| Pachnidła |
| Autor | Wiadomość |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 27 Cze, 2007 Pachnidła |
|
| Mam pytanie głównie do dziewczyn Które męskie perfumy najbardziej lubicie? Oczywiście Panowie również mogą podzielić się swoimi opiniami | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 27 Cze, 2007 |
|
| czarny adidas zawsze wszędzie i o każdej porze, kocham ten zapach | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 27 Cze, 2007 |
|
| czarny adidas (active bodies) the best !!!!!!!!!!!!!!!
Popieram Zola | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 27 Cze, 2007 |
|
| A ja najbardziej lubie Pume Jamaice | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Czw 28 Cze, 2007 |
|
| | ja lubie Manie Armaniego, Blue Label Givenchy | |
| |
 |
Vander Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 2 | Wysłany: Czw 28 Cze, 2007 |
|
| Adidas Active body | |
| |
 |
bigfruit Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 32 Skąd: idziesz?? | Wysłany: Czw 28 Cze, 2007 |
|
| | skywalker napisał/a: | | Pume Jamaice |
Też lubię ale lubię też Lacoste zieloną no i jeszcze Pumę czarną | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 28 Cze, 2007 |
|
| adidas niebieski i czarny to były zawsze zapachy które mnie kręciły
ostatnio wąchając kolegę stwierdziłam że super pachnie to Puma jamaica mmmmmmmmmiodzio
nie lubię whisky taki słodki waniliowy zapach mi sie wydaje mało męski i przypomina mi trochę odświeżacz do samochodu, ogólnie nie lubie słodkich zapachów ani u kobiet ani u męszczyzn
sama używam MIRACULUM to zapach który czuje że jest częścią mnie świetnie mnie określa podkreśla i kocham go używam już od kilku lat i raczej nie zmienię | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 28 Cze, 2007 |
|
| | A ma ktoś może Quasar by Jezus del Pozo? Słyszałem że jest świetny ale niestety nie mam gdzie go obwąchać... i chyba sie na niego skusze przez neta... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
pablos84 
Dołączył: 14 Gru 2005 Posty: 53 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Czw 28 Cze, 2007 |
|
| | LANVIN L'HOMME polecam!! | _________________ Korzystaj z życia zanim ono Ciebie wykorzysta!!! | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 28 Cze, 2007 |
|
| | hugo boss- soul, gautelier - polecam | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Nie 01 Lip, 2007 |
|
| uwielbiam Spartakus - aaa...zajefajny zapach | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 01 Lip, 2007 |
|
| Fajny też jest BRUTAL z kiosku "RUCH" za 4,80 PLN :):)):):):):):):):):) | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
przemeq Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 32 | Wysłany: Nie 01 Lip, 2007 |
|
| | Ja używam niebieskiego Adidasa. Mi odpowiada i dziewczynom też xD | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Czw 05 Lip, 2007 |
|
| Przemeq, ja tak samo, ale ostatnio miałem Mexxa niebieskiego, bardzo fajny
Jednak moim ulubionym zapachem jest niebieski perfum Davidoffa... Ymm cudo | |
| |
 |
| |