Problem pomóżcie |
Autor | Wiadomość |
zły1 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 4 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 02 Lis, 2008 Problem pomóżcie |
|
| Witam mam taki problem iz podczas stosunku oralnego tak jakby dziewczyna za mocno szarpnęła i mi tak jakby zerwala skory troche :/ Co mam robic ? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 02 Lis, 2008 |
|
| Opisz troszkę bardziej swój problem. Na wstępie mogę się domysleć, że naderwała Ci wędzidełko. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
zły1 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 4 Skąd: Warszawa | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 02 Lis, 2008 |
|
| Wędzidełko naderwane. Proponuję przed wizytą u lekarza wstrzymać się od sexu i onanizmu oraz proponuję płukać penisa rumiankiem. Jeśli to nie pomoże to urolog z pewnością. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
zły1 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 4 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 02 Lis, 2008 |
|
| Ale czy czeka mnie operacja szycie lub cos w tym tylu ? | |
| |
 |
BASF 
|
| Jeśli rana będzie na tyle duża, że samo się nie zrośnie to tak. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
zły1 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 4 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 02 Lis, 2008 |
|
| Dzieki za pomoc | |
| |
 |
BASF 
|
| Cała przyjemność po mojej stronie | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
nevs Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 14 Skąd: LODZ | Wysłany: Nie 02 Lis, 2008 |
|
| masakra ... daj mi imie nazwisko i adres tej dziwki bo to nie wyglada na przypadek ... to chyba by musiala cierpiec na jakas chorobe psychiczna by tak zgilotynowac penisa ... to napewno nie bylo przypadkiem no nie da sie | _________________
 | |
| |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Pon 03 Lis, 2008 |
|
| ocholera, co ona ci zrobiła? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 03 Lis, 2008 |
|
| matteusz napisał/a: | ocholera, co ona ci zrobiła? |
nevs napisał/a: | masakra ... daj mi imie nazwisko i adres tej dziwki bo to nie wyglada na przypadek ... to chyba by musiala cierpiec na jakas chorobe psychiczna by tak zgilotynowac penisa ... to napewno nie bylo przypadkiem no nie da sie |
Jak co ona Ci zrobiła jak co zrobiła????? Nawet przy onaniźmie można zerwać wędzidełko. Nie trzeba się nawet jakoś specjalnie starać. Po za tym nie robiliście u nich jako materac, więc nie możecie wiedzieć jaki rodzaj pieszczot oni właśnie lubią. Może chłopak lubi agresywne i mocne ssanie a tu już do kontuzji tylko krok.
nevs nie wydaje Ci się, że Cię ciut poniosło??? | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Pon 03 Lis, 2008 |
|
| Widze że wielu prezentującym tu swoje członki grozi w przyszości zerwanie wędzidełka. | |
| |
 |
hatifnut Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 10 Skąd: Poland | Wysłany: Wto 04 Lis, 2008 |
|
| Hm, post powyżej jest tak jakby w temacie mojego problemu, więc prosiłbym o ocenę.
Przy pełnym wzwodzie, sytuacja wygląda tak:
zdjęcie 1
Żadnych oporów nie czuję, nie mam problemu.
Gdy pomagam sobie ręką, czuję delikatne 'ciągnięcie' przez wędzidełko. Ja mam wyczucie, więc wszystko w porządku, bo wiem, kiedy mogę przerwać, ale boję się, że gdy kobita naciągnie mocniej ręką, będzie dramat. Sytuacja wygląda tak od przodu:
zdjęcie 2
a tak wygląda wędzidełko w momencie naciągnięcia:
zdjęcie 3
Jak wspomniałem, czuję pewien opór ze strony wędzidełka.
Walić z tym do urologa?
Mam jeszcze drugi problem, choć czytałem, że to nadwrażliwość.
Żołądź w dotyku (nie wszędzie) jest hiperwrażliwa, nie moge chodzić z obciągniętym napletkiem w bieliźnie, bo drażni jak cholera. Myślicie, żeby przyzwyczajać 'na chama' i nadwrazliwość minie?
Dzięki za odpowiedzi. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Wto 04 Lis, 2008 |
|
| usuneli twoje foto | |
| |
 |
hatifnut Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 10 Skąd: Poland | |
| |
 |
|