Depilacja |
Autor | Wiadomość |
jołajoł Dołączył: 29 Lis 2005 Posty: 3 | Wysłany: Pon 06 Lut, 2006 Depilacja |
|
| Jaka jest różnica w efektach przy goleniu się maszynką a używaniu kremu do depilacji? Czy do depilowania np. klatki, jajek można używać kremów dla kobiet np: Veet | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pon 06 Lut, 2006 |
|
| Do depilacji miejsc intymnych powinno się stosować bardzo delikatnych środków. | |
| |
 |
mar22 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 90 Skąd: blisko wawy | Wysłany: Pon 06 Lut, 2006 |
|
| Jaja i okolice ogolone na zero wyglądają trochę dziwnie. ale przystrzyżone na 1-1,5 cm bardzo seksownie. Sam tak robię. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|
| Niby dlaczego jądra ogolone na "zero" mają wyglądać dziwnie?
To jest wręcz przecudowna sprawa, tym bardziej jeśli chce się być tam lizanym | |
| |
 |
mar22 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 90 Skąd: blisko wawy | Wysłany: Pon 06 Lut, 2006 |
|
| jesli tak, to masz rację. Ale i dziurkę też trzeba ogolić do lizanka | |
| |
 |
|
| żartowałem | |
| |
 |
|
| Nie ma co żartować - mówisz 100% prawdę | |
| |
 |
|
| wiem, wiem... Zastanawiam sie tylko, jak wielu facetów gotowych jest na takie pieszczoty. Sam bym nigdy pierwszy tego nie zaproponował, więc kiedy miałem ten pierwszy raz, po prostu spuściłem się bez dotykania małego. I to jak Naprawdę polecam. | |
| |
 |
Bziambzium Dołączył: 22 Sty 2006 Posty: 12 | Wysłany: Nie 19 Lut, 2006 swędzenie jajek po ogoleniu |
|
| Czy i jak długo po ogoleniu sobie jajek swędzą was te okolice??Mnie to tak wkur***, łaskocze, że nie moge spokojnie chodzic... | |
| |
 |
viktoro Dołączył: 07 Lut 2006 Posty: 17 | Wysłany: Pon 20 Lut, 2006 |
|
| Co prawda nie gole czesto jaj ale pare razy sie zdażyło!!!No jasne ze swądza po ogoleniu na zero przez jakies 2 dni a pozniej juz sama przyjemnosc
Ale ostatnio nie goliłem sie jednorazówka tylko maszynka do golenia wtedy odrastajace włosy nie są takie ostre i nie swędzi!
A kontynłujac ten temat co sadzicie wogole na temat golnia sobie jaj przez facetów!Jestem ciekaw czy duzo z was to robi i co na to wasze dziewczyny!Pozdrowienia | _________________ Viktoro | |
| |
 |
Men84 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 19 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 20 Lut, 2006 |
|
| Ja bym sobie nie ogolił jaj. Po to mamy owłosienie łonowe zeby bylo. Jak bym ogolił to bym bys sie troche niezręcznie później czół na basenie pod prysznicem. Rozumiem tez jak ktos ma bardzo duze owłosienie i chce je troche zmniejszyć przycinając. | |
| |
 |
jołajoł Dołączył: 29 Lis 2005 Posty: 3 | Wysłany: Pon 20 Lut, 2006 |
|
| Mnie od razu po goleniu nie swędzi, jest fajnie. zaczyna swędzieć tak dwa dni po. Poswędzi 2 dni i przestanie. Też kiedyś mówiłem, że sobie jaj nie ogolę ale gdy zrobiłem to po raz pierwszy to mi się spodobało | |
| |
 |
mar22 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 90 Skąd: blisko wawy | Wysłany: Sro 22 Lut, 2006 |
|
| ja zacząłem sobie golić jaja regularnie odkąd moja partnerka powiedziała, że uwielbia je pieścić, bo są wtedy takie delikatne i miłe w dotyku. Resztę zarostu przycinam na 0,5-1 cm.
Przy okazji golę też i dziurkę. Z dwóch powodów: pierwszy jak powyżej, drugi ze względów higenicznych - nic się nie czepia do włosków w toalecie, a prysznic nie zawsze jest możliwy. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
belcr0x Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 31 Skąd: Jaworzno | Wysłany: Sro 22 Lut, 2006 |
|
| i o to chodzi chlopaki, laska sie to podoba, ja mimo iz mam nieskonczone 17 lat juz dawno zaczalem po kryjomu wspolzyc z moja laska, jej to samo sie podoba, caly penis wygolony, jaja i nad penisem | |
| |
 |
Cobra06 Dołączył: 20 Lut 2006 Posty: 4 Skąd: mam to wiedzieć ? | Wysłany: Sro 22 Lut, 2006 |
|
| Proste golenie jaj to dobra rzecz | |
| |
 |
|