FOTKI - Nasze pośladki, dupki oraz dziurki |
Autor | Wiadomość |
LIBLINKS 
Wiek: 37 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 17 Skąd: Poznań (okolice) | Wysłany: Wto 17 Lip, 2007 FOTKI - Nasze pośladki, dupki oraz dziurki |
|
| kilka dni temu byłem na zabiegu u kosmetyczki na depilacji całego ciała
najbardziej co mi się podoba z wydepilowanych części ciała to moje posladki, moje nogi i pachy
wydają sie teraz takie sexowne i bardzo młode (nie chce sobie wlewać) ale czekam na waszą ocene
jak macie fotki swoich poośladków (tylko posladków) to wlepiajcie je tutaj | _________________
   | |
| |
 |
lubom 
Wiek: 39 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 134 Skąd: Skarbimierz | Wysłany: Wto 17 Lip, 2007 |
|
| fajne nogi | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 33 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Wto 17 Lip, 2007 |
|
| zdjęcie robione u mojej sweet :*
 | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
prem Wiek: 50 Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 4 Skąd: Gdansk | Wysłany: Wto 17 Lip, 2007 |
|
| bardzo fajne zdjatka, moze ja tez sie skusze i sobie wydepiluje swoje nozki i posladeczki. Wloski lonowe to gole od baaaardzo dluga ale nog jeszcze nie depilowalem.
Czekam na kolejne fotki | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 17 Lip, 2007 Re: FOTKI - Nasze pośladki |
|
| liblinks, no ba, śliczne ciało moja znajoma od dłuższego czasu chciałaby mi nogi wydepilować, może zaszaleje w te wakacje
moja ocena -> "bardzo dobry"
[coś musi być tylko dla mojego boya ] | | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Wto 17 Lip, 2007 |
|
| LIBLINKS, zdradź nam mój Drogi ile taka przyjemnośc kosztuje - no i - czy miałeś spore owłosienie | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 18 Lip, 2007 |
|
| LIBLINKS
nigdy nie byłam za tym żeby facet golił nogi a o pośladkach goleniu to nawet nie myślałam ale jak obejrzałam fotkę zrobiłam sie mokra i od dziś zgadzam sie na każda męska depilacje....
jesteś boski... uuuuuuuuuuuu ale mnie chcica naszła...... jadę do byłego i to na serio...
boski jesteś uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Alex-sex
fajnie widać mięśnie po bokach jakbyś sporo grał w nogę tak przynajmniej większość pośladków piłkarzy jakich nago widziałam wyglądało | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sro 18 Lip, 2007 |
|
| Szkoda że nie mam teraz aparatu, wstawił bym moją małpią pupe hihihi | |
| |
 |
LIBLINKS 
Wiek: 37 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 17 Skąd: Poznań (okolice) | Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 |
|
| Dziękuje za przemiłe komentarze
Za depilacje płaciłem tak:
Oczywiście włosy na ramionach (rękach) sobie zostawiłem bo coś musi być a po za tym prawie ich nie miałem… [szczytem było by golić sobie ręce, ręce golą sobie na prawdę tylko kobiety…]
Za ramiona (pachy) 300 zł bo robiłem to laserowo czyli włosy nie będą odrastały przez pół roku – do roku zależy od organizmu
Całe nogi + bikini 150 (normalnie , tzn jakimś kremem potem jakimś plastikiem mi gościu przejeżdżał po nogach a potem włoski same odpadały)
Pośladki 250 (laserowo)
Brzuch 70
W okół brodawek piersiowych 50
Klatak piersiowa 70
W sumie 890
A ze w tym salonie kosmetycznym gdzie byłem była letnie promocja „Wyrównujemy ceny” to zapłaciłem 800 zł
ogólnie wszędzie są takie same ceny tylko właśnie musicie szukać jakiś takich promocji jaką ja akurat miałem ze zaoszczędziłem 90 zł (już w tym miałem klatke piersiowa za darmo zrobioną mozna by tak powiedziec)
poszukajcie np. w google.pl | _________________
   | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 |
|
| 800 zeta za depilacje?? O kurde... Mnie by szkoda było, po cholere No ale jak się ma tyle wolnej kasy | |
| |
 |
rutin83 
Wiek: 41 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 32 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 |
|
| MAM TAKIE PYTANIE A ILE KOSZTUJE SAM DEPILACJA PACH ???? | |
| |
 |
LIBLINKS 
Wiek: 37 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 17 Skąd: Poznań (okolice) | Wysłany: Sob 21 Lip, 2007 |
|
| zalezy od metody
tam gdzi eja byłem to metoda tradycyjna kosztowała 40 zł a laserowa 300 zł
[ Dodano: Sro 25 Lip, 2007 ]
moźe jakies Panie zamieszcza tutaj swoje piekne posladki | _________________
   | |
| |
 |
brutalinski Wiek: 50 Dołączył: 02 Maj 2006 Posty: 2 Skąd: Legnica | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 |
|
| Hehe Patrzysz a tam sąsiadki z naprzeciwka patrzą przez okno z lornetką fajna fotka | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 |
|
| jak lubią w sumie jest na co popatrzeć | |
| |
 |
|