FANTAZJE EROTYCZNE |
Autor | Wiadomość |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 30 Lis, 2005 FANTAZJE EROTYCZNE |
|
| ... | |
| |
 |
Rafał_90 Dołączył: 10 Cze 2005 Posty: 7 | Wysłany: Pon 12 Gru, 2005 |
|
| kto ich niema . ale niewiem co ci dokladnie napisac? co bys chcial wiedziec | |
| |
 |
trojan101 Dołączył: 04 Gru 2005 Posty: 14 Skąd: z nienacka | Wysłany: Wto 13 Gru, 2005 |
|
| Ja na przykład chiałbym zrobić w super markecie:P ale sie wstydze no i kary nie chce płacić:P:P:P | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Wto 13 Gru, 2005 |
|
| ja chcialbym to zrobic u mojej babci do gory | |
| |
 |
Rafał_90 Dołączył: 10 Cze 2005 Posty: 7 | Wysłany: Wto 13 Gru, 2005 |
|
| no a ja bym chcial to robic w kosmosie . a tak na powaznie to np na golasa na plazy z super laska z duzymi jedrnymi cycuszkami w pozycji od tylca | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pon 19 Gru, 2005 |
|
| Nikt więcej nie ma fantazjiii erotycznych??? Nie wierzę... | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pon 19 Gru, 2005 |
|
| ja mam ale zbyt duzo by o nich pisac, sa bardzo ostre mmmmmmm | |
| |
 |
question1 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 61 | Wysłany: Wto 20 Gru, 2005 |
|
| no ludzie ubodzy w opowiadania jesli maja sie nimi dzielic...
zatem:
zawsze mi sie sni ze spotykam jakas dziewczyne o pieknej urodzie (kazdy by chcial...), ktora na poczatku spotykam, poznaje, gadam itd. za chwile dochodzi do pocalunkow do calej tej gry wstepnej i wzajemych pieszczot (dalej w miejscu publicznym)i w koncu dochodzi do emocjonujacego seksu trwajacego przez 15 pozycji w czym jedna przynajmniej 30 min. a konczy sie to orgazmem wspolnym i jak juz padniemy na siebie ze zmeczenia to lezym tak 1h wzajemnie sie calujac.
marzenia, nie? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 20 Gru, 2005 |
|
| bardzo fajne marzenia | |
| |
 |
snapee Dołączył: 27 Gru 2005 Posty: 126 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 |
|
| w lesie na polance, tak by nikt nam nie przeszkodzil )) | |
| |
 |
question1 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 61 | Wysłany: Pią 30 Gru, 2005 |
|
| taa kawał mi się przypomniał:
jedzie Józek z Zenkiem pociągiem i nagle wjeżdzają do lasku. Zenek się rozmarza i mówi do kumpla:
- Ty, patrz na tą brzozę... tam przeżyłem swój pierwszy raz!
- Ooo, to nieźle! i jak było?
- Po prostu fantastycznie! kochaliśmy się całe dwie godziny!
- Ja bym, Zenek, chyba tyle nie potrafił...
- Ale wtedy też przyszła jej matka.
- hehe, to było gorąco. i co powiedziała?
- No a co miała powiedzieć? "Me-e-e-e" | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 30 Gru, 2005 |
|
| najchetniej na plazy lub w samochodzie:) wymagany duży biust:) | |
| |
 |
question1 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 61 | Wysłany: Sob 31 Gru, 2005 |
|
| ale czy tylko tyle? ja bym dolozyl ladna twarz (proporcje: twarz, cera, wlosy itd), szerokie biodra i bron boze gruba bo dotarcie do wnetrza moze stac sie mission impossible | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
desperate Dołączył: 14 Sty 2006 Posty: 5 | Wysłany: Pon 16 Sty, 2006 Fantazje erotyczne |
|
| A ja chciałbym to zrobić w szkole w kiblu obok pokoju nauczycielskiego... z Evą Longorią... Hmmm podejrzewam że nie wiecie o kim mowa... wejdzcie na http://www.skins.be/celebrity/eva-longoria/ - najlepsza d.... jaką kiedykolwiek widziałem tzn. pod względem wyglądu bo piersi to ma takie średnie | |
| |
 |
Micał Dołączył: 18 Gru 2005 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 07 Mar, 2006 |
|
| Ja chciałbym to zrobić w piątkę - trzy dziewczyny dwóch mężczyzn. Myślę nawet, że gdyby te trzy mnie lizały to dałbym sobie nawet wsadzić penisa w dupę. Ale to zwalona fantazja no nie? | |
| |
 |
|