Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     WIEK - cm
Autor Wiadomość
marcinus1991
Gość
Wysłany: Sro 19 Kwi, 2006   WIEK - cm

Mam problem... 14 lat i wielkosc przy staniu 13 cm. przy zwisie nie da rady zmierzyc, bo stoi za chwile po zdjeciu gaci (z tego nie wiem czy mam sie cieszyc czy plakac..., na oko to jest 5, max 6,5 cm). Na basenie wstydze sie, widac od razu ze to cos malego :/ To srednia wielkosc, nie wstydzic sie na basenize nastepnym razem? Podrawiam - Marcin

Home

Wysłany: Sro 19 Kwi, 2006   

Nie masz sie czym martwic jestes mlody i jeszcze napewno urosnie, a to ze zaraz Ci staje to znaczy ze dojrzewasz 8) to normalne w Twoim wieku

marcinus1991
Gość
Wysłany: Pią 21 Kwi, 2006   

A wlasnie.. zmierzylem przy zwisie jest 8 cm :D Jest proporcjonalny co do wieku? Waze 60 kg... 14 lat

penis.com.pl
bathmate
question1

Wysłany: Pią 21 Kwi, 2006   

a nie wiem co ma waga do wielkosci...

Piotrek87

Wysłany: Sob 22 Kwi, 2006   

question1 napisał/a:
a nie wiem co ma waga do wielkosci...
otóż ma... sam mam troche nadwagi (183cm 89kg) to pare centymetrów na długości trace ;-)
juz daje przykałdowe źrodło
Kod:
Niektórzy ludzie dyskutują o tym, czy powinno się maksymalnie przyciskać linijkę do kości łonowej, czy po prostu umieścić w miejscu, gdzie penis łączy się z ciałem. Dyskusja ta spowodowana jest faktem, że mężczyźni otyli tracą dużo na długości z powodu tkanki tłuszczowej. Przyciskanie linijką kości łonowej może dać im prawdziwsze rezultaty, chociaż podczas stosunku nie będą oni w stanie wykorzystać tych dodatkowych centymetrów. Najlepszą metodą mierzenia jest zapewne sposób, w którym przytrzymuje się linijkę przy ciele, bez "wbijania" jej w ciało.
http://penis.com.pl/content.php?id=108
pozdro jak nie wiesz nie pisz (np. jsteś chudy :P )

marcinus1991
Gość
Wysłany: Czw 04 Maj, 2006   Re: Icons

Hmm jeszcze jedno pytanie... to że mam napletek czerwony jest normalne? Czy trzeba z tym do lekarza iść? Jeszcze tylko mi przypomnijcie jezeli mozecie ile wynosi srednia długośc w wieku 14 lat :D :wink:

existenz

Wysłany: Czw 04 Maj, 2006   

Cytat:
14 lat i wielkosc przy staniu 13 cm...

przeraża mnie poziom wypowiedzi forumowiczów :D

marcinus1991
Gość
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006   

Przepraszam, pisałem to na szybko, tak, aby nikt nie widział :) Normalnie staram się wyrażać troszkę inaczej :D

Gość

Wysłany: Pon 08 Maj, 2006   TAK SAMO

MÓJ MA TAKI SAM ROZMIAR JAK TWÓJ i ja nie jestem z tej wielkości specjalnie zadowolony ale urośnie nam chyba

marcinus1991
Gość
Wysłany: Sro 10 Maj, 2006   

No właśnie... chyba... :lol: :lol:

lupin

Wysłany: Sob 13 Maj, 2006   

a jak myslicie 18 cm to nawet niezly rozmiar jak na 17 lat ;> obwód moim zdaniem ma niezły ;) :lol:

Cichopeczek

Wysłany: Sob 13 Maj, 2006   

Dobijają mnie tacy ludzie....
Swoją drogą,jak sądzicie? Czy na 11 lat 25 cm to nie za mało ? :\ -idiotyzm

marcinus1991
Gość
Wysłany: Nie 14 Maj, 2006   

Lupin, zazdroszcze...
Słuchajcie taki jeszcze problem: bardzo slabo widać mi zolędzia. Mam końcówkę pebnisa skrzywioną do góry, jak go troszkę naprostuję, to wtedy widać troche mocniej. Do tego gdy sciagne skorke z napletka i dotkę ją palcem to pojawia się ból... Myję się codziennie :wink: Udac sue di kejarza>

penis.com.pl
tabletki penilarge
Piotrek87

Wysłany: Nie 14 Maj, 2006   

nie wiem dokładnie o co ci chodzi z tą niewidoczną żołędzią, może o to że podczas wzwodu nadal zakrywa ja napletek? był tu juz topick z tym linkiem http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm gdzie są pokazane rózne długości napletka, co do wrażliwości to normalne

marcinus1991
Gość
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006   

Tak, dokładnie - podczas wzwodu żołądź nadal zakrywa napletek...

Odpowiedz do tematu