Każdy może przestać się masturbować!! |
Autor | Wiadomość |
blablabla55 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 26 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 Każdy może przestać się masturbować!! |
|
| W tym temacie chwalimy się jakie były nasze przeżycia kiedy się masturbowaliśmy, a co jest teraz po zaprzestaniu z tym nałogiem. U mnie to czasami zdarzało się 2 razy dziennie, ale to rzadko. Najczęściej to było codziennie. W czasie "walenia" myślałem o różnych babkach: koleżankach, nauczycielce w-fu, różnych babkach z internetu , czy o polskich czy zagranicznych "gwiazdach". Podczas masturbacji czułem wielką przyjemność i wielką podnietę Wyobrażałem sobie że wsadzam owej panience do pupci czy pochwy. Ale przecież to grzech i tylko chwilowa przyjemność! Dlatego zawalczyłem z nałogiem i już nie wale konia
Jeszcze pytanie do dziewczyn:
Czy nie macie nic przeciwko temu, że wasz chłopak się masturbuje? Przecież jeśli tak robi to wy dziewczyny nie zaspakajacie jego potrzeb. Dlatego dziewczyny: czasami zróbcie mały striptiz swojemu chłopakowi, albo pobawcie się w słynną już grę: pokaż, pocałuj
Zapraszam do pisania. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| ja mimo że mam faceta to sie masturbuję nie widzę w tym nić złego mój chłopak sobie wali gdy np. jestem zajęta i nie widzimy sie kilka dni albo gdy sie pokłócimy i są 2-3dni bez sexu tak jak wszystko jest oki to tego nie robi bo nie potrzebuje lubię zrobić striptiz nawet nagrać go na kamerkę i później oglądać ogólnie myślę że zaspokajam swojego partnera jednak dla mnie masturbacja i sex to inny7 rodzaj podniecenia i obie formy są mi potrzebne do szcześcia | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 34 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| grzech???? buahahaha, przenieście ten post do dowcipów | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
blablabla55 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 26 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| buble buble oczywiście, wpisz w google: "czy masturbacja to grzech?" i żaden link nie będzie dotyczył że nie jest to grzech. Dlatego ja zaprzestałem "walić konia" | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| blablabla55
sex przed ślubem to też grzech
picie alkoholu i palenie papierosów do 18 roku życia to tez grzech -na komunii obiecujesz że do 18 nie będziesz tego robił,
zażywanie narkotyków nawet miękkich-nie zależnie od wieku grzech
ściąganie na lekcjach-to oszustwo
mówienie -"o Boże' , "Matko Boska", "o Jezu"
nie szanowanie rodziców- kłócenie sie z nimi
przeklinanie
opuszczenie w niedzielę mszy świętej lub w jakieś święto
nie modlenie sie rano wieczorem i przy każdym posiłku
nie spowiadanie się i nie przyjmowanie komunii świętej
życzenie komuś by stało sie coś złego
nie pomaganie potrzebującym-biednym bezdomnym alkoholikom na dworcu
odmówienie pomocy innym
i wiele, wiele innych | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 34 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| wiesz, w radiu maryja słyszałem też że czytanie czy oglądanie harrego pottera to grzech matko, jak można w coś takiego wierzyć
według kościoła (kościołu czy jakoś tamm inaczej ) wszystko co przyjemne to grzech
najlepiej idź do zakonu albo się wykastruj, to przynajmniej cię kusić nie będzie | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| [quote="paulinka"][b]blablabla55[/b]
sex przed ślubem to też grzech
picie alkoholu i palenie papierosów do 18 roku życia to tez grzech -na komunii obiecujesz że do 18 nie będziesz tego robił,
zażywanie narkotyków nawet miękkich-nie zależnie od wieku grzech
ściąganie na lekcjach-to oszustwo
mówienie -"o Boże' , "Matko Boska", "o Jezu"
nie szanowanie rodziców- kłócenie sie z nimi
przeklinanie
opuszczenie w niedzielę mszy świętej lub w jakieś święto
nie modlenie sie rano wieczorem i przy każdym posiłku
nie spowiadanie się i nie przyjmowanie komunii świętej
życzenie komuś by stało sie coś złego
nie pomaganie potrzebującym-biednym bezdomnym alkoholikom na dworcu
odmówienie pomocy innym
i wiele, wiele innych[/quote]
W takim razie ja jestem potępiony na wieki Z tej listy jedynie narkotyków nie biorę | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 34 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| eee to ja mniej rzeczy nie robię z tej listy nie palę, nie piję, nie uprawiam sexu przed małżeńskiego (no bo niby jak) ale jakbym miał możliwośc to bym to robił , nie przeklinam, raczej nie odmawiam pomocy innym, to zalęzy
a tak to resztę mogę fajeczkę zaznaczyć jako: "Zrobione" też się będę smażył w piekle, aż się boję | |
| |
 |
diab3ł3k Dołączył: 20 Lut 2007 Posty: 7 | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| Poza tym należy dodać, że internet to równiez narzędzie Szatana, więc.....blablabla55 również jest "grzesznikiem"....
Amen | |
| |
 |
blablabla55 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 26 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| dobra dobra atakujecie mnie hehe
dobra nie ma co moderator zamknij temat | |
| |
 |
diab3ł3k Dołączył: 20 Lut 2007 Posty: 7 | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| Spoko nie tak nerwowo | |
| |
 |
|
| Słuchajcie, nie spamujcie, temat miał służyć dla nałogowców, żeby pomóc nałogowcom, a nie wytyczać ludzkie grzechy | |
| |
 |
qtasek Wiek: 33 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| buble-buble napisał/a: | eee to ja mniej rzeczy nie robię z tej listy nie palę, nie piję, nie uprawiam sexu przed małżeńskiego (no bo niby jak) ale jakbym miał możliwośc to bym to robił , nie przeklinam, raczej nie odmawiam pomocy innym, to zalęzy
a tak to resztę mogę fajeczkę zaznaczyć jako: "Zrobione" też się będę smażył w piekle, aż się boję |
To co ty robisz? siedzisz w domu i sie nudzisz ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|
| robię to na co mam ochotę nie krzywdząc innych ani siebie przy tym a tak w ogóle to wolę siedzieć w domu i się nudzić niż faszerować się jakimiś truciznami ;p;p;p;p;p;p
poza tym można się dobrze bawić bez picia i palenia czy brania dragów przynajmniej będę pamiętał że się dobrze bawiłem, a nie urwie mi się film w połowie :P
"temat miał służyć dla nałogowców, żeby pomóc nałogowcom"
najpierw zacznijmy od tego czy ktoś czuję się źle z tym i czy ktoś uważa to za nałóg oprócz ciebie i tak jak ktoś napisał w "szatańskim" internecie możesz, mój drogi blablabla55 przeczytać, że masturbacja to normalna rzecz w wieku dojrzewania :PPPPPPPP | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| [quote="qtasek"]To co ty robisz? siedzisz w domu i sie nudzisz ? [/quote]
W inkubatorze siedzi | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
|