| Skarpetki |
| Autor | Wiadomość |
Xardas Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 33 | Wysłany: Pią 18 Kwi, 2008 Skarpetki |
|
| Jakie nosicie skarpetki najczęściej tzn. jakie kolory, jakie rodzaje itp. I co myślicie o facetach w stopkach (dla niewiedzących takie krótkie do kostek ) bo chciałbym sobie takie kupić ale nie jestem pewny. | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 18 Kwi, 2008 |
|
| do sportowych butów nosze białe stopki
do garniaka oczywiscie dluzsze czarne
a co do stopek, nie lubię jak mi skarpetki widać, a do sportowych butów pasują w sam raz | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sob 19 Kwi, 2008 |
|
| | Tylko białe bo jakoś nie uznaje kolorowych skarpetek, a czy skarpetki czy stopki to zależy od butów | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Xardas Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 33 | Wysłany: Sob 19 Kwi, 2008 |
|
| Ja też tylko białe... Nie wypada białych kłaść do garnituru ale tak czy tak nie lubię zakładać czarnych dlatego żadko w garniaku chodzę a jeszcze jedno. np na Allegro widzę stoki damskie czy są odpowiedniki męskie czy chodzi się w takich jakie są...? | |
| |
 |
bene Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 62 | Wysłany: Sob 19 Kwi, 2008 |
|
| | only białe , chyba ze do garniaka - to czarne;] | |
| |
 |
Dołohov 
Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 40 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 19 Kwi, 2008 |
|
| Mam kilka par stopek i w lecie są bardzo wygodne... Oczywiście do butów sportowych. Do garniaka długie czarne żeby nie było widać owłosionej nogi jak sie założy nogę na nogę A co do kolorów to różne byle by były ciemne... | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 19 Kwi, 2008 |
|
| Jeśli o mnie chodzi to nigdy białe.
Białe skarpetki wyszły już dawno z mody.
Wystarczy przejść się po skalepach z ciuchami i zoabczyć jaki jest wybór skarpetek białych a jaki jest wybór skarpetek innych niż białe.
Jeśli w lato do krótkich spodni to staram się unikac ubierania adidasów tylko jakieś otwarte buty co już wyłącza zakładanie jakichkolwiek skarpet.
Jeśli jednak się zdarzy ubrać adidasy do krótkich spodni to czarne stopki.
Kolejny powód czemu nie ubrałbym białych skarpetek to taki, że noszę czarne adidasy.
Mam też wiele skarpet w paski, prążki, bądź z wizerunkiem różnych postaci z kreksówek.
Polecam sklepy Cropp, Reserved i House. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
miked Dołączył: 18 Lut 2007 Posty: 57 Skąd: inąd | Wysłany: Sob 19 Kwi, 2008 |
|
| ja mam kolorowe bo ogolnie jestem kolorowy chlopak | |
| |
 |
alan18 Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 25 Skąd: poznan | Wysłany: Sob 19 Kwi, 2008 |
|
| Ja lubie biale . preferuje stopki do adidasow , frote ........ :)
a co z waleniem w skarpete >????????? | |
| |
 |
Xardas Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 33 | Wysłany: Sob 19 Kwi, 2008 |
|
| hehe już mnie ktoś dziś zapytał o walenie do skarpetki... to musi być traumatyczne przeżycie szczególnie pranie ich :D:D moim zdaniem czarne spodnie, czarne adidasy bardzo pasują do białych skarpetek. Jet taki gustowny kontrast ale każdy lubi co innego.
pzdr i dzięki za odpowiedzi | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 21 Kwi, 2008 |
|
| Białych nie noszę, bo niepraktyczne. Noszę zazwyczaj odcienie szarości lub granatowe/niebieskie. Długie i stopki, ale zawsze Pumy | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Czw 24 Kwi, 2008 |
|
| nie wiem, jak mozna nosic stopki... troche mnie to zali xD
ja standartowo, zazwyczaj czarne, ale lubie tez jakies fajne ze smiesznymi wzorkami xD | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Pią 25 Kwi, 2008 |
|
| | zgadzam sie z Xardasem,polaczenie bieli i czerni fajnie wyglada,no ale raczej jestem na bakier z trendami:) | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
..::ANDI::.. Wiek: 36 Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 4 Skąd: 51*N 17*E Wrocław | Wysłany: Nie 27 Kwi, 2008 |
|
| | Fantom17 napisał/a: | | zgadzam sie z Xardasem,polaczenie bieli i czerni fajnie wyglada,no ale raczej jestem na bakier z trendami:) |
Też podoba mi się to połączenie...
Ja jakoś nie potrafię się przekonać do stopek... W sumie nigdy nie miałem, ale jakoś tak dziwne mi się wydają... Do garnituru obowiązkowo czarne, a tak to zazwyczaj białe, nie za długie, ale nie stopki... | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pią 02 Maj, 2008 |
|
| ja nie lubie stopek mialem je kilka razy i wszyscy mysleli ze nie mam skarpetek na nogach
a tak to jedynie biale nosze puma, nike, adidas
do garnituru tylko czarne | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| |