskusja ta spowodowana jest faktem, że mężczyźni otyli tracą dużo na długości z powodu tkanki tłuszczowej. Przyciskanie linijką kości łonowej może dać im prawdziwsze rezultaty, chociaż podczas stosunku nie będą oni w stanie wykorzystać tych dodatkowych centymetrów. Najlepszą metodą mierzenia jest zapewne sposób, w którym przytrzymuje się linijkę przy ciele, bez "wbijania" jej w ciało. | http://penis.com.pl/content.php?id=108
pozdro jak nie wiesz nie pisz (np. jsteś chudy ) | |
| |
 |
marcinus1991 Gość | Wysłany: Czw 04 Maj, 2006 Re: Icons |
|
| Hmm jeszcze jedno pytanie... to że mam napletek czerwony jest normalne? Czy trzeba z tym do lekarza iść? Jeszcze tylko mi przypomnijcie jezeli mozecie ile wynosi srednia długośc w wieku 14 lat | |
| |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Czw 04 Maj, 2006 |
|
| Cytat: | 14 lat i wielkosc przy staniu 13 cm... |
przeraża mnie poziom wypowiedzi forumowiczów | |
| |
 |
marcinus1991 Gość | Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 |
|
| Przepraszam, pisałem to na szybko, tak, aby nikt nie widział Normalnie staram się wyrażać troszkę inaczej | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 08 Maj, 2006 TAK SAMO |
|
| MÓJ MA TAKI SAM ROZMIAR JAK TWÓJ i ja nie jestem z tej wielkości specjalnie zadowolony ale urośnie nam chyba | |
| |
 |
marcinus1991 Gość | Wysłany: Sro 10 Maj, 2006 |
|
| No właśnie... chyba... | |
| |
 |
lupin Dołączył: 12 Maj 2006 Posty: 26 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 13 Maj, 2006 |
|
| a jak myslicie 18 cm to nawet niezly rozmiar jak na 17 lat ;> obwód moim zdaniem ma niezły | |
| |
 |
Cichopeczek Dołączył: 26 Lut 2006 Posty: 23 | Wysłany: Sob 13 Maj, 2006 |
|
| Dobijają mnie tacy ludzie....
Swoją drogą,jak sądzicie? Czy na 11 lat 25 cm to nie za mało ? :\ -idiotyzm | |
| |
 |
marcinus1991 Gość | Wysłany: Nie 14 Maj, 2006 |
|
| Lupin, zazdroszcze...
Słuchajcie taki jeszcze problem: bardzo slabo widać mi zolędzia. Mam końcówkę pebnisa skrzywioną do góry, jak go troszkę naprostuję, to wtedy widać troche mocniej. Do tego gdy sciagne skorke z napletka i dotkę ją palcem to pojawia się ból... Myję się codziennie Udac sue di kejarza> | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Nie 14 Maj, 2006 |
|
| nie wiem dokładnie o co ci chodzi z tą niewidoczną żołędzią, może o to że podczas wzwodu nadal zakrywa ja napletek? był tu juz topick z tym linkiem http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm gdzie są pokazane rózne długości napletka, co do wrażliwości to normalne | |
| |
 |
marcinus1991 Gość | Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 |
|
| Tak, dokładnie - podczas wzwodu żołądź nadal zakrywa napletek... | |
| |
 |
|