| Długie włosy |
| Autor | Wiadomość |
macieks 
Dołączył: 14 Sty 2007 Posty: 31 Skąd: fsadfsdfsd | Wysłany: Sob 05 Sty, 2008 Długie włosy |
|
| | Pytanie do pań: czy lubicie u facetów długie włosy? (długie: czyli sięgające za ramiona) Jeśli tak, to czy chłopak powinien prostować jeśli ma kręcone lub falowane? | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Nie 06 Sty, 2008 |
|
| ja mam takie poldlugie, ejszcze nie za ramiona, wazne, ze mi sie podobaja, wiem, ze laskom tez ^^ nie wszystkim ofc no ale... :D wazniejsza jest ta wiekszosc ;] | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 06 Sty, 2008 |
|
| mi podobają się w każdych włosach i łysi też bo ważne co w głowie maja a jak maja włosy to muszą być czyste i zadbane a czy prostować to zależy jak On będzie sie lepiej czół | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
mirek18 Wiek: 37 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Pon 14 Sty, 2008 |
|
| ja mam krecone gdy wyprostuje to mam dosc dlugie dosc mocno za ramiona siegaja zapuszczam dla siebie bo chcem mie cdlugie wlosy heh i nie obchodiz mnie co muwia inni moja ex namawiala mnie na fryzjera to jej powiedzialem ze jesli mnie kocha to zaakceptuje mnie w nowej formie jelsi nie to ciau (a nawiasem to juz wolny:D) | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
PinkRose Dołączyła: 24 Sty 2008 Posty: 52 Skąd: buch | Wysłany: Czw 24 Sty, 2008 |
|
| Oj nie. Jestem całkowicie przeciw jednak:/ sama mam włosy dosyć długie i nie wytrzymałabym drugiej baby w sypialni =D ale za to bujna fryzura, taka fajna gęsta - mniaam
oczywiscie higienicznie itp, jak to mówi Paulinka
Jak dla mnie to maxymalnie trochę przed ramionami jednak | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pią 25 Sty, 2008 |
|
| | PinkRose napisał/a: | Oj nie. Jestem całkowicie przeciw jednak:/ sama mam włosy dosyć długie i nie wytrzymałabym drugiej baby w sypialni =D ale za to bujna fryzura, taka fajna gęsta - mniaam
Jak dla mnie to maxymalnie trochę przed ramionami jednak |
pfeee | | | |
| |
 |
PinkRose Dołączyła: 24 Sty 2008 Posty: 52 Skąd: buch | Wysłany: Pią 25 Sty, 2008 |
|
| | pfeee? a rozpiszesz mi się tutaj może?:P | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pią 25 Sty, 2008 |
|
| | PinkRose napisał/a: | Oj nie. Jestem całkowicie przeciw jednak:/ sama mam włosy dosyć długie i nie wytrzymałabym drugiej baby w sypialni =D ale za to bujna fryzura, taka fajna gęsta - mniaam
Jak dla mnie to maxymalnie trochę przed ramionami jednak |
nie spodobalo mi sie to : "drugiej baby w sypialni " | |
| |
 |
PinkRose Dołączyła: 24 Sty 2008 Posty: 52 Skąd: buch | Wysłany: Pią 25 Sty, 2008 |
|
| aha.. hmm.. no to jest jednak moja opinia, ale taki męzczyzna byłby dla mnie raczej nieseksowny | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sob 26 Sty, 2008 |
|
| | PinkRose napisał/a: | aha.. hmm.. no to jest jednak moja opinia, ale taki męzczyzna byłby dla mnie raczej nieseksowny |
noo wlasnie to jest twoja opinia, i dla ciebie moze byc, nie pisz ogolnie, jak juz cos dodawaj do zdania ze to twoja wlasna opinia | |
| |
 |
PinkRose Dołączyła: 24 Sty 2008 Posty: 52 Skąd: buch | Wysłany: Nie 27 Sty, 2008 |
|
| forum to chyba miejsce na którym wypowiadają się ludzie w swoim prywatnym zdaniu, a nie specjaliści-lekarze czy wieloletni ankieterzy podający wyniki badań statystycznych z ostatnich 15 lat
chill out | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Nie 27 Sty, 2008 |
|
| | PinkRose napisał/a: |
chill out |
get out | |
| |
 |
PinkRose Dołączyła: 24 Sty 2008 Posty: 52 Skąd: buch | Wysłany: Pon 28 Sty, 2008 |
|
| widać ze trafił się długowłosy facet urażony czyjąś opinią szkoda gadać | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pon 28 Sty, 2008 |
|
| | szkoda gadac ze sa takie osoby, malo tolerancyjne, pozatym nie mam dlugich wlosow i znow potwierdza sie to jak mylna jestes istotko, i nie pisz nic wiecej pod moim adresem bo mozesz dostac bana, pa pa | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 28 Sty, 2008 |
|
| love508, nie straż jej to nie ładnie, ona po prostu nie lubi facetów z długimi włosami-ma prawo, a większość facetów nie lubi dziewczyn w krótkich włosach tak np. na 2 cm -nawet jeżeli teraz zanegujesz i powiesz że tak nie jest i jeżeli nawet Tobie to nie przeszkadza to ja wiem swoje
miałam koleżankę z którą siedziałam 3 lata w ławce i to że miała włosy tak 1-2cm długości trochę "odstraszało" chłopków i miała dużo mniejsze powodzenie
oczywiście nie uogólniam są tacy co lubią krótkowłose panienki i są tacy(takie) co kochają długowłosych facetów-proste!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
| |