| Pachy |
| Autor | Wiadomość |
On19!!!!!!! Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 22 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 23 Paź, 2008 Pachy |
|
| | Golicie pachy?? Czy uważacie to za tylko i wyłącznie damską czynnośc?? | |
| |
 |
g-boy7 Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 13 Skąd: K*****n | Wysłany: Czw 23 Paź, 2008 |
|
| | Ja golę. Nie lubię mieć buszu pod pachami. | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Czw 23 Paź, 2008 |
|
| | Pachy ,włosy na głowie ,czy wąsy i brodę trzeba dbać ,nie zaleznie czy podcinać czy golić na goło ale nie pozostawiać na żywioł(naturze). | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 23 Paź, 2008 |
|
| | Zdecydowanie golić !!! | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
fisz1 
Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 32 Skąd: zTądiZowąd | Wysłany: Czw 23 Paź, 2008 |
|
| Też jestem tego zdania. Sam nie golę może tak regularnie jak moja dziewczyna która jak każda zadbana kobieta robi to codziennie ale staram się przynajmniej raz w tygodniu zgolić kłaki. Próbowałem częściej ale wyskakują mi jakieś bąble i inne podrażnienia.
Jednak mimo wszystko i tak uważam że facet z nawet widocznie odrastającymi włosami pod pachami wygląda znacznie lepiej od takiego któremu krzaki wyłażą z rękawków Co innego u kobiet u nich absolutna konieczność to golenie pach codziennie na zero i ani milimetra więcej
Poza tym pomijając walory estetyczne (które są chyba oczywiste) to pomaga to bardzo w zachowaniu higieny. Przede wszystkim więcej luzu pod paszkami to lepsza wentylacja, dzięki czemu mniej się pocisz po drugie przepocone włochy pod pachą na dłużej utrzymują nieprzyjemne zapachy no i przede wszystkim gładkie pachy pozwalają na skuteczniejsze działanie wszelkich antyperspirantów gdyż preparat możemy swobodnie rozprowadzić po skórze nie jak wcześniej kiedy cały wsiąkał we włosy
I nie dajcie się nabrać na teksty w stylu "golisz włosy pod pachami?? ale ..." czy "kolejny transseksualista" BZDURA czasy gdy golenie pach u mężczyzn było dziwne dawno już minęły podobnie jak fakt że do codziennej higieny nie wystarcza już kawałek mydła i szczotka do zębów! | |
| |
 |
hitklift Dołączył: 03 Paź 2008 Posty: 30 Skąd: lubuskie | Wysłany: Pią 24 Paź, 2008 |
|
| | fisz1 całkowicie się z Tobą zgadzam, powiedziałeś to co najważniejsze w tym temacie | |
| |
 |
daniel 
Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 42 Skąd: Poland | Wysłany: Pią 24 Paź, 2008 |
|
| | fisz1 napisał/a: | Też jestem tego zdania. Sam nie golę może tak regularnie jak moja dziewczyna która jak każda zadbana kobieta robi to codziennie ale staram się przynajmniej raz w tygodniu zgolić kłaki. Próbowałem częściej ale wyskakują mi jakieś bąble i inne podrażnienia.
Jednak mimo wszystko i tak uważam że facet z nawet widocznie odrastającymi włosami pod pachami wygląda znacznie lepiej od takiego któremu krzaki wyłażą z rękawków Co innego u kobiet u nich absolutna konieczność to golenie pach codziennie na zero i ani milimetra więcej
Poza tym pomijając walory estetyczne (które są chyba oczywiste) to pomaga to bardzo w zachowaniu higieny. Przede wszystkim więcej luzu pod paszkami to lepsza wentylacja, dzięki czemu mniej się pocisz po drugie przepocone włochy pod pachą na dłużej utrzymują nieprzyjemne zapachy no i przede wszystkim gładkie pachy pozwalają na skuteczniejsze działanie wszelkich antyperspirantów gdyż preparat możemy swobodnie rozprowadzić po skórze nie jak wcześniej kiedy cały wsiąkał we włosy
I nie dajcie się nabrać na teksty w stylu "golisz włosy pod pachami?? ale ..." czy "kolejny transseksualista" BZDURA czasy gdy golenie pach u mężczyzn było dziwne dawno już minęły podobnie jak fakt że do codziennej higieny nie wystarcza już kawałek mydła i szczotka do zębów! |
Fisz1, po tej odpowiedzi widać, że mądry men z Ciebie
Pozdrawiam. | |
| |
 |
dario.net 
Wiek: 50 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 57 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Czw 30 Paź, 2008 |
|
| Golić, golić i jeszcze raz golić, i super, że coraz więcej osób mężczyzn goli pachy i nie tylko.
Pozdrowienia | |
| |
 |
pablo115 Dołączył: 25 Kwi 2007 Posty: 90 | Wysłany: Pią 31 Paź, 2008 |
|
| | Golić! | |
| |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Pon 03 Lis, 2008 |
|
| | podcinać ale nie golić | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 03 Lis, 2008 |
|
| | matteusz napisał/a: | | podcinać ale nie golić |
Czemu tak sądzisz. Nie napisałeś. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Sro 05 Lis, 2008 |
|
| Golić golić... na zero...
Tam niżej też. Piontka | |
| |
 |
pawel26w Dołączył: 24 Gru 2006 Posty: 30 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 06 Lis, 2008 |
|
| | Golić jest przyjemniej i wygodniej utrzymać w czystości:) | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 25 Lip, 2011 |
|
| Tak w ramach przypomnienia wątku.
Myślę, że temat szczególnie aktualny w okresie letnim. Ja osobiście golę w ciągu lata a jak się robi chłodniej to z reguły tylko przycinam. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Pon 25 Lip, 2011 |
|
| | pod pachami oczywiscie golic, ale koło przyjaciela nie | _________________ aaa68 | |
| |
 |
| |