Masakra :O Pomocy!! |
Autor | Wiadomość |
dzo123 Dołączył: 21 Kwi 2009 Posty: 4 Skąd: polska | Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009 Masakra :O Pomocy!! |
|
| Witam, mam jakieś dwa rodzaje krost na pindolu :/ W ogóle nie swędzą mnie oraz w niczym nie przeszkadzają, ale boje się że kiedy dojdzie do zbliżenia to partnerka może się zniechęcić. Co to w ogóle jest i jak to wyleczyć nie idąc do urologa, bo sam nie pujde a rodzicą NIC w zyciu nie powiem :p mam 16 lat a to zdjęcia:
A to koło grzyba:
dzięki... | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009 |
|
| Na 1 zdj. to sa prosaki, a na 2 to zaznaczone to nie wiem. Może jakieś kaszaki. | |
| |
 |
dzo123 Dołączył: 21 Kwi 2009 Posty: 4 Skąd: polska | Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009 |
|
| skąd ja to mam to ja nie wiem, dam o higiene itp... Jak się pozbyć tych prosaków lub ile może kosztować taki lek żeby mnie samego było stać. I tak samo z tym drugim
prosze pomocy i dziekuje | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009 |
|
| Prosaków sie nie usuwa. Same znikną albo się zmniejszą. Na forum są już takie tematy, poszukaj. | |
| |
 |
dzo123 Dołączył: 21 Kwi 2009 Posty: 4 Skąd: polska | Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009 |
|
| Ale ja to mam już od 3 lat i to wogóle nie znika.. | |
| |
 |
konsi52 Wiek: 30 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 69 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009 |
|
| A ja odkąd pamiętam i się nie przejmuję ;D Są niestety większe problemy niż te prosaki ;D | |
| |
 |
|
| Masz włosy na penisie to je tam masz. Nie są duże. U Ciebie to sa własciwie mieszki włosowe. Inni też tak mają. Najbardziej to widać na jajkach.
Musisz się do tego przyzwyczaić. W seksie to nie przeszkadza. | |
| |
 |
|
| Ok juz jetsem spokojniejszy. A to drugie ? To jakaś grzybica ? ;/ | |
| |
 |
|
| Nie mogę sobie teraz skojarzyć co to jest może ktoś inny bedzie wiedział? | |
| |
 |
marynarz1100 Wiek: 51 Dołączył: 18 Kwi 2009 Posty: 13 Skąd: z domu | Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009 |
|
| co do pierwszego to mam to od kilkunastu lat... na poczatku sie tym przejmowalem, ale zadna babka nawet na to uwagi nie zwrtocila:P
to drugie to chyba jakies kaszaczki.... powinny zniknac... | |
| |
 |
emil438 Wiek: 34 Dołączył: 21 Kwi 2009 Posty: 32 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009 |
|
| te pierwsze to każdy ma jak kolega wcześniej wspomniał na jajach są najbardziej widoczne a te drugie też mam i to nic powaznego. | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sro 22 Kwi, 2009 |
|
| dzo123 napisał/a: | Ok juz jetsem spokojniejszy. A to drugie ? To jakaś grzybica ? ;/ |
To drugie to raczej też prosaki. Wygląda to tak jak na trzecim zdjęciu w tym artykule Jeżeli tak, to nie ma się czym przejmować.
Swoją drogą też miałem coś takiego w wieku kilkunastu lat. Później to znikło i już tego nie mam .
Pozdrawiam! | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 22 Kwi, 2009 |
|
| Moim zdaniem to pierwsze zdjęcie to mieszki włosowe, sam mam takie coś i to od dawna.
Co do drugiego zdjęcia to nie mam pojęcia co to może być... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
sea7 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 5 Skąd: pol | Wysłany: Sro 22 Kwi, 2009 |
|
| to pierwsze ma kazdy to podpuchniete mieszki włosowe a w nich łój... a to drugie to najprawdopodobniej prostaki też mam takie własnie jakby skupiska tylko ostatnio wylazly mi tez na grzyba xD ale nic sie z tym nie dzieje mam to od chuja czasu jak sie cos zacznie dziac albo pokryje 90% mojego czlonka to pojde do lekarza ^^ póki nie odpadnie siedze i nic nie robie z tym xD wszegolnosci ze mialem to jeszcze przed jakimkolwiek kontaktem seksualnym | |
| |
 |
Kamil biały Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 1 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 24 Kwi, 2009 |
|
| Siemanko tak się składa że mam taki sam problem jak kolega i mam 17 lat. Mam identyczne krostki jak na 2 zdjęciu!!!i też mam je od około 3lat naprawdę! Z początku się tym wogóle nie przejmowałem bo sądziłem że same znkikną ale one wogóle nie znikają a nawet jest gorzej! Te krostki rozrosły się wokół żołędzia i w dodatku kilka krostek wyskoczyło mi na samym czubku grzyba!!! nie wiem co robic! do lekarza nie pójdę a rodzicom o tym powiem wogóle nie ma takiej opcji!!! Proszę pomóżcie!!! | |
| |
 |
|