| Co zrobić gdy złapie ją na zdradzie? |
| Autor | Wiadomość |
an.tony.new [Usunięty] | Wysłany: Nie 14 Paź, 2007 Co zrobić gdy złapie ją na zdradzie? |
|
| | to tylul ciekawego artykulu z menforum http://menforum.pl/index....d=260&Itemid=81 mieliscie juz kiedys takie przypadki? bo ja mam podejrzenia co do mojej i nie wiem jakbym sie zachowal i jak powinienem sie zachowac :/ | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 14 Paź, 2007 |
|
| Zdrada Perwersyjna – seks z inna kobietą
Zdrada Lekka – mniej lub bardziej drażniące ocieranie się, rozmawianie lub flirtowanie z innym mężczyzną
o ZP chłopak wie i nie uznaje tego za zdradę a ZL to moim zdaniem nie zdrada
reportaż średni, a ja chyba jestem facetem a chodzę z babami... bo zdrady nie potrafiłabym wybaczyć i na pewno dostałby porządnie w łeb jakaś patelnia , a potem jeszcze od innych tak by zapamiętał że zdrada zniszczyła mi życie więc i jego różowe nie będzie a kidys jak gadałam z swoim byłym co by zrobił gdybym go zdradziła powiedziała że by wybaczyła a drugi powiedziała że wolałby nie wiedzieć... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Juur 
Wiek: 39 Dołączył: 19 Gru 2006 Posty: 56 Skąd: A Ty? | Wysłany: Pią 19 Paź, 2007 |
|
| | Jesli koles by wiedział ze laska miała faceta to najpierw kolesia bym obił dziewczyne wział do łozka wyru***ł rzucił 10 zł i powiedział ze reszty nie trzeba ( chamsie ale coz mniej chamskie niz zdrada ) Pozniej zerwałbym wszelkie kontakty z nia i omijał z daleka (: | _________________ kobiety zawsze postawią na swoim, bo maja piersi. nie ważne duże czy małe,
sam fakt ich posiadania oznacza, że stoja na wygranych pozycjach..... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 19 Paź, 2007 |
|
| | Juur napisał/a: | | Jesli koles by wiedział ze laska miała faceta to najpierw kolesia bym obił dziewczyne wział do łozka wyru***ł rzucił 10 zł i powiedział ze reszty nie trzeba ( chamsie ale coz mniej chamskie niz zdrada ) Pozniej zerwałbym wszelkie kontakty z nia i omijał z daleka (: |
A dlaczego "obiłbyś" kolesia? Czy to jego wina? Nie sądzę. Skąd wiesz co mu panna mogła nagadać. Mogła mu powiedzieć, że jest sama czy coś takiego. Tu się sprawdza stare powiedzenie "Gdyby suka nie dała,pies by nie wziął". Jak już chcesz bić to ją powinno się lać. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Sob 20 Paź, 2007 |
|
| | Juur napisał/a: | | Jesli koles by wiedział ze laska miała faceta to najpierw kolesia bym obił dziewczyne wział do łozka wyru***ł rzucił 10 zł i powiedział ze reszty nie trzeba ( chamsie ale coz mniej chamskie niz zdrada ) Pozniej zerwałbym wszelkie kontakty z nia i omijał z daleka (: |
co do obicia kolesia - zależy w jakiej sytuacji. W tak niewielkim mieście jak to, w którym mieszkam, wszyscy sie znają. A w takiej sytuacji sklepanie mu twarzyczki jest dobrym wyjściem.
Juur] rozwaliłeś mnie z tymi 10 złotymi :D świetny pomysł, będę musiał gdzieś kiedyś, jak się zdarzy okazja, wprowadzić go w życie :D | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
Juur 
Wiek: 39 Dołączył: 19 Gru 2006 Posty: 56 Skąd: A Ty? | Wysłany: Sob 20 Paź, 2007 |
|
| | Cytat: | | A dlaczego "obiłbyś" kolesia? Czy to jego wina? Nie sądzę. Skąd wiesz co mu panna mogła nagadać. Mogła mu powiedzieć, że jest sama czy coś takiego |
Napisałem jakby koles wiedział ze panna była zajeta... wtedy jest tak samo winny jak Ona a zreszta sadze ze w takiej sytuacji kazdy zachowałby sie tak samo rzucił sie na kolesia :]
I to powiedzenie brzmi inaczej ^^ " pies nie wezmie poki suka nie da"
- BASF | Cytat: | | Jak już chcesz bić to ją powinno się lać. | - Uderzyłbys kobiete? Bo ja nie chocby nie wiem jakby mnie wkurzyła. | _________________ kobiety zawsze postawią na swoim, bo maja piersi. nie ważne duże czy małe,
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 20 Paź, 2007 |
|
| | Jeśli zaszłaby taka potrzeba do dostałaby kobieta w twarz ode mnie. Co ona jest coś lepszego ode mnie, że nie należy jej się. To nie te czasy gdzie żyli sami dżentelmeni. Na szczęście nigdy nie miałem możliwości tego zrobić. Nie mówię, żeby ją skatować czy coś. Tylko jeden kontrolny strzał z otwartej, żeby nie narobic dużej krzywdy. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 20 Paź, 2007 |
|
| | dla mnie facet który podnosi rękę na kobietę nie jest facetem | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 20 Paź, 2007 |
|
| A kobieta, która zdradza faceta lub uderza faceta też nie jest dla mnie kobietą.
P.S Gratulacje paulinka osiemsetnego posta | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 20 Paź, 2007 |
|
| | paulinka napisał/a: | | dla mnie facet który podnosi rękę na kobietę nie jest facetem |
| paulinka napisał/a: | | zdrady nie potrafiłabym wybaczyć i na pewno dostałby porządnie w łeb jakaś patelnia , a potem jeszcze od innych tak by zapamiętał że zdrada zniszczyła mi życie więc i jego różowe nie będzie |
A cóż to za podwójne standardy? Oburzasz się, że ktoś podnosi rękę na kobietę, a sama chcesz skatować kolesia i jeszcze nasłać na niego znajomych... | |
| |
 |
Juur 
Wiek: 39 Dołączył: 19 Gru 2006 Posty: 56 Skąd: A Ty? | Wysłany: Sob 20 Paź, 2007 |
|
| | Ale zrozumcie ze kobieta to kobieta i zaden facet nie powinien podnosic reki na kobiete nawet jakby na to zasłuzyła ale coz to jest moje zdanie. | _________________ kobiety zawsze postawią na swoim, bo maja piersi. nie ważne duże czy małe,
| |
 |
BASF 
|
| | Juur napisał/a: | | Ale zrozumcie ze kobieta to kobieta i zaden facet nie powinien podnosic reki na kobiete nawet jakby na to zasłuzyła ale coz to jest moje zdanie. |
Tak tylko jest jedna różnica. Niejedna kobieta jakby ci przyłoiła to nie miałbyś już za dużo do powiedzenia. Kobieta to wcale nie jest płeć słabsza. Niejedna kobieta siłą przewyższy faceta. Ciekawe czy dalej zachowałbyś się tak "honorowo" jakby laska cię zdzieliła w twarza. czy stałbyś nadal tak spokojnie. Nie mówię nawet jeśli dołożyłaby Ci w towarystwie. Gwarantuję, zmięłbyś. Ja nie jestem za tym żeby lać kobiety. Ale jeśli sytuacja tego wymaga to jest to wskazane. Taka jest moja opinia. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Juur 
|
| Hmm akurat Cie to moze zdziwi ale nie oddałbym jej bo mam swoje zasady ktore mogłem juz złamac raz a nie złamałem wiec
btw to temat o zdradzie a nie czy jestesmy w stanie uderzyc kobiete wiec nie robmy offtopicku
btw powiem Ci jedno kolego lepsze od przywalenia dziewczyne jest zniszczenie jej psychicznie
jak uderzysz mozesz miec wieksze problemy niz to warte. | _________________ kobiety zawsze postawią na swoim, bo maja piersi. nie ważne duże czy małe,
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 21 Paź, 2007 |
|
| | nie zdradziłam i nie zamierzam zrobić tego nigdy i nie szanuje kobiet które to robią i może rzeczywiście należy sie takiej strzał ośmieszający ale nie za mocny | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 21 Paź, 2007 |
|
| | Nie jestem za przemocą wobec kobiet. Oczywiście trzeba ja czasami przywołać do porządku ale w inny sposób... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
| |