| Jakie zwierze dopasowałbys do siebie ? |
| Autor | Wiadomość |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Nie 05 Sie, 2007 Jakie zwierze dopasowałbys do siebie ? |
|
| | pod wzgledem charakteru jak i wyglądu, czekam na gorące wyznania | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| do mnie ewidentnie pasuje kot. indywidualista, chadza własnymi drogami, ale umie się przywiązać, polubić, odwdzięczyć się, obdarzyć uczuciem.
ps. kocham koty | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| Do mnie też pasuje kot Nie lubię kiedy ktoś mi mówi co mam robić i zazwyczaj tego nie robie... Czasem trochę "pofucze" wystawie pazurki | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| Szop pracz | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| | LEW zresztą to mój znak zodiaku mam obecnie jakieś rudawe włosy a z rana srtercza mi jak grzywa u lwa jestem drapieżna pewna siebie lubie dowodzić i uwielbiam jak mnie sie traktuje jak królową | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| [quote="paulinka"]i uwielbiam jak mnie sie traktuje jak królową[/quote]
Hehe a która kobieta nie lubi | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
byby 
Dołączył: 28 Maj 2007 Posty: 12 Skąd: Tamtąd | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| | kot...filemon | _________________
 | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 35 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| | o ja nie wiem jakie zwierzę do siebie dopasować, nie ma chyba takiego na Ziemi ;P | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| wąż bo czasami lubie sssssssyczeć | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| | luter napisał/a: | wąż bo czasami lubie sssssssyczeć |
ojjjjj w to nie wątpie | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| | love508 napisał/a: | | luter napisał/a: | wąż bo czasami lubie sssssssyczeć |
ojjjjj w to nie wątpie |
a ciebie jakie zwierzątko określa? | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| | kocurek napisał/a: | | love508 napisał/a: | | luter napisał/a: | wąż bo czasami lubie sssssssyczeć |
ojjjjj w to nie wątpie |
a ciebie jakie zwierzątko określa? |
niewiem, mam wszystkie cechy z kazduych zwierzat, hmmmmm | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| | love508 napisał/a: | | kocurek napisał/a: | | love508 napisał/a: | | luter napisał/a: | wąż bo czasami lubie sssssssyczeć |
ojjjjj w to nie wątpie |
niewiem, mam wszystkie cechy z kazduych zwierzat, hmmmmm |
czyli czasem tak masz, że budzi się w tobie zwierzę, ale obawiasz się, że to leniwiec | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| | kocurek napisał/a: | | love508 napisał/a: | | kocurek napisał/a: | | love508 napisał/a: | | luter napisał/a: | wąż bo czasami lubie sssssssyczeć |
ojjjjj w to nie wątpie |
niewiem, mam wszystkie cechy z kazduych zwierzat, hmmmmm |
czyli czasem tak masz, że budzi się w tobie zwierzę, ale obawiasz się, że to leniwiec |
heheheheheh
w sexie napewno naleze do dzikich zwierząt | |
| |
 |
tomek333 
Wiek: 41 Dołączył: 14 Lip 2006 Posty: 56 Skąd: Chyba Kalisz:D | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| | A we mnie siedzi kot zawsze chodze swoimi drogami i nie podporzadkowuje sie nikomu... | _________________ Lepiej spróbować i żałować niż żałować że się nie spróbowało-dewiza na życie:) - zgadzam się z Paulinką:* | |
| |
 |
| |