Oceńcie swoje napletki |
Autor | Wiadomość |
Gość | |
| |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006 |
|
| Obfity i mięsisty. Nie jakaś tam cieńka bibułka jest Luźny i nie tworzy "opony" za żołędzią wacentego... Zresztą możesz zobaczyć na tym forum | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
* Postać: lis do Małego Księcia | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006 |
|
| jesli to amerykanie wymyslili te klasyfikacje to mnie to nie dziwi...choc cos w tym jest
teoretycznie od cl 6 mamy wade, ale z tego co widze to zdjecia "bez uzycia" naciagu wiec nie mozna powiedziec czy napletki cl6 i cl7 nie dalyby sie mechanicznie odprowadzic
ponadto maly przytyk dla autorow, na pokazowym obrazku "simple anatomy" penis ma wade (choc nieznaczna) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006 |
|
| I co, te wady w czymś przeszkadzają? Mógłbyś szerzej coś na temat? | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006 |
|
| Chodzilo mi o ocenienie wedle obrazkow na podanej stronie ;p
Moj tez jest w galerii wiec tez mozna obejrzec | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006 |
|
| Hilde jak zawsze nie na temat ;] | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Nie 02 Kwi, 2006 |
|
| cl8 - cl 10 powinny (tzn. sa sklasyfikowane, ale jak komus nie przeszkadzaja to spoko), a ta wada z pokazowki nie powinna w niczym...
hilde jak zawsze na temat cl3 - cl4, ale jak zagadam z kumplem to moge miec cl1 | |
| |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Nie 02 Kwi, 2006 |
|
| Jakkolwiek - apetyczny hildegrant | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
| |
 |
|
| niepokorny schlebiacz | |
| |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Nie 02 Kwi, 2006 |
|
| hildegrant napisał/a: | niepokorny schlebiacz |
Tylko się nie rumień.
| _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
| |
 |
|
| raczej mi to nie grozi, moze bym sie zarumienil jakbys zaproponowal wypad na piwo | |
| |
 |
|
| Bardzo chętnie zaproszę Cię na piwo! Tylko nie rozumiem dlaczego własnie wtedy się zarumienisz?! | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
| |
 |
|
| bo to by smiesznie wygladalo, "ty" "mnie" na piwo, o czym bysmy rozmawiali w takiej sytuacji? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|
| Ludzie to istoty mniej lub bardziej komunikatywne. Ja zaliczam się do tych drugich. Wydaje mi się, że Ty również. Przy piwie można rozmawiać na wiele różnych tematów. Niekoniecznie poruszane na tym forum. | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
| |
 |
|
| w sumie racja...ale wiedz, ze komunikatywnosc zazwyczaj wzrasta w miare zmniejszania sie objetosci cieczy w szklance | |
| |
 |
|