| Yours Dream..... |
| Autor | Wiadomość |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sro 13 Lut, 2008 Yours Dream..... |
|
| O czym najczesciej śnicie ?
Czy są to sny o ; rodzinie ? polityce ? sex ? rodzina ? przygody ? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 13 Lut, 2008 |
|
| mi najczęściej śni sie sex w różnych miejscach z różnymi ludźmi , chodź jak mam zły dzień to często mam horrory że ktoś chce mnie zabić, nieraz zdarzają się sny tak realne że nie wiem czy sie to śniło czy sie naprawdę wydarzyło ale te pierwsze odpowiadają mi najbardziej | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Sro 13 Lut, 2008 |
|
| Mi sie sinlo ostatnio, ze wygralem w totka... ale dlugo nie nacieszylem sie tym bo mnie moj pies obudzil.
Nieraz snie, ze spadam w jakas przepasc... nawet fajne uczcie.
btw. Fajnei sie biega w snie albo bije. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
rutland 
Wiek: 36 Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 34 Skąd: Croft Manor | Wysłany: Sro 13 Lut, 2008 |
|
| Mnie sie ostatnio śni jak walczę na sztylety z moim rywalem o kobietę.(jak w Mumi II ) Boże jak ja go nie nawiedzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
 |
Krzysiek17 [Usunięty] | Wysłany: Sro 13 Lut, 2008 Re: Yours Dream..... |
|
| | love508 napisał/a: | O czym najczesciej śnicie ?
polityce ? |
O lol. Co jak co, ale to nigdy | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sro 13 Lut, 2008 Re: Yours Dream..... |
|
| | Krzysiek17 napisał/a: | | love508 napisał/a: | O czym najczesciej śnicie ?
polityce ? |
O lol. Co jak co, ale to nigdy |
hahajhahaha | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Czw 14 Lut, 2008 |
|
| Mi sie ostatnio snilo ze zostalem mistrzem siwata w pilce noznej,po meczu plakalem pod prysznicem ze szczescia i taki caly zaplakany sie obudzilem (drugi az tak realny sen w zyciu...ale w sumie pozytyw),pozatym motywy z sexem bardzo czeste,czesto tez popuszczm w nocy przez to:/(mam prawie 20 lat juz a mimo to wciaz polucje sie zdazaja) | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Czw 14 Lut, 2008 |
|
| | M-H napisał/a: | Mi sie sinlo ostatnio, ze wygralem w totka... ale dlugo nie nacieszylem sie tym bo mnie moj pies obudzil.
Nieraz snie, ze spadam w jakas przepasc... nawet fajne uczcie.
btw. Fajnei sie biega w snie albo bije. |
nie fajnie tylko okropnie !!!!!!!!!!!
pamietam jak snilo mi sie ze bieglem czy uciekalem niewiem ale pamiertam ze mialem tak ciezkie nogi, wszystko z powolnione, ciezkie ruchy, ciagle sie wywracalem... | |
| |
 |
Krzysiek17 [Usunięty] | Wysłany: Czw 14 Lut, 2008 |
|
| A mi się ostatnio śniło, że walczyłem na ulicy z trzema osobami w tajskim boskie. Zamiast ringu była ulica. Oczywiście wygrałem | |
| |
 |
paszczaktychy Wiek: 34 Dołączył: 01 Sty 2008 Posty: 32 Skąd: Tychy | Wysłany: Pią 15 Lut, 2008 |
|
| pamietam jak snilo mi sie ze bieglem czy uciekalem niewiem ale pamiertam ze mialem tak ciezkie nogi, wszystko z powolnione, ciezkie ruchy, ciagle sie wywracalem...
| Cytat: | | pamietam jak snilo mi sie ze bieglem czy uciekalem niewiem ale pamiertam ze mialem tak ciezkie nogi, wszystko z powolnione, ciezkie ruchy, ciagle sie wywracalem... | To robi strach i mała wiara w swoje mozliwosci .
Ostatnio we śnie chodzę po ulicy i wysyłam ludziom dużo miłości | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pią 15 Lut, 2008 |
|
| | paszczaktychy napisał/a: | pamietam jak snilo mi sie ze bieglem czy uciekalem niewiem ale pamiertam ze mialem tak ciezkie nogi, wszystko z powolnione, ciezkie ruchy, ciagle sie wywracalem...
| Cytat: | | pamietam jak snilo mi sie ze bieglem czy uciekalem niewiem ale pamiertam ze mialem tak ciezkie nogi, wszystko z powolnione, ciezkie ruchy, ciagle sie wywracalem... | To robi strach i mała wiara w swoje mozliwosci .
Ostatnio we śnie chodzę po ulicy i wysyłam ludziom dużo miłości |
hmmmmm | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sob 16 Lut, 2008 |
|
| Ostatnio mialem sen ze moja byla mnie zrzucila w przepasc jakas i wraz w uderzeniem w ziemie obudzilem sie tętno mialem chyba 200/100 xD
a widzieliscie kiedys siebie we snie bo ja nie XD tylko rece i nogi nigdy twarzy tak jakby odbicia poznikaly | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Sob 23 Lut, 2008 |
|
| ja widziałem siebie w snie ale to dawno temu bo od dawna nie miałem żadnego snu... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Krzysiek17 [Usunięty] | Wysłany: Sob 23 Lut, 2008 |
|
| | Heh siebie? no no. | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Nie 24 Lut, 2008 |
|
| | Cytat: | | ale to dawno temu bo od dawna nie miałem żadnego snu... |
Czlowiek w kazda noc ma sny. Zapamietujemy te sny ktore mielismy nad ranem... niedlugo przed przebudzeniem. | |
| |
 |
| |