Co myslicie o wzajemnym waleniu z kolega? |
Autor | Wiadomość |
Maciek16 Dołączył: 05 Kwi 2009 Posty: 6 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 05 Kwi, 2009 Co myslicie o wzajemnym waleniu z kolega? |
|
| Takze piszcie co o tym myslicie bo zawsze mnie to ciekawilo czy to fajne walenie a nawet lody | |
| |
 |
guciozal Wiek: 31 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 75 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 05 Kwi, 2009 |
|
| Dla gejów ok, nie chcesz nim być <- lepiej nie. | |
| |
 |
Maciek16 Dołączył: 05 Kwi 2009 Posty: 6 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 05 Kwi, 2009 |
|
| ale niektorzy to robia i nie sa gejami ?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 06 Kwi, 2009 |
|
| Maciek16 napisał/a: | ale niektorzy to robia i nie sa gejami ?? |
No stary wybacz, że jak facet facetowi robi loda to nie jest gejem
Poza tym jest chore. Znam lepszy substytut czyli kobietę a tu już trzeba trochę czasu poświęcić na szukanie. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Kornik93 Wiek: 32 Dołączył: 13 Kwi 2009 Posty: 11 Skąd: Płock | Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 |
|
| NIe jestem gejem, ale chciałbym z kimś zwalić, jeśli nie na realu to chociaż przez neta (np. kamerki) | |
| |
 |
konsi52 Wiek: 30 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 69 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 |
|
| Z kumplem? niee raczej nie | |
| |
 |
Kornik93 Wiek: 32 Dołączył: 13 Kwi 2009 Posty: 11 Skąd: Płock | Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 |
|
| konsi a z innym facetem ?;p | |
| |
 |
konsi52 Wiek: 30 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 69 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 |
|
| 1 raz na pewno chce z laską ogólnie jeśli chodzi o sprawy erotyczne. Potem dla zabawy? sam nie wiem Jeszcze orientacja się we kształci.
[ Dodano: Pon 13 Kwi, 2009 ]
we mnie* ( nie widzę opcji edit) | |
| |
 |
noemalny09 Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 79 Skąd: poland | Wysłany: Pią 24 Kwi, 2009 |
|
| nie wiem czy chciałbym bo nie jestem pedałem i poźniej żle bym się czuł. o lasce nie ma mowy ale ja sobie on sobie to może tak. ale na trzeźwo na pewno nie | |
| |
 |
Maks93 Wiek: 31 Dołączył: 27 Paź 2008 Posty: 25 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 12 Maj, 2009 |
|
| Nie rozumiem was, czemu jesteście tacy nietolerancyjni i wyśmiewacie wszystkich... | _________________
 | |
| |
 |
Banderas Wiek: 37 Dołączył: 11 Kwi 2007 Posty: 8 Skąd: Z daleka | Wysłany: Czw 14 Maj, 2009 |
|
| Uważacie, że trzeba być gejem, żeby sie w4 oczy masturbować? Ludzie skąd wy spadliście? Ja gejem nie jestem a zrobiłbym to, z CZYSTEJ CIEKAWOŚCI:D | |
| |
 |
Masturbator19 Wiek: 35 Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 111 Skąd: Kalisz | Wysłany: Pią 15 Maj, 2009 |
|
| Ja również gejem nie jestem, mam dziewczynę a kiedyś w wieku ok 16 lat zrobiliśmy sobie małe zawody u kolegi w domu było nas 3, a to były 1 doswiadczenia w tych sprawach i uważam to za rzecz normalną w okresie dojrzewania, natomiast jeżeli dochodzi już do robienia lodów no to sorry ale to już jest gejostwo | |
| |
 |
Banderas Wiek: 37 Dołączył: 11 Kwi 2007 Posty: 8 Skąd: Z daleka | Wysłany: Pią 15 Maj, 2009 |
|
| Masturbator19 napisał/a: | Ja również gejem nie jestem, mam dziewczynę a kiedyś w wieku ok 16 lat zrobiliśmy sobie małe zawody u kolegi w domu było nas 3, a to były 1 doswiadczenia w tych sprawach i uważam to za rzecz normalną w okresie dojrzewania, natomiast jeżeli dochodzi już do robienia lodów no to sorry ale to już jest gejostwo |
A jeśli robisz loda z ciekawości, a potem stwierdzasz, że jednak to nie za ciekawe dla Ciebie? Też już jesteś gejem?
Polecam czasem obejrzeć jak kto ma kanał Zone Club o godz 23:00 jest taki świetny program "Talk sex with Sue Johanson"(z lektorem), można wiele rzeczy się dowiedzieć od pani seksuolog, jak np. używanie sztucznych penisów do męskiego odbytu w celu podniecenia, nie jest oznaką skłonności homoseksualnych i innych ciekawych spraw o samym sobie.
Myślę, że niektórzy z tego forum nie do końca rozumieją termin homoseksualizm i z jakiegoś dziwnego powodu nie umieją czegoś zrobić z ciekawości. Podejrzewam, że złe rozumienie, niektórych spraw erotycznych jest efektem błędnie podawanych informacji w TV, i wtedy ludziom, błędnie różne rzeczy się kojarzą i potem sami głupoty powtarzają, ze strachem w oczach gdy o czymś takim się rozmawia. Najlepszy przykład złej interpretacji to słowo:"homofobia". Zawsze się to słyszy na paradzie równości, gdy idą geje, i kto to krzyczy? Przeciwnik homoseksualizmu, tylko nie są świadomi, że hasło:"homofobia to się leczy" tyczy się właśnie ich samych,ponieważ homofobami są oni, oni mają podejście nieracjonalnej niechęci do homoseksualizmu i homoseksualistów.Także czasem proponuje się zastanowić nad stwierdzeniami. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Masturbator19 Wiek: 35 Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 111 Skąd: Kalisz | Wysłany: Pią 15 Maj, 2009 |
|
| Hmm jeszcze nigdy mnie to nie zaciekawiło po prostu sobie tego nie wyobrażam!!! | |
| |
 |
attyla51 Wiek: 36 Dołączył: 03 Wrz 2007 Posty: 11 Skąd: lubl | Wysłany: Pią 15 Maj, 2009 |
|
| Banderas szacuneczek dla Ciebie.
Masturbacja z kolegą czy ze znajomym moim zdaniem jest czymś ciekawym i podniecającym . I nie wynika z twojej orientacji seksualnej, a tak poza tym to czy jesteś czy nie jesteś homoseksualny chyba najbardziej zależy od tego co masz w głowie, a nie od tego co robisz np. z ciekawości czy dla przyjemności pzdr. | |
| |
 |
|