Czy uzywasz wibratora gdy sie ze soba kochasz? |
Autor | Wiadomość |
Maxie Dołączył: 03 Gru 2007 Posty: 5 Skąd: UK | Wysłany: Nie 09 Gru, 2007 Czy uzywasz wibratora gdy sie ze soba kochasz? |
|
| Zastanawiam czy niektorzy uzywaja wibratory badz inne "zabawki"Wierze ze na tej stronie sa ludzie niepruderyjni i otwarci.Ja,na przyklad uwielbiam swojego plastikowego "przyjaciela"Pamietam kiedy kochalem sie z "nim po raz pierwszy".Bylo to nie tak dawno.Zawsze uwielbialem i uwielbiam sie onanizowac ale zawsze czegos mi brakowalo.Pierwszym razem czulem cos z zazenowania i zawstydzenia ale wiedzialem ze na tym sie nie skonczy i od tej pory zawsze uzywam wibratora albo dildo kedy jest po temu okazja.Zapraszam do kulturalnej dyskusji i wymiany doswiadczen jasli macie jakies. | |
| |
 |
Nox2 
Wiek: 42 Dołączył: 02 Lut 2007 Posty: 68 Skąd: z piekła rodem | Wysłany: Wto 11 Gru, 2007 |
|
| Nigdy przenigdy.... | |
| |
 |
stefek11 
Wiek: 38 Dołączył: 27 Lut 2007 Posty: 47 Skąd: polska | Wysłany: Nie 06 Sty, 2008 |
|
| Kobieta to jak najbardzie ale ja wole bobaraszkować z dziewczyną:)
Ale każdy jest inny i dla mnie to wszystko jedno co kto robi:)
Jak kto woli i tyle | _________________ be good
Ile jest dróg do jednego celu?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
akcent [Usunięty] | Wysłany: Pią 04 Kwi, 2008 |
|
| Chłopak z zabawkami? Hmm troszkę mi sie to nie widzi No bo gdzie sobie to wsadzisz? | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pią 04 Kwi, 2008 |
|
| akcent napisał/a: | Chłopak z zabawkami? Hmm troszkę mi sie to nie widzi No bo gdzie sobie to wsadzisz? |
no pomyśl gdzie.... | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Pią 04 Kwi, 2008 |
|
| Dziewczyna jak najbardziej... ale facet? Fuj. Mnie na sama mysl tylek boli... | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pią 04 Kwi, 2008 |
|
| to po co się wypowiadasz w tym dziale, jak nie rozumiesz tego... | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 44 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Pią 11 Kwi, 2008 |
|
| ja nie używam wibratora, ale czasem używam dildo, do pieszczenia swojej dziurki
I jest to bardzo przyjemne. A jeszcze przyjemniejsze gdy to robi moja kochana żona | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
Hariko Dołączył: 12 Lip 2008 Posty: 83 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 16 Lip, 2008 |
|
| orgazm analny moze byc bardziej przyjemny o ile nauczymy sie rozluzniac zwieracz... | |
| |
 |
ruski Wiek: 37 Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 28 Skąd: Lublin / Wawa | Wysłany: Sob 19 Lip, 2008 |
|
| Oj tak, trzeba luzować zwieracz, bo inaczej to tylko boli i nie daje przyjemności.
Jak byłem w liceum to tak zacząłem eksperymentować bardziej z penetracją analną, powiem, że niezbyt przepadam za zwyczajnym dildo, wolę coś żywszego:))) jeśli nie mam prawdziwego penisa pod ręką, to biorę wibrator, a i sam go sobie nie kupowałem, dostałem od chłopaka:) i powiem, że większą przyjemność sprawia mi gdy wkładam jemu, niż sobie | _________________ Jestem Aktualizatorem. | |
| |
 |
Ace23 [Usunięty] | Wysłany: Sob 23 Sie, 2008 |
|
| ja uzywam wibratorka potrafie siedziec z nim caly wieczor i jak uzyje jakiegos olejku zeby wsadzic to nie boli a pozniej to sama przyjemnosc .. niedowiarka radze sprobowac zanim ocenia | |
| |
 |
darayavahus Wiek: 39 Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 26 Skąd: Lublin | Wysłany: Pią 12 Gru, 2008 |
|
| Tak tak .. zdecydowanie stymulacja dziurki pobudza na maxa.. Też używam wibratorka i normalnie odlot.. Jak się człowiek masturbuje przez tyle lat to pozniej jednak brakuje jakiegoś urozmaicenia.. Pobudzanie analne jak najbardziej a kogo to obrzydza powinien spróbować najpierw zanim oceni | |
| |
 |
marcinekk 
Wiek: 41 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 43 Skąd: olkusz | Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 |
|
| Cześć, ja próbuję ostatnio z małym wibratorem ale jak wkładam nawet z nawilżeniem to odczuwam ból.. Ale jak już wejdzie i nim delikatnie poruszam jest super.. Tylko jak wyćwiczyć to żeby przy wkładaniu i wyjmowaniu nie bolało ..? pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
nod Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 4 | Wysłany: Sro 01 Lut, 2012 |
|
| marcinekk napisał/a: | Cześć, ja próbuję ostatnio z małym wibratorem ale jak wkładam nawet z nawilżeniem to odczuwam ból.. Ale jak już wejdzie i nim delikatnie poruszam jest super.. Tylko jak wyćwiczyć to żeby przy wkładaniu i wyjmowaniu nie bolało ..? pozdro |
Wkładaj etapami - najpierw z 1-3 cm, robiąc głęboki wdech. Zatrzymaj się. Następnie ściśnij zwieracz, tak by mocno objąć wibrator. Rozluźnij zwieracz i na wdechu włóż do końca. Mi taka technika pomaga. No i oczywiście dobre nawilżenie, po testach najlepiej podszedł mi żel KY. Czasem też używam popka | |
| |
 |
nikosex Dołączył: 30 Lis 2014 Posty: 11 Skąd: Rzeszów | |
| |
 |
|